הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ orange triad צריכה מומלצת.

• פותח/ת השרשור tartar
  • פורסם בתאריך

tartar

משתמש פעיל
472
80
נק' מוניטין:
106
472
80
שלום אנשים,
הזמנתי orange triad שלוש קופסאות ביחד עם אבקת חלבון 5lbs של whey רציתי לדעת כמה דברים :
1.אני משלם על זה מעם מכס או משהו בסגנון בגלל המשקל או המחיר ?
2.לגבי הorange triad אני שוקל 65 קילו ומרגיש לי קצת מוגזם לקחת 6 כדורים ביום ,התזונה היומית שלי בסך הכל די מגוונת עם הרבה ויטמינים
(חזה עוף. שקדים. טחינה. אורז.אומגה 3 עלים ירוקים מלא פירות ועוד ועוד.....
האם אני יקבל מספיק joint complex ו digestive complex אם אני יצרוך רק 4 או 5 ?
מצטער שישר קפצתי עם שאלות בלי להציג את עצמי מקווה שתסלחו לי 😃
שבת שלום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. משלמים מע"מ ודמי שחרור ממכס לחבילות מעל 75 דולר(לא כולל משלוח, מחיר רק של המוצרים)
2. בדוק באתר היצרן, במידת הצורך צור איתם קשר(עדיף) לגבי שימוש ספציפי, בשביל זה יש מחלקת שירות לקוחות לכל חברות התוספים

1. משלמים מע"מ ודמי שחרור ממכס לחבילות מעל 75 דולר(לא כולל משלוח, מחיר רק של המוצרים)
2. בדוק באתר היצרן, במידת הצורך צור איתם קשר(עדיף) לגבי שימוש ספציפי, בשביל זה יש מחלקת שירות לקוחות לכל חברות התוספים
מצטער להגיד לך אבל הרשויות לוקחים כולל משלוח מה שיעני בטוטאל

למזלי לא מציינים את המשלוח בקבלה שרשומה על גבי המשלוח רק את מחיר המוצר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצטער להגיד לך אבל הרשויות לוקחים כולל משלוח מה שיעני בטוטאל

למזלי לא מציינים את המשלוח בקבלה שרשומה על גבי המשלוח רק את מחיר המוצר

כנראה שהיה לי צירוף מקרים 350 פעם בערך...

אה נכון המכס הישראלי יגבה מס אך ורק אם הפריט נקנה באיביי ..

כנראה שלא כללו את המשלוח ב invoice
יש לי 141 נקודות פידבק באיביי(מעל 200 הזמנות, רובן מארה"ב), כל מה שמגיע מארה"ב נשלח עם המחיר של המשלוח, רק לפני שבועיים קניתי נעליים שעלו 70 דולר עם משלוח 23.
עוד לא שילמתי מס על משהו שעלה מתחת ל75(בלי חישוב המשלוח)

אתה כנראה מתבלבל כי לדוג' אם משהו עולה 80 דולר והיה לך קופון כלשהו של 10 דולר, האתרים מדפיסים קבלה ורושמים שהמוצר עלה 80 דולר(למרות ששילמת 70) ואז אתה משלם מחיר מלא.

נערך לאחרונה:
הסיבה שהם אומרים לקחת 6 זה בגלל הג'וינט קומפלקס. מעבר לזה מבחינת כמויות של ויטמינים ומינרלים הוא טוב אבל בסך הכל סטנדרטי למה שיש בשוק (יותר זה לא הכרח יותר טוב רק שיהיה ברור..). בלי הג'וינט קומפלקס הכל היה נכנס ל2-3 טבליות.
קח כמה שנראה לך. אתה יכול להתחיל לדעתי עם 4. לא חושב שתרגיש יותר מדי הבדל...
עם הזמן ראיתי שיותר אפקטיבי לי לפחות לתסף כל דבר בנפרד. זה גם יוצא די משתלם. לא מת על מולטי ויטמינים. אבל זה נושא אחר.

• פותח/ת השרשור
ביקשתי מהאתר iherb לפצל לי את ההזמנה לשניים שלושה קופסאות במקום אחת האם עדיין אני יצטרך לשלם מכס ?
הבנתה שאנשים עושים את זה .

תודה רבה Kman
אין לי כוח לקנות כל מיני ויטמינים אני מעדיף מולטי איכותי וזהו .
מה לגבי ה digestive complex זה נכנס בתוך 4 כדורים ?
אני גם רואה שאם אני יצרוך את כל השישה זה על הגבול הדק בשביל לגרום לעודף ויטמינים E K A D אתה חושב שיכול להיות נזק מלקחת שישה ?

כן ברור שנכנס. פשוט הכמות שכתוב לך מאחורה זה מה שיש ב6. אז אם תיקח 4 אתה תקבל פחות. אני מניח שהיחסים עדיין נשמרים.

לא חושב שיקרה לך משהו. הכמות שתגרום לך עודף היא יותר גדולה ממה שנדמה לך. עשו ניסויים עם ויטמין D בכמויות של 40000 אלף יחידות ביום ולא קרה כלום. צריך לקחת הרבה מאוד ולאורך זמן כדי שיקרה נזק.

• פותח/ת השרשור
כן ברור שנכנס. פשוט הכמות שכתוב לך מאחורה זה מה שיש ב6. אז אם תיקח 4 אתה תקבל פחות. אני מניח שהיחסים עדיין נשמרים.

לא חושב שיקרה לך משהו. הכמות שתגרום לך עודף היא יותר גדולה ממה שנדמה לך. עשו ניסויים עם ויטמין D בכמויות של 40000 אלף יחידות ביום ולא קרה כלום. צריך לקחת הרבה מאוד ולאורך זמן כדי שיקרה נזק.

תודה,
אני יותר מפחד מהכמויות של ה A ו K ה ויטמין A הוא אומנם בטא קורטין שנראה לי שמסיס במים אבל היחידות בין לאומיות הן 20000 לשישה ה K הוא 240 mcg ,as Phytonadione)
אם זה בסדר אני מעדיף כבר לקחת את כל השישה להיות בטוח שאם כבר אני לוקח מולטי ויטמין שנחשב באמת ברמה אז כבר להנות מכולו , אני גם ככה קונה מחול ויוצא לי הרבה יותר זול ממה שרכשתי עד עכשיו (אופטי מן) גם אם מתחשבים בכמות כדורים והזמן עד שנגמר התוסף יוצא לי הרבה יותר משתלם .

נערך לאחרונה:
הכל בסדר אתה יכול לקחת. לא יקרה לך כלום.

Back
למעלה תחתית