הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון מים או חלב?

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
מה יותר מומלץ לשתות את האבקת חלבון של אופטימום אם חלב או אם מים? מה ההבדל בין מים לחלב?
ועוד שאלה שעדיין לא השגתי תשובה עלייה אחרי כמה זמן מלקיחת אבקת חלבון אפשר לאכול כי אני מתאמן בלילה מסיים בעשר אימון שותה את האבקה ויושב סתם שעה כדי שאני יוכאל לאכול יש זמן מסוים?

מה יותר מומלץ לשתות את האבקת חלבון של אופטימום אם חלב או אם מים? מה ההבדל בין מים לחלב?
ועוד שאלה שעדיין לא השגתי תשובה עלייה אחרי כמה זמן מלקיחת אבקת חלבון אפשר לאכול כי אני מתאמן בלילה מסיים בעשר אימון שותה את האבקה ויושב סתם שעה כדי שאני יוכאל לאכול יש זמן מסוים?
קודם כל זה תלוי בערכים שאתה צריך להגיע אליהם סוף יום, אם חלב נכנס לך בערכים(במקרה ואתה בחיטוב) אז זה לא משנה עם מה תערבב, תערבב עם מה שיותר טעים לך.
ואין שום זמן מסויים שצריך לא לאכול בו משתיית האבקת החלבון עד הארוחה הבאה, תאכל מתי שבא לך.
תזכור שמה שחשוב זה הערכים אליהם הגעת סוף יום.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה אחי אני במסה לשתות אם חלב יעלה את הערכים של החלבון וקלוריות? ואתה בטוח שמותר לאכול ישר אחרי האבקתחלבון כי כולם אאומרים לי שעה לאחר האבקה ואני בתסביך ואני לא אוכל אני סתם מנסה להעביר את הזמן עד שעובר שעה ורק אז אני אוכל

תודה על התגובה אחי אני במסה לשתות אם חלב יעלה את הערכים של החלבון וקלוריות? ואתה בטוח שמותר לאכול ישר אחרי האבקתחלבון כי כולם אאומרים לי שעה לאחר האבקה ואני בתסביך ואני לא אוכל אני סתם מנסה להעביר את הזמן עד שעובר שעה ורק אז אני אוכל
אם עד עכשיו עירבבת עם מים אז כן החלפתם עם חלב יעלו לך במקצת את הסה"כ הקלורי ואת כמו החלבון.

מי שהמליץ לך לחכות שעה אחרי שתיית האבקת חלבון לא מבין הרבה והוא כנראה התבלבל במיתוס אחר שאומר שצריך לאכול עד שעה לכל היותר אחרי שתיית השייק(לא לחכות לפחות שעה).
אל תיהיה בתסביך, תאכל בחופשיות.

22-24 גרם חלבון תלוי בסקופ
יש מיתוסים על כך שהגוף מסוגל לקבל עד 30 גרם חלבון בארוחה וכל השאר יוצא דרך השתן.

זה קשקוש.
הסיבה היחידה לחכות היא נושא הכשרות (למי שחשוב לו)

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון זה חלבי אני אוכל בשרי אחרי האבקה ועדיין לא קבלתי תשובה ברורה לאכול או לא לאכול אחרי אבקת חלבון?

אבקת חלבון זה חלבי אני אוכל בשרי אחרי האבקה ועדיין לא קבלתי תשובה ברורה לאכול או לא לאכול אחרי אבקת חלבון?
אל תקשיב למי שאומר לך אחרת, אין מניעה מלאכול ישר אחרי השייק.

22-24 גרם חלבון תלוי בסקופ
יש מיתוסים על כך שהגוף מסוגל לקבל עד 30 גרם חלבון בארוחה וכל השאר יוצא דרך השתן.

זה קשקוש.
הסיבה היחידה לחכות היא נושא הכשרות (למי שחשוב לו)

דרך השתן ? מאיפה הבאת את זה ?

הגוף מסוגל בארוחה אחת לספוג כ 30 גרם חלבון (אם אתה לא טבעי אז יותר) כל השאר פשוט הולך לשומן.

שוב, תלוי מה המטרות שלך. אם אתה בחיטוב, תחכה אחרי השייק שעה וחצי - שעתיים.

ואם אתה מתאמן מאוחר אז אתה פשוט יכול לאכול עם השייק בננה או שניים-שלושה תמרים. ובזאת לסיים את התפריט היומי שלך

דרך השתן ? מאיפה הבאת את זה ?

הגוף מסוגל בארוחה אחת לספוג כ 30 גרם חלבון (אם אתה לא טבעי אז יותר) כל השאר פשוט הולך לשומן.

שוב, תלוי מה המטרות שלך. אם אתה בחיטוב, תחכה אחרי השייק שעה וחצי - שעתיים.

ואם אתה מתאמן מאוחר אז אתה פשוט יכול לאכול עם השייק בננה או שניים-שלושה תמרים. ובזאת לסיים את התפריט היומי שלך
תקרא יחכמולוג
http://www.kilogram.co.il/2024/האם-ישנו-גבול-לכמות-החלבון-שהגוף-יכול-ל/

טוב... אז תאכל 2 ארוחות ביום

כל ארוחה 80 גרם חלבון ו 100 גרם פחמימה

איזה היסחפות..
ברור שעדיף בכל ארוחה להגיע לערכים של עד 30 גרם חלבון
אבל אם למשל אתה אוכל 200 גרם חזה עוף בערב או בצהריים, ומקבל מזה בסביבות ה 50-60 גרם חלבון
אני לא חושב שחצי מזה הלך לשווא

רמי, תרגע עם הכינויים שלך ואל תהיה חכם מאחורי מקלדת

כנס ללינקים אחרים ותקרא יא תוכי

עשה בגוגל תמצא לבד

עם אנשים כמוך אני לא מתווכח
איזה היסחפות..
ברור שעדיף בכל ארוחה להגיע לערכים של עד 30 גרם חלבון
אבל אם למשל אתה אוכל 200 גרם חזה עוף בערב או בצהריים, ומקבל מזה בסביבות ה 50-60 גרם חלבון
אני לא חושב שחצי מזה הלך לשווא

שוב, זה לא לשווא
אבל מי שמפקיד בחיטוב, צריך להצמד לכמות חלבון שהוא מכניס בארוחה

רמי, תרגע עם הכינויים שלך ואל תהיה חכם מאחורי מקלדת
כנס ללינקים אחרים ותקרא יא תוכי
להרגע? כי קראתי לך "חכמולוג"?
אתה מבלבל פה את השכל לאנשים, טוען טענות שווא בלי ביסוס.
אני לא צריך גוגל כי בפורטל יש אחלה מאמר(שלא קראת) ואתה גם כנראה לא יודע שבכל סוף מאמר כזה יש רפרנסים למחקרים שעליהם המאמר מבוסס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית