הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון מים או חלב?

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
מה יותר מומלץ לשתות את האבקת חלבון של אופטימום אם חלב או אם מים? מה ההבדל בין מים לחלב?
ועוד שאלה שעדיין לא השגתי תשובה עלייה אחרי כמה זמן מלקיחת אבקת חלבון אפשר לאכול כי אני מתאמן בלילה מסיים בעשר אימון שותה את האבקה ויושב סתם שעה כדי שאני יוכאל לאכול יש זמן מסוים?

טוב יפיוף
דבר איתי באיי סי קיו דרך אגב, עומס על הכליות - זה גם מיתוס ?

לא
חלבון בכללי מעמיס על הכליות מן הסתם, אבל אם שותים הרבה מים כמו שצריך לא תיהיה שום בעיה.
צריכים להיות מודעים לזה פשוט.
ושוב, אם בכל ארוחה נאכל 70 גרם חלבון זה לא יהיה אפקטיבי כמו לפזר את כמות החלבון על פני כל הארוחות ולהזין את השרירים
במהלך כל היום.

אבל פעם ביום לאכול נגיד 200 גרם חזה עוף, גם כשבחיטוב, אני לא חושב שזה פוגע בסיכויי ההצלחה כל עוד שומרים על שאר הערכים,שינה טובה ושתיית מים מרובה.

@john_cena אתה אומר מיתוסים ומטעה אנשים סתם. רמי נתן לך קישור למאמר שאומר את ההפך ממה שאתה אומר, מאמר שלא נכתב סתם מהאוויר, אלא בסוף המאמר יש רפרנסים למחקרים שעליהם הוא מבוסס. אתה מציע להביא לינקים לכתבות שסותרות את אותו מאמר ואז אומר "אני לא אביא חפש בגוגל" (אגב מחיפוש בגוגל אפשר למצוא הרבה דברים בכל נושא, ולא הכל נכון אתה יודע?).
אגב אני שוקל 110 קילו, אוכל בערך 200 גרם חלבון ביום (זה עוד בלי להחשיב את החלבון ממקורות הפחמימה כמו לחם אורז שיבולת שועל וכו) ויש מעט מאוד ימים שאני אוכל יותר מ 4 ארוחות ביום, ככה שבדרך כלל יוצא לי 50-70 גרם חלבון בארוחה, וזה עובד לי נהדר.
אז במקום סתם להתווכח על דברים שאתה לא יודע, תנסה להקשיב, אולי תלמד משהו שלא ידעת וגם לחלק מוניטין שלילי לכל מי שאומר את ההפך ממה שאתה חושב לא יגרום לך להיות יותר צודק 😉

• פותח/ת השרשור
חחחחחח הרגתם אותי אני במסה חצי שעה אחרי האבקת חלבון אני ממש רעב בננה לא תשביע אותי אני אוכל ארוחה ארוחה חצי שעה אחרי שייק אם הבנתי זה בסדר גמור נכון? כי ראיתי על זה המון וויכוחים

שכל אחד יעשה ע"פ אמונתו, אני עד לפני שנתיים הייתי מחלק ל 3 ארוחות ביום, וכשהתחלתי לחלק ל 6-7 ארוחות
אחוז שומן שלי ירד בצורה משמעותית

שכל אחד יעשה ע"פ אמונתו, אני עד לפני שנתיים הייתי מחלק ל 3 ארוחות ביום, וכשהתחלתי לחלק ל 6-7 ארוחות
אחוז שומן שלי ירד בצורה משמעותית
אין פה אמונה, זה לא דת, זה מדע. אל תערבב לי פה דברים לא קשורים
יש עובדות בשטח ומה שאתה עושה זה מתרברב בבורות שלך ומציג פה מיתוסים מגוחחים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית