אז ככה, לפני איזה יום-יומיים התחילו לי כאבים חזקים במיליטרי פרס בשני הכתפיים, מאותו רגע עצרתי כבר ואז קלטתי שאם אני מנסה נגיד לשים את היד בתנוחה מסויימת הכתפיים כואבות.
עכשיו אני חושב שהכאב התחיל כי ישנתי לא טוב על הכתפיים. לקחתי עכשיו מנוחה מפרס ובנץ לשבוע, אבל היום שעשיתי סקווט אחרי שהחזרתי את המוט ויצאתי הכתף הימנית פשוט התפוצצה מכאבים אז הפסקתי...
בקיצור עכשיו הכתף הימנית ממש כואבת (שעושים משהו כמובן) והכתף השמאלית ממש קצת.
עכשיו השאלה שלי היא אם לקחת מנוחה מהאימונים עד שהכאב יעבור או להמשיך עם הסקווט לדוגמה?
אני פשוט פוחד להחמיר את המצב, ניסיתי ביומיים האחרונים לא לישון על הצד כדי לא להחמיר (היה קשה XD) והיום באתי להתחיל סקווט ופשוט הפסקתי.. הלכתי הבייתה אחרי איזה 20 דקות של אימון.
יש למישהו רעיון כל שהוא למה זה יכול להיות? אני לא בטוח אם זה פציעה\דלקת או סתם כאבים...
הכאבים הם באזור הכתף האחורית, טיפה מעל איפה ששמים את המוט ב LB סקווט.
שאני נוגע באזור לא כואב.
תודה וסליחה על החפירה 😃
עכשיו אני חושב שהכאב התחיל כי ישנתי לא טוב על הכתפיים. לקחתי עכשיו מנוחה מפרס ובנץ לשבוע, אבל היום שעשיתי סקווט אחרי שהחזרתי את המוט ויצאתי הכתף הימנית פשוט התפוצצה מכאבים אז הפסקתי...
בקיצור עכשיו הכתף הימנית ממש כואבת (שעושים משהו כמובן) והכתף השמאלית ממש קצת.
עכשיו השאלה שלי היא אם לקחת מנוחה מהאימונים עד שהכאב יעבור או להמשיך עם הסקווט לדוגמה?
אני פשוט פוחד להחמיר את המצב, ניסיתי ביומיים האחרונים לא לישון על הצד כדי לא להחמיר (היה קשה XD) והיום באתי להתחיל סקווט ופשוט הפסקתי.. הלכתי הבייתה אחרי איזה 20 דקות של אימון.
יש למישהו רעיון כל שהוא למה זה יכול להיות? אני לא בטוח אם זה פציעה\דלקת או סתם כאבים...
הכאבים הם באזור הכתף האחורית, טיפה מעל איפה ששמים את המוט ב LB סקווט.
שאני נוגע באזור לא כואב.
תודה וסליחה על החפירה 😃