הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית ציוד

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום רציתי להתייעץ האם כדאי לי לקנות רצועות של טיטאן שרוולי ברכיים של ריבאנוד וליקוויד גריפ
עכשיו אני בSS ורציתי לשאול גם אם מישהו הזמין בזמן האחרון דברים והאם בטוח להזמין בגלל המצב כרגע במדינה
ועוד שאלה לגביי המידה חשבתי כל L ההיקף של הברך כרגע ברפוי 39.5 והרגל ממשיכה לגדול
תודה לכולם
ואלה השמות של מה שאני רוצה להזמין

1 Original Rehband 7051 Knee Support
2 Titan Signature Gold Wrist Wrap
3 Liquid Grip (8oz.)

• פותח/ת השרשור
הזמנתי חגורה מLL והגיעה ללא כל בעיות.
אם אני יזמין ישירות מ JACKALS GYM נראה לך שיהיה בעיות.. ומה
אתה אומר על מה שאני רוצה להזמין מבחינת מידה בברכיות יש לך מושג איזה מידה כדאי לקחת @Psycho

אם אני יזמין ישירות מ JACKALS GYM נראה לך שיהיה בעיות.. ומה
אתה אומר על מה שאני רוצה להזמין מבחינת מידה בברכיות יש לך מושג איזה מידה כדאי לקחת @Psycho
אני חושב שאם כבר אתה הולך על רצועות של טיטאן תקנה גם שרוולים שלהם מLL (מביקורות באינטרנט האיכות זהה.) דרך LL וגם את המגנזיום במקום לפצל הזמנות, אלה אם כמובן, JACKALS זה חנות (אישית לא שמעתי עליה) ואז תזמין משם. בהצלחה, לא נראה לי שיהיו בעיות.

• פותח/ת השרשור
רציתי להזמין תגולד
http://www.jackalsgym.com/default.aspx
מפה רציתילהזמין @MasterSplitter
אני חושב שאם כבר אתה הולך על רצועות של טיטאן תקנה גם שרוולים שלהם מLL (מביקורות באינטרנט האיכות זהה.) דרך LL וגם את המגנזיום במקום לפצל הזמנות, אלה אם כמובן, JACKALS זה חנות (אישית לא שמעתי עליה) ואז תזמין משם. בהצלחה, לא נראה לי שיהיו בעיות.

תגיד איך באנגלית נקראת קוביות מגנזיום לידיים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית