הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת חומרים באמצע סייקל

Niro8688

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום בוקר טוב ..
אני נמצא בשבוע החמישי ( מתוך שמונה ) של טסט פרופ וויני אורלי. לפני שבוע הייתי אצל הדילד שלי לקחת וויאלם להמשך הסייקל , הדילד שלי המליץ לי בחום להחליף את החברה של החומרים ( הייתי לוקח פרופ של איגל פרמה ) ל-expo בטענה שהחומר הנ״ל הרבה יותר מרוכז וחזק . לאחר פעם ראשונה של הזרקה ( 1.5 מ״ל ) בפלח ימין היה כואב אבל סביל , יום שיש הזרקתי בפלח שמאל והיה מאוד כואב מה שגם לאחר כמה שעות האזור התנפח נורא ( יש לי פלח אחד כמו של בבון ) , אין שטף דם או אודם באזור, אבל האזור חם ונפוח וכואב , נכון לעכשיו עדיין כואב לי האזור . לשאלתי , האם להמשיך עם אותו חומר או להפסיק ??
תודה

שלום בוקר טוב ..
אני נמצא בשבוע החמישי ( מתוך שמונה ) של טסט פרופ וויני אורלי. לפני שבוע הייתי אצל הדילד שלי לקחת וויאלם להמשך הסייקל , הדילד שלי המליץ לי בחום להחליף את החברה של החומרים ( הייתי לוקח פרופ של איגל פרמה ) ל-expo בטענה שהחומר הנ״ל הרבה יותר מרוכז וחזק . לאחר פעם ראשונה של הזרקה ( 1.5 מ״ל ) בפלח ימין היה כואב אבל סביל , יום שיש הזרקתי בפלח שמאל והיה מאוד כואב מה שגם לאחר כמה שעות האזור התנפח נורא ( יש לי פלח אחד כמו של בבון ) , אין שטף דם או אודם באזור, אבל האזור חם ונפוח וכואב , נכון לעכשיו עדיין כואב לי האזור . לשאלתי , האם להמשיך עם אותו חומר או להפסיק ??
תודה
אם מדובר בשמן אטיל-אולייט אז סבירות גבוהה שהרגישות לשמן היא הגורם. אטיל אולייט יותר נוזלי (פחות צמיגי) מזרעי ענבים או פשטן למשל , בהיר צהבהב , יש אנשים שרגישים לשמן הזה והוא די בעייתי . מדובר בשמן ממיס זאת אומרת שאם מייצרים עם השמן הזה בתוספת מספר ממיסים יתכן מצב בו החומר יכאב ויצור גוש באיזור ההזרקה עם אותה הרגשת חום מקומית שתיארת. שימוש באטיל-אוליאט בקרב מעבדות UG הוא בעייתי מאחר ןמחייב זהירות בשילוב הממיסים.
בד"כ הכאב והרגשת החום עוברים בתוך יומיים או שלושה , עד אז אל תזריק בקירוב לאיזור. אם הכאב ממשיך בהזרקות נוספות ובצורה בלתי נסבלת (לא סביר) נשאר רק להחליף חברה.
אגב, EXPO בהחלט לא "מרוכז יותר". בוודאי שלא בחומר פעיל.

אין על קינג פארמה חומרים לא כואבים בכלל

*אתם בטח מטומטמים כולם, לא שמתם לב שבכל פוסט אני משבח רק את קינג פארמה כדי שתקנו כמה שיותר, אף אחד לא שם לב לזה שאני טרול ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית