הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באיזה שעה לקחת את הקריאטין

• פותח/ת השרשור Henv90
  • פורסם בתאריך

Henv90

משתמש מתחיל
241
17
נק' מוניטין:
17
241
17
היי אני מתחיל לקחת קריאטין מחר של דיימטיז אם זה מעניין מישהו חח

אני לוקח 5 גרם ביום..באיזה שעה עדיף לקחת?
לפני/אחרי אוכל?

חשוב להדגיש שבשעות שיש חי זמן ללכת למכון שעה 21:30

תודה

• פותח/ת השרשור
  1. נראה לי זה משנה..כי אני לא יכול לקחת לפני שינה נגיד אחרי שהשתנתי את כל ה3 ליטר ששתיתי במהלך היום

כל פעם שפותחים אשכול וכותבים כותרת, מופיע לך מנוע חיפוש של אשכולות שדומים לכותרת ששם אתה יכול למצוא את מה שאתה צריך.
ויש אנשים, שהולכים דווקא ורוצים לקבל תשובה חדשה כי הם חושבים שהנושא שלהם שואל שאלה יותר מדוייקת.
השאלה הזו נשאלה מיליארדי פעמים ברחבי העולם, בכל פורום אפשרי ובכל שפה אפשרית.

• פותח/ת השרשור
כל פעם שפותחים אשכול וכותבים כותרת, מופיע לך מנוע חיפוש של אשכולות שדומים לכותרת ששם אתה יכול למצוא את מה שאתה צריך.
ויש אנשים, שהולכים דווקא ורוצים לקבל תשובה חדשה כי הם חושבים שהנושא שלהם שואל שאלה יותר מדוייקת.
השאלה הזו נשאלה מיליארדי פעמים ברחבי העולם, בכל פורום אפשרי ובכל שפה אפשרית.
כואב לך?

חוץ מזה אם תסתכל על האשכול עצמו ועל ההודעה הראשונה שלי אחרי שענו לי..תבין שהשאלה שלי יותר ספציפית

כואב לך?

חוץ מזה אם תסתכל על האשכול עצמו ועל ההודעה הראשונה שלי אחרי שענו לי..תבין שהשאלה שלי יותר ספציפית
גם ההודעה השנייה שלך לא מחדשת דבר
הכל כבר נשאל אי פעם
פשוט תשתה מספיק במהלך היום
ולא חייב לשתות יותר אחרי לקיחת הקריאטין
אלא בסך הכולל של היום לשתות יותר

יש מחקר אחד, מאוד חלש, שמראה שיש יתרון כולשהו לצריכה לאחר האימון:

• Antonio J, Ciccone V. The effects of pre versus post workout supplementation of creatine monohydrate on body composition and strength. J Int Soc Sports Nutr. 2013 Aug 6;10(1):36. [Epub ahead of print]

הוא חלש בעיקר בגלל שלא ציינו אם המשתתפים לקחו את הקריאטין עם ארוחה או כל סביבה אינסולינית כזו או אחרת שיכלה להשפיע באופן מסיבי על תוצאות המחקר. בנוסף, צריכת החלבון הגובהה במחקר יכלה מלכתחילה להוות מקור זמין וגבוה של קריאטין בגופם של המשתתפים. מה גם אמרו למשתתפים להתנקות מקריאטין רק 4 שבועות לפני שבוצע המחקר. 4 שבועות זה לפעמים לא מספיק זמן כדי לדלל את מאגרי הקריאטין לרמות שהיו לפני שהתחילו ליטול את התוסף.

אז כן, אם אתה רוצה ב-100000% להיות בטוח - תצרוך אותו לאחר האימון. אישית? לא חושב שזה משנה. לקריאטין לוקח זמן רב להאגר באופן מקסימלי בשריר והשפעת תזמון הצריכה היא חסרת משמעות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית