הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה באמת הסיכונים בשימוש באנאבוליים בגיל צעיר? (18 ומטה)

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
האם זה יגרע התקדמות עתידית? מה באמת הבעיה בזה?

-זה עוצר את הגדילה
-בגלל שהגוף גם ככה במצב הורמונלי לא יציב אז עוד יותר קשה ״לשחק״ איתו בסטרואידים ואפשר לעשות נזק הרבה יותר גרוע

זה מה שהובהר לי לפחות

-זה עוצר את הגדילה
-בגלל שהגוף גם ככה במצב הורמונלי לא יציב אז עוד יותר קשה ״לשחק״ איתו בסטרואידים ואפשר לעשות נזק הרבה יותר גרוע

זה מה שהובהר לי לפחות

אני לא חושב שהטיעון הראשון שלך הוא בהכרח אקטואלי. תאמין לי שיש מספיק ילדים לצורך העניין בני 16 שכבר מיצו את הגביהה שלהם וחלקם 1.80+.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהטיעון הראשון שלך הוא בהכרח אקטואלי. תאמין לי שיש מספיק ילדים לצורך העניין בני 16 שכבר מיצו את הגביהה שלהם וחלקם 1.80+.
השאלה האם גביהה זה הדבר היחיד שצריך להתסכל עליו מבחינה הורמונלית...דיי בטוח שלא

• פותח/ת השרשור
הבעיה הכי גדולה שאני רואה ומכיר היא פגיעה בפוריות וספירת תאי הזרע.
אתה שלא תעז להכיר את המילה הזו
בונים עלייך

בנתיים אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מה להגיד לWEAKID לפני שהוא נותן שפיץ בטוסיק

הבעיה הכי גדולה שאני רואה ומכיר היא פגיעה בפוריות וספירת תאי הזרע.

בעניין הזה אני גם לא בטוח. הרי אותם סיכונים יש בכל גיל לכאלו שמבצעים סייקל, ומונעים את זה עם כוריגון ו- PCT טוב. אותם הדברים לא יהוו משמעות אצל נערים?

נגיד גיל 20 תקין כבר?
יכול להיות גם גיל 18 ״תקין״ (זה לא משהו תקין בכל גיל כן?)
צריך לבדוק את הרווחים בין העצמות ושיט כזה...

גיל 21 זה פשוט כאילו כבר גיל ״בטוח״

@Tom
אנחנו צריכים את ההסברים המדעיים שלך 🙌

אני אתמצת מאחר ומדובר בפוסט שחוזר על עצמו :
  1. פגיעה אנדוקרינית בלתי הפיכה- טרם גיל 18 המערכת האנדוקרינית אינה יציבה ועדיין מתפתחת. שימוש בסטרואידים בגיל כזה עלול להביא לפגיעה בלתי הפיכה ב-HPTA.
  2. פגיעה נפשית בלתי הפיכה- פגיעה בפעילות בלוטת יותרת המוח הסבירה ביותר בגיל צעיר מאחר ופעילותה קשורה בבלוטת התריס והורמוני המין גם יחד (הפרשת פרולקטין למשל) ומושפעת בחדות מסטרואידים (לסטרואידים מסוג NOR19 קיימת השפעה ישירה על פעילות בלוטת יותרת המח) מעלה את ההסתברות ללקות בדיכאון פסיכוטי (דיכאון המכיל גם תסמינים של הפרעה דו-קוטבית ופסיכוזה) במאות אחוזים.
אני מציין את שני האחרונים כעילות להימנע מעל לכל ספק משימוש בסטרואידים מתחת לגיל 18. כמובן שקיימות עוד הרבה עילות להימנע משימוש בגיל כזה כמו חוקיות, שיקול דעת ועוד.

בגיל ההיתבגרות נימצאים על סייקל מבחינת תופעות לוואי אקנה אגרסיה חרמנות וכו. אן טעם להוסיף טסט יש ממנו מספיק

אין באמת הבדל משמעותי בשימוש אצל מתבגרים לבין מבוגרים. אחד מהאנדיקרינולוגים הכי טובים במדינה אמר לי שדווקא בגיל הזה בגלל שהציר הרבה יותר פעיל אז ההתאוששות תהיה יותר מהירה..
שוב- אם הרבה פעמים תכנס לסייקל התפקוד המיני שלך יפגע במידה מסויימת, אבל דבר כזה יכול לקרות גם לבן אדם בן 30 שמשתמש..

הבעיה העיקרית בשימוש בגיל הזה היא שאף אחד לא רוצה לקחת אחריות או לתת לגיטימציה לילד שרוצה להשתמש, לכן הוא ינסה ללמד את עצמו ולאסוף מידע בעצמו, דבר שרוב הילדים לא מסוגלים לעשות ובדרך כלל יתייאשו ויכנסו לסייקל עם מה שיש או שיאספו מידע מוטעה ויעשו חרא סייקל..

דבר שני זה שבדרך כלל בגיל הזה כולם יותר טיפשים (אין מה לעשות, גם אני), וילד בן 18 שרוצה להיות יותר מנופח בחודש הבא לא יהיה לו אכפת אם הוא יקבל התקף לב בגיל 50 בגלל זה, לכן הוא יעשה החלטות לא מושכלות ומטומטמות שיכולות מאוד לפגוע לו בבריאות, כמו לצאת מסייקל ולעלות מיד על עוד אחד או לדחוף הרבה מינון כי ״כמה שיותר, יותר טוב״..

כמובן שגם כל תופעות הלוואי ״הנורמליות״ של העלייה החדה ברמות הטסטוסטרון יוגברו, כי ילדים הם יותר אמוציונליים ופחות מאופקים ויותר אלימים ממבוגרים (בדרך כלל).

בקיצור- אם אתה בן 15 ורוצה להגיע לרמות הגבוהות ביותר בבודיבילדינג או בהרמת משקולות וזה החיים שלך ואתה רציני בעניין אז אולי כדי לך לשקול שימוש בחומרים, כי אין מה לעשות, אם לא תשתמש אתה תגיע לתחרות רצינית ותראה שכולם שם הרי אדם שנראים כאילו הם בני 40 כי כמובן שכולם משתמשים (בחו״ל זה די נפוץ שנערים משתמשים).
אבל אם אתה מתאמן בשביל הכיף והמראה אז אפשר לדחות עד גיל 25. או עדיף עד אחרי שיהיו לך שלושה ילדים ואז גם ככה האשכים שלך יהיו ליופי.

מה כל הקטע הזה והלחץ להשתמש מגיל כזה ובכלל מה אתם לא יודעים שזה מזיק לא אכפת לכם מעצמכם או שלא חיבקו אתכם מספפיק חחחחחחח בצחוק
באמת מענין אותי מה כלכך משך אתכם לסייקל:wallbash:

בקיצור- אם אתה בן 15 ורוצה להגיע לרמות הגבוהות ביותר בבודיבילדינג או בהרמת משקולות וזה החיים שלך ואתה רציני בעניין אז אולי כדי לך לשקול שימוש בחומרים, כי אין מה לעשות, אם לא תשתמש אתה תגיע לתחרות רצינית ותראה שכולם שם הרי אדם שנראים כאילו הם בני 40 כי כמובן שכולם משתמשים (בחו״ל זה די נפוץ שנערים משתמשים).

ואם יתחיל אחרי גיל 20 ? מה יקרה לו? כלום! זה לא יקדם אותו להתחיל מוקדם ! זה עשוי רק לעכב עם תופעות הלוואי שציין תום .

אין באמת הבדל משמעותי בשימוש אצל מתבגרים לבין מבוגרים. אחד מהאנדיקרינולוגים הכי טובים במדינה אמר לי שדווקא בגיל הזה בגלל שהציר הרבה יותר פעיל אז ההתאוששות תהיה יותר מהירה..
שוב- אם הרבה פעמים תכנס לסייקל התפקוד המיני שלך יפגע במידה מסויימת, אבל דבר כזה יכול לקרות גם לבן אדם בן 30 שמשתמש..

הבעיה העיקרית בשימוש בגיל הזה היא שאף אחד לא רוצה לקחת אחריות או לתת לגיטימציה לילד שרוצה להשתמש, לכן הוא ינסה ללמד את עצמו ולאסוף מידע בעצמו, דבר שרוב הילדים לא מסוגלים לעשות ובדרך כלל יתייאשו ויכנסו לסייקל עם מה שיש או שיאספו מידע מוטעה ויעשו חרא סייקל..

דבר שני זה שבדרך כלל בגיל הזה כולם יותר טיפשים (אין מה לעשות, גם אני), וילד בן 18 שרוצה להיות יותר מנופח בחודש הבא לא יהיה לו אכפת אם הוא יקבל התקף לב בגיל 50 בגלל זה, לכן הוא יעשה החלטות לא מושכלות ומטומטמות שיכולות מאוד לפגוע לו בבריאות, כמו לצאת מסייקל ולעלות מיד על עוד אחד או לדחוף הרבה מינון כי ״כמה שיותר, יותר טוב״..

כמובן שגם כל תופעות הלוואי ״הנורמליות״ של העלייה החדה ברמות הטסטוסטרון יוגברו, כי ילדים הם יותר אמוציונליים ופחות מאופקים ויותר אלימים ממבוגרים (בדרך כלל).

אבל אם אתה מתאמן בשביל הכיף והמראה אז אפשר לדחות עד גיל 25. או עדיף עד אחרי שיהיו לך שלושה ילדים ואז גם ככה האשכים שלך יהיו ליופי.
רק מלקרוא את התגובה שלך ירדה לי רמות הטסטוסטרון מרוב שבלבלת בביצים.

תקרא את התגובה של תום:up:

אבל אם אתה מתאמן בשביל הכיף והמראה אז אפשר לדחות עד גיל 25. או עדיף עד אחרי שיהיו לך שלושה ילדים ואז גם ככה האשכים שלך יהיו ליופי.[/QUOTE[

😃

תשאל אותו אם הוא היה נותן לבן שלו לעשות סייקל

רק מלקרוא את התגובה שלך ירדה לי רמות הטסטוסטרון מרוב שבלבלת בביצים.

תקרא את התגובה של תום:up:
למה אתה אומר ש״בלבלתי בביצים״? תום כתב למה לפי דעתו שימוש בחומרים בגיל צעיר הוא לא טוב ואני הבאתי תשובה אחרת, גם היא מנומקת ומוסברת..
יש פה בפורום נטייה תמיד לזלזל במשתמשים חדשים שמנסים להפגין ידע, במיוחד אם המשתמש הוא גם נער. אם אתה לא מנהל אז מה שכתבת זה מטומטם ולא טוב..
אני לא מבין למה אתה צריך לכתוב ככה? אתה יכול לכתוב ״לא הבנתי את החלק ה....״ או ״לפי דעתי אתה טועה בעניין ה....״ אבל למה לכתוב תשובה מזלזלת שלא קשורה לכלום ולא תורמת בכלום לנושא..
ואם יתחיל אחרי גיל 20 ? מה יקרה לו? כלום! זה לא יקדם אותו להתחיל מוקדם ! זה עשוי רק לעכב עם תופעות הלוואי שציין תום .
אם הוא יתחיל אחרי גיל 20 אז הוא יבזבז הרבה שנים שהוא היה יכול להרוויח בהן הרבה יותר.. אני יודע שיש את אלו שטוענים שאם אפשר למשוך טבעי אז למשוך כמה שיותר זמן. אני חושב משהו אחר (שוב, זה נוגע לכאלו שמתחרים), אם אתה מתחרה ואתה יודע שזה מה שאתה הולך לעשות בעתיד בתור מקצוע, כמו למשל סהר פה מהפורום, שיש לו גנטיקה טובה ומסת שריר טובה, אז אתה יכול להשתמש כי גם ככה בעתיד אתה תשתמש, אז למה לא להתחיל עכשיו כמו כל שאר האנשים שיתמודדו איתך בעתיד ולפגר מאחוריהם בחמש שנים? זה דבר שהוא הגיוני, אתה לא תשתמש עכשיו, אנשים אחרים כן, התוצאה היא שאתה תפסיד. אם אתה רוצה להיות מפתח גוף ולנצח בתחרויות גדולות בחו״ל אז למה לדחות את השימוש? כי זה מעלה קצת את הסיכון שלך לבעיות פוריות? אז מה, גם בגיל 20 אם תשתמש זה יעשה לך בעיות פוריות..
לעומת זאת ילדים רגילים שהולכים לחדר כושר בשביל לשפר את המראה שלהם, לא צריכים משפרי ביצועים כי אין להם למה. מקווה שירדת לסוף דעתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית