עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתחנות של פ"ת תרד בתחנת "סגולה",משם מרחק הליכה של דקותיים לתחנת אוטובוס (כיוון דרום) תיקח קו 921/947 (947 מגיע בתדירות יותר רחוקה,אבל אולי תתפוס אותו)אני אקח רכבת אבל השאלה היא,איפה לרדת ? ומשם לקחת אוטובוס ? איזה קו ?
מה זה ?תוריד moovit
האפליקציה הכי שימושית שיש לי בטלפון.מה זה ?
הלוואי היה לי טלפון שהוא לא נוקיה 100האפליקציה הכי שימושית שיש לי בטלפון.
עושה לך תכנון נסיעה עם כל אמצעי התחבורה האפשריים, כולל זמנים של אוטובוסים בזמן אמת. חסך לי כל כך הרבה שעות וברבורים.
אתה יכול גם לתכנן לפי דברים כמו מיקום נוכחי של gps. אז אתה יכול נקודת מוצא - מיקום נוכחי. נקודת הגעה כתובת. הוא יגיד לך, לך 429 מטר לתחנה x עלה על אוטובוס קו y תרד שם, תלך לפה וכו'.
טוב אני אוריד,תודה.MOOVIT כמו שיניב הציע לך..
זה מראה לך את התחנות הכי קרובות, איפה אתה יורד, לאיפה ללכת, איזה מרחק זה..
קריית אתאמאיפה אתה?
חח הוא נוסע עם אבא שלו ממה שהבנתי
למה לא יכול ?בהצלחה לכל המתחרים והמתחרות חבל שאני לא יכול לבוא לראות את זה /:
רגע קוראים לתחנה סגולה או שהיא סגולה ?בתחנות של פ"ת תרד בתחנת "סגולה",משם מרחק הליכה של דקותיים לתחנת אוטובוס (כיוון דרום) תיקח קו 921/947 (947 מגיע בתדירות יותר רחוקה,אבל אולי תתפוס אותו)
ושאתה עולה לאוטובוס,אמור לנהג שאתה צריך את תחנת "קניון סירקין",משם זה דקה ברגל לאולם של התחרות (בהנחשה שלא תדע היכן זה,תשאל עוברי אורח איפה זה:אולם הספורט של ביה"ס ברנר).
אני חייב לומר לך זה הרבה יותר נשמע לי יעיל חחחאפשר גם לקחת קו 947 מהתחנה מרכזית חוף הכרמל בחיפה ולהגיע ישר לקניות סירקין
תודה אני אורידתוריד moovit
התחנה סגולה 🤦♂️טוב אני אוריד,תודה.
קריית אתא
חח הוא נוסע עם אבא שלו ממה שהבנתי
למה לא יכול ?
רגע קוראים לתחנה סגולה או שהיא סגולה ?
אני חייב לומר לך זה הרבה יותר נשמע לי יעיל חחח
תודה אני אוריד