הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה\כאבים בכתף

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
אז ככה, לפני איזה יום-יומיים התחילו לי כאבים חזקים במיליטרי פרס בשני הכתפיים, מאותו רגע עצרתי כבר ואז קלטתי שאם אני מנסה נגיד לשים את היד בתנוחה מסויימת הכתפיים כואבות.
עכשיו אני חושב שהכאב התחיל כי ישנתי לא טוב על הכתפיים. לקחתי עכשיו מנוחה מפרס ובנץ לשבוע, אבל היום שעשיתי סקווט אחרי שהחזרתי את המוט ויצאתי הכתף הימנית פשוט התפוצצה מכאבים אז הפסקתי...
בקיצור עכשיו הכתף הימנית ממש כואבת (שעושים משהו כמובן) והכתף השמאלית ממש קצת.
עכשיו השאלה שלי היא אם לקחת מנוחה מהאימונים עד שהכאב יעבור או להמשיך עם הסקווט לדוגמה?
אני פשוט פוחד להחמיר את המצב, ניסיתי ביומיים האחרונים לא לישון על הצד כדי לא להחמיר (היה קשה XD) והיום באתי להתחיל סקווט ופשוט הפסקתי.. הלכתי הבייתה אחרי איזה 20 דקות של אימון.

יש למישהו רעיון כל שהוא למה זה יכול להיות? אני לא בטוח אם זה פציעה\דלקת או סתם כאבים...

הכאבים הם באזור הכתף האחורית, טיפה מעל איפה ששמים את המוט ב LB סקווט.
שאני נוגע באזור לא כואב.
תודה וסליחה על החפירה 😃

אז ככה, לפני איזה יום-יומיים התחילו לי כאבים חזקים במיליטרי פרס בשני הכתפיים, מאותו רגע עצרתי כבר ואז קלטתי שאם אני מנסה נגיד לשים את היד בתנוחה מסויימת הכתפיים כואבות.
עכשיו אני חושב שהכאב התחיל כי ישנתי לא טוב על הכתפיים. לקחתי עכשיו מנוחה מפרס ובנץ לשבוע, אבל היום שעשיתי סקווט אחרי שהחזרתי את המוט ויצאתי הכתף הימנית פשוט התפוצצה מכאבים אז הפסקתי...
בקיצור עכשיו הכתף הימנית ממש כואבת (שעושים משהו כמובן) והכתף השמאלית ממש קצת.
עכשיו השאלה שלי היא אם לקחת מנוחה מהאימונים עד שהכאב יעבור או להמשיך עם הסקווט לדוגמה?
אני פשוט פוחד להחמיר את המצב, ניסיתי ביומיים האחרונים לא לישון על הצד כדי לא להחמיר (היה קשה XD) והיום באתי להתחיל סקווט ופשוט הפסקתי.. הלכתי הבייתה אחרי איזה 20 דקות של אימון.

יש למישהו רעיון כל שהוא למה זה יכול להיות? אני לא בטוח אם זה פציעה\דלקת או סתם כאבים...

הכאבים הם באזור הכתף האחורית, טיפה מעל איפה ששמים את המוט ב LB סקווט.
שאני נוגע באזור לא כואב.
תודה וסליחה על החפירה 😃

בהחלט נשמע כמו פציעה.
נסה להימנע בינתיים מלחיצות באחיזה רחבה , פולי רחב/מתח רחב ו back squat.
תנסה לעבוד יותר באחיזה צרה ( גם בלחיצה וגם בפולי/מתח) דדליפט , ו front squat.

אם הכאב נמשך אחרי שבוע-שבועיים - תשקול פנייה לפיזיותרפיה.

• פותח/ת השרשור
בהחלט נשמע כמו פציעה.
נסה להימנע בינתיים מלחיצות באחיזה רחבה , פולי רחב/מתח רחב ו back squat.
תנסה לעבוד יותר באחיזה צרה ( גם בלחיצה וגם בפולי/מתח) דדליפט , ו front squat.

אם הכאב נמשך אחרי שבוע-שבועיים - תשקול פנייה לפיזיותרפיה.
אני כרגע נמנע מאימונים לגמרי עד שיעבור, היום הלכתי סתם אימנתי רגליים, לא הייתי מסוגל לשבת בבית פשוט
ויש עוד המלצות כמו תרגילים שאפשר לעשות לכתף שיעזרו או משהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית