שלום לכולם,
אני במעקב כבר מספר חודשים אצל אנדוקרינולוג. בבדיקות דם מופיע טסט. נמוך במשך תקופה ארוכה. FSH / LH תקינים בגבול הנמוך.
לאחר ביצוא MRI, הופיעה ממצא חריג שאובחן כ"תסמונת האוכף הריק", וזו ככל משפיע על ייצור הטסט בגוף. בקרוב נפגש עם אנדו. אחר עם הפנייה מנוירוכירורג ורופא משפחה לקבל טיפול טסט. חלופי (TRT).
רציתי לשאול מה הפרוטוקול בו משתמשים הרופאים בארץ למתן טסט. חיצוני?
משיטוטים שלי בפורום ראיתי שבדר"כ המינונים הם מצחיקים ובהפרשי זמן גדולים מידי, מה שגורם למעיין "צניחה" לקראת הזריקה הבאה והרגשה ירודה.
נשאלת השאלה האם אפשרי ללכת על טיפול כזה ללא התערבות של אנדו., אלא באופן עצמאי.
הרעיון היה:
Test Ent / Cyp 100mg-150mg EW
מפוצל ל-2 זריקות במהלך השבוע.
האם נשמע משהו הגיוני לעשות?
האם נדרש שימוש בHcg במהלך הטיפול? (אציין כי נשלחתי לבצע בדיקת זרע שיצאה תקינה לחלוטין, וזאת לאחר חודשים עם טסט. נמוך.)
ארימידקס בהישג יד?
תודה מראש מישהו?
אני במעקב כבר מספר חודשים אצל אנדוקרינולוג. בבדיקות דם מופיע טסט. נמוך במשך תקופה ארוכה. FSH / LH תקינים בגבול הנמוך.
לאחר ביצוא MRI, הופיעה ממצא חריג שאובחן כ"תסמונת האוכף הריק", וזו ככל משפיע על ייצור הטסט בגוף. בקרוב נפגש עם אנדו. אחר עם הפנייה מנוירוכירורג ורופא משפחה לקבל טיפול טסט. חלופי (TRT).
רציתי לשאול מה הפרוטוקול בו משתמשים הרופאים בארץ למתן טסט. חיצוני?
משיטוטים שלי בפורום ראיתי שבדר"כ המינונים הם מצחיקים ובהפרשי זמן גדולים מידי, מה שגורם למעיין "צניחה" לקראת הזריקה הבאה והרגשה ירודה.
נשאלת השאלה האם אפשרי ללכת על טיפול כזה ללא התערבות של אנדו., אלא באופן עצמאי.
הרעיון היה:
Test Ent / Cyp 100mg-150mg EW
מפוצל ל-2 זריקות במהלך השבוע.
האם נשמע משהו הגיוני לעשות?
האם נדרש שימוש בHcg במהלך הטיפול? (אציין כי נשלחתי לבצע בדיקת זרע שיצאה תקינה לחלוטין, וזאת לאחר חודשים עם טסט. נמוך.)
ארימידקס בהישג יד?
תודה מראש מישהו?