הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה , איך אנשים כל כך מתפתחים ללא מכון כושר.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

שמתי לב בזמן האחרון שאנשים מתפתחים בלי מכון כושר ואני שואל איך ? אם זה תזונה , אני יכול לעשות את זה , אבל מבחינת אימונים , מה הם עושים ? זה SW או מה ?

אני אישית רוצה לפתח גוף ושירירים , אבל לא בהגזמה , אלה משהו יפה שיהיה צורה , בוא נגיד את התוצאה הכי טובה שאני יכול להוציא ב-SW ואין לי בעיה לבנות תפריט ולעבוד לפיו.

חייב לציין שכל הכבוד להם על המוטיבציה וההשגים.

עוד שאלה , האם ב-SW צריך לעשות מסה ? או שלעשות תפריט נטרליי ? כמובן בכדי לפתח שריר ולא להשמין.

נערך לאחרונה:
דבר ראשון, אתה בטוח שכל אותם אנשים ששמת לב אליהם לא מתאמנים במכון? דבר שני לכל אחד יש את הגנטיקה שלו, מישהו יכול לא לדאוג לגבי מה הוא אוכל, לעשות אימון חפיף פה ושם ולהיראות טוב, מישהו אחר יכול לדחוף אוכל בכוח כי הוא רוה לעלות במשקל ויתקשה מאוד לפתח מסת שריר, ומישהו שלישי אם הוא לא מקפיד על תזונה כמה זמן נהיה שמן והוא תמיד צריך לדאוג לתזונה ואימונים כמו שצריך. אין מה לעשות כל אחד ומה שהוא קיבל מהטבע ומההורים

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, אתה בטוח שכל אותם אנשים ששמת לב אליהם לא מתאמנים במכון? דבר שני לכל אחד יש את הגנטיקה שלו, מישהו יכול לא לדאוג לגבי מה הוא אוכל, לעשות אימון חפיף פה ושם ולהיראות טוב, מישהו אחר יכול לדחוף אוכל בכוח כי הוא רוה לעלות במשקל ויתקשה מאוד לפתח מסת שריר, ומישהו שלישי אם הוא לא מקפיד על תזונה כמה זמן נהיה שמן והוא תמיד צריך לדאוג לתזונה ואימונים כמו שצריך. אין מה לעשות כל אחד ומה שהוא קיבל מהטבע ומההורים
כן אני בטוח כמעט ב-100%.

בכל אופן , תוכל להסתכל בנושא הקודם שלי בבקשה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית