הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פאוורליפטינג ואחוזי שומן גבוהים

wannebepowerlifter

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי חברים , אני בן 15 .. ואם להגיד את האמת יש לי כישרון בפוארליפטינג כי אני מתעסק בתחום המון זמן בכושר ופיתוח גוף

אני לא ראיתי תוצאות בגוף אבל הכוח שלי השתפר פלאים המשקלים שלי היו גבוהים מאוד

אבל הפסקתי להתאמן כי הייתי מבואס אני באמת נהנה מפוארליפטינג אני חושב שיש לי סיכוי גבוה להצליח בתחום וזה מה שאני באמת

אוהב אבל יש בעיה שמפריעה לי רוב האנשים שאני ראיתי כאן וכנ"ל לגוף שלי אני עולה בשומן בצורה שאני מתבאס

אני מתבייש בגוף שלי ולצאת לים אני מתבייש להתחיל עם בנות וזה פוגע בי אנשים מזלזלים בי ולא מאמינים לי שאני מרים משקלים

גבוהים כי אני סתם שמן אני שואל אתכם לילדים פה ולנערים ואולי לבוגרים

לא מפריע לכם לעלות בכל כך שומן ובמשקל גוף ? אני הייתי רוצה לצאת להתחיל עם בנות או להכיר אותם אבל אני יודע

שהיום לא רק הפנים היפות והבטחון משפיעים כי יש לי חברים עם גוף חטוב 9 א"ש ומסת שריר גבוה ובנות פשוט רועדות שהם רואות אותם

ואני מתבאס מוות , יש פה עוד אנשים שזה מפריע להם ? סורי על החפירה ואני ממש מבקש לא לנעול

• פותח/ת השרשור
זה שאין לך ביטחון זה משהו שאתה צריך לעבוד עליו !אני לא חטוב ולא מתבייש עושה מה שמתאים לי 😃
יש לי בטחון , הבעיה היא שהסיכוי שלך יותר טוב שאתה חטוב ומתעסק בפיתוח גוף . אתה מבין אותי ?

יש לי בטחון , הבעיה היא שהסיכוי שלך יותר טוב שאתה חטוב ומתעסק בפיתוח גוף . אתה מבין אותי ?
שמע מי שיש לו בטחון באמת לא משנה לו אם האחוז שומן גבוה או נמוך הוא חזק או חלש זה לא ישנה לו

• פותח/ת השרשור
יש ויש .. אני מדבר לפי מה שאני רואה אנשים עם גוף יפה פשוט כולם נמשכים אליהם בצורה מטורפת ,

אני שואל אתכם חברים זה לא פגע בעניין הזה בעקבות זה שנכנסתם לליפטינג ?

היי חברים , אני בן 15 .. ואם להגיד את האמת יש לי כישרון בפוארליפטינג כי אני מתעסק בתחום המון זמן בכושר ופיתוח גוף

אני לא ראיתי תוצאות בגוף אבל הכוח שלי השתפר פלאים המשקלים שלי היו גבוהים מאוד

אבל הפסקתי להתאמן כי הייתי מבואס אני באמת נהנה מפוארליפטינג אני חושב שיש לי סיכוי גבוה להצליח בתחום וזה מה שאני באמת

אוהב אבל יש בעיה שמפריעה לי רוב האנשים שאני ראיתי כאן וכנ"ל לגוף שלי אני עולה בשומן בצורה שאני מתבאס

אני מתבייש בגוף שלי ולצאת לים אני מתבייש להתחיל עם בנות וזה פוגע בי אנשים מזלזלים בי ולא מאמינים לי שאני מרים משקלים

גבוהים כי אני סתם שמן אני שואל אתכם לילדים פה ולנערים ואולי לבוגרים

לא מפריע לכם לעלות בכל כך שומן ובמשקל גוף ? אני הייתי רוצה לצאת להתחיל עם בנות או להכיר אותם אבל אני יודע

שהיום לא רק הפנים היפות והבטחון משפיעים כי יש לי חברים עם גוף חטוב 9 א"ש ומסת שריר גבוה ובנות פשוט רועדות שהם רואות אותם

ואני מתבאס מוות , יש פה עוד אנשים שזה מפריע להם ? סורי על החפירה ואני ממש מבקש לא לנעול
זה שאתה מרים משקלים גבוהים לא אומר שאתה צריך להיות שמן, תזונה ואימונים זה שני דברים שאולי קשורים אחד לשני אבל נפרדים, אם אתה רוצה להיות על אחוז שומן נמוך אתה בסך הכל תצטרך להקפיד יותר על תזונה ואולי קצת "לוותר" על משקלי עבודה, אבל זה ממש לא זה או זה. לא צריך לאכול 5000 קלוריות ביום ולהיות שמן בשביל להיות ליפטר, תוציא את זה מהראש שלך

אני לא מבין,למה שלא תעשה מסה נקייה ? זה גם חוסך לך חודשיים חיטוב בשנה שאתה יכול להתקדם בהם אז ה''ויתור '' על המשקלי עבודה די מתקזז גם אם אתה מחטב עדיין יהיה לך חיטוב קצר יותר

אף בחורה לא "רועדת" למראה ריבועים. תתפלא לשמוע שבחורות מקבלות בחילה מכל הילדי-קוביות שמכורים למראות ומעלים תמונות של הבטן שלהם כל שני וחמישי בפייסבוק, ויוצאים עם גופיות קטנות או חולצות אנדר ארמור.

להיות שמן זה לא טוב גם לפאוורליפטר, אבל מה שחשוב עם בחורות כמו שאמרו מעלי זה בטחון. גם לי הייתה תקופה שקישרתי בין אימונים ומראה למה בחורות רוצות וזה מתכון לאסון ולאי הצלחה.

• פותח/ת השרשור
אף בחורה לא "רועדת" למראה ריבועים. תתפלא לשמוע שבחורות מקבלות בחילה מכל הילדי-קוביות שמכורים למראות ומעלים תמונות של הבטן שלהם כל שני וחמישי בפייסבוק, ויוצאים עם גופיות קטנות או חולצות אנדר ארמור.

להיות שמן זה לא טוב גם לפאוורליפטר, אבל מה שחשוב עם בחורות כמו שאמרו מעלי זה בטחון. גם לי הייתה תקופה שקישרתי בין אימונים ומראה למה בחורות רוצות וזה מתכון לאסון ולאי הצלחה.
לרוב פוארליפרים דיי שמנים .. מאוד שמנים למשל תכנס ללוג של NIR66 ויש איתו במישהוא במכון עם חולצה ורודה כזאת ויש לו כרס ענקית
וגם לכל הליפטרים פה שמעל 90-100 קילו .. אני לא מסוגל לגדל כזה דבר בשביל משקלים

לרוב פוארליפרים דיי שמנים .. מאוד שמנים למשל תכנס ללוג של NIR66 ויש איתו במישהוא במכון עם חולצה ורודה כזאת ויש לו כרס ענקית
וגם לכל הליפטרים פה שמעל 90-100 קילו .. אני לא מסוגל לגדל כזה דבר בשביל משקלים
אושר לא ליפטר עד כמה שאני יודע...
@nlr666 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית