הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 2.5 קילו פחות מpr. בסט השמיני. עם מוט w

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
חפירה קצרה לפני 😛
אז ככה, קצת רקע.
לפני הגיוס נתתי בנץ' 115 במכון עם רגליים לא על הרצפה, בתחרות של 100% בנוב' נתתי 110 (כשל עם 117.5).
לאחר מכן בצבא עשיתי סוג של 5/3/1 בסופשים. בטירונות והקורס ירדתי 7 קילו מ"ג ואח"כ בסדיר התייצבתי על 80 בערך (התגייסתי על 83). אחרי כמה חודשים בצבא הבנץ' היה דברים כמו 95X3, 100X2, 92.5X4 עד ה21.4.
לאחר מכן עברתי לדאג הפבורן מתוד כשאני עולה מ8X2 ל8X3.
התחלתי עם 85 קילו ובאימון הראשון של ה3 חזרות היה ממש קשה. הרבה אימונים חסרים, אבל היום סיימתי את הסבב השני של העלייה (לקח 3 חודשים, היה אמור לקחת חודשיים, וגם זה עם הרבה עליות של יותר מחזרה אחת לאימון) והיום הגעתי ל92.5X8X3 ובסט האחרון נתתי חמישיה אפילו. מאד מרוצה, במיוחד גם בגלל איך שזה נעשה בתנאים של הצבא.
אז זאת החפירה שלי, אני מאד מרוצה, דיי בטוח שעם זה אני כבר יכול לתת מספרים יותר גבוהים מהשיא שלי. אז הנה הסרטון: (בטעות המצלמה הייתה על האיכות הכי נמוכה אז סליחה על האיכות)

• פותח/ת השרשור
מה זה דאג הפברון מת׳וד ומה קצב ההתקדמות בערך?
האימון מאד בסיסי. יש לו כמה וריאציות. בגדול מה שזה אומר זה כל אימון להעלות חזרה. בגרסת ה8x2. זה אומר למשל לעשות 8x2 ובאימון הבא 7x2 ו1x3. ככה כל אימון אתה מוסיף חזרה עד שהגעת ל8x3 ואז אתה מעלה משקל ומוריד חזרות. בגדול מעלים 5 קילו כל פעם אבל אתה יכול לשחק עם זה בהתאם למה שאתה מסוגל. מתאמנים 2 אימונים בשבוע, יעני abxaxbx כזה. אז זה יוצא כל 4.5 שבועות להעלות משקל אם הכל הלך טוב.
טחרי העצימות עושים עוד 3 סטים של נפל על אותו עיקרון של עליה מ6 ל8 חזרות. עושים 2 תרגילים לאימון. למשל סקוואט עם בנץ ופרס עם דדליפט. אז עושים נגיד סקוואט עצימות, בנץ עצימות, ואז סקוואט נפח, בנץ נפח.
בנוסף המנוחה היא 2 דקות בין סטים, גג 3.
אני בגלל שאני פצוע לא עושה דדליפט אז עם פרס אני עושה מתח ועושה דדליפט שיקום לפי ביל סטאר.
אם אתה באמת מתעניין בזה תקרא על זה בT. זה doug Hepbourn Method
כל הכבוד על ההשקעה וההתמדה , תותח !
תודה 😃
תודה רבה

אני ממש אוהב לראות אנשים שלא משנה מה, עדיין ממשיכים להתאמן לא משנה כמה מגבלות יש להם 😃 כל הכבוד המשך כך !

• פותח/ת השרשור
כמה משקל זה ?
92.5. זה רשום גם בפוסט וגם בסרטון..
לא מתיימר להגיד שאני ס!ס כמו הבנצרים של הפורום הזה אבל 92.5 לחמישיה בסט השמיני של האימון, עם מוט w, בלי ראק, ועם תנאי צבא זה מעולה בשבילי ואני מבסוט מזה 😃

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד.
זה נראה זוועה להתאמן ככה.
זה אכן זוועה. מה שכן עלה לי היום רעיון שאני צריל לבדוק. ראיתי אנשים עןשים מקבילים יד אחת על הסמית יד שניה על המתלה של המשקולות.. צריך לראות אולי אני אעשה מזה ראק מאד מאולתר

עוד שאלה קטנה
קראתי בטי נאיישן

ובתוכנית לדוגמא כתבו את הכל בסופר סט עם מתח/חדירה/פולי אבל במאמר עצמו לא היה כתוב כלום...

אתה עושה סופר סט?

יפה מאוד, עצה- בחדר כושר הצבאי אצלי הייתה לי בעיה דומה לשלך, עד ששמתי את המוט על הכיסא רומי והוצאתי משם וסקוואט מה מקבילים, מקווה שיש לך שם.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, עצה- בחדר כושר הצבאי אצלי הייתה לי בעיה דומה לשלך, עד ששמתי את המוט על הכיסא רומי והוצאתי משם וסקוואט מה מקבילים, מקווה שיש לך שם.
חחחח אתה אופטימי הא? במכון המסריח שלי יש סמית, מוט w מעל 220 קילו פלטות, וכמה מכונות.. מה שאתה רואה בסרטון זה בערך מה שיש
עוד שאלה קטנה
קראתי בטי נאיישן

ובתוכנית לדוגמא כתבו את הכל בסופר סט עם מתח/חדירה/פולי אבל במאמר עצמו לא היה כתוב כלום...

אתה עושה סופר סט?
לא שמעתי על זה. לא אני לא עושה את זה. אני עושה את מה שכתבתי לך קודם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית