הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פאוורליפטינג ואחוזי שומן גבוהים

wannebepowerlifter

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי חברים , אני בן 15 .. ואם להגיד את האמת יש לי כישרון בפוארליפטינג כי אני מתעסק בתחום המון זמן בכושר ופיתוח גוף

אני לא ראיתי תוצאות בגוף אבל הכוח שלי השתפר פלאים המשקלים שלי היו גבוהים מאוד

אבל הפסקתי להתאמן כי הייתי מבואס אני באמת נהנה מפוארליפטינג אני חושב שיש לי סיכוי גבוה להצליח בתחום וזה מה שאני באמת

אוהב אבל יש בעיה שמפריעה לי רוב האנשים שאני ראיתי כאן וכנ"ל לגוף שלי אני עולה בשומן בצורה שאני מתבאס

אני מתבייש בגוף שלי ולצאת לים אני מתבייש להתחיל עם בנות וזה פוגע בי אנשים מזלזלים בי ולא מאמינים לי שאני מרים משקלים

גבוהים כי אני סתם שמן אני שואל אתכם לילדים פה ולנערים ואולי לבוגרים

לא מפריע לכם לעלות בכל כך שומן ובמשקל גוף ? אני הייתי רוצה לצאת להתחיל עם בנות או להכיר אותם אבל אני יודע

שהיום לא רק הפנים היפות והבטחון משפיעים כי יש לי חברים עם גוף חטוב 9 א"ש ומסת שריר גבוה ובנות פשוט רועדות שהם רואות אותם

ואני מתבאס מוות , יש פה עוד אנשים שזה מפריע להם ? סורי על החפירה ואני ממש מבקש לא לנעול

לא יודע אבל אני לא רוצה להגיע למשקלים האלה .. זה דיי דוחה אותי ואני אוהב להשאר על 85 קילו ועל א"ש ממוצע של 15-13
למה שלא תגיע ל95 על 13%
אתה חסר ביטחון ומלקק לבנות באופן מטריד.
אחי .. אבל אתה רוצה להגיע למשקל גוף כזה . אני שואל אותך דוגרי
אין לי בעיה להיות 90 קילו על 16 או אפילו 20

• פותח/ת השרשור
למה שלא תגיע ל95 על 13%
אתה חסר ביטחון ומלקק לבנות באופן מטריד.
אני לא מלקק לבנות , ואני לא חסר בטחון. פשוט אני לא רוצה להראות ככה. לא באלי להיות שמן אבל ההוא בסרטון איזה 25-35 א"ש ..... יש לו בטן ענקית

אני לא מלקק לבנות , ואני לא חסר בטחון. פשוט אני לא רוצה להראות ככה. לא באלי להיות שמן אבל ההוא בסרטון איזה 25-35 א"ש ..... יש לו בטן ענקית
אז אל תיהיה שמן, אג"ב יש הבדל בין שמן של העולם האמיתי ושל קהילת הבילדינג ההזויה.
ולהיות ליפטר לא אומר להיות שמן, אתה משחק אותה אידיוט או שאתה באמת אחד כזה?
@nlr666 אין בעיה, רק לא ת'אגו שלהם

• פותח/ת השרשור
אז אל תיהיה שמן, אג"ב יש הבדל בין שמן של העולם האמיתי ושל קהילת הבילדינג ההזויה.
ולהיות ליפטר לא אומר להיות שמן, אתה משחק אותה אידיוט או שאתה באמת אחד כזה?
@nlr666 אין בעיה, רק לא ת'אגו שלהם
תרגיע תדיבור שלך כבר יא חוצפן מאז שאתה פה אתה יוצא עלי אז תסתום , ומה הקשר בילדינג והזוי ? לא דיברנו על בילדינג בכלל

והגעתי למקסימום משקל שאני יכול להוציא .. כבר עברתי SS וטקסס (סבב אחד שלו) ואז חיטבתי עם 5/3/1 והגעתי למשקל מאוד גבוה

אבל אני שוקל 82 היום על א"ש סביר ולא באלי לעלות יותר ....

יודע מה פותח האשכול, זו התגובה האחרונה שלי כאן בנושא:
משגע אותי אנשים כמוך שיעשו הכל רק כדי שבחורה תסתכל עליהם ובסוף הם לא יורקות לכיוון שלכם אפילו.
ליפטר לא אומר להיות שמן.

• פותח/ת השרשור
יודע מה פותח האשכול, זו התגובה האחרונה שלי כאן בנושא:
משגע אותי אנשים כמוך שיעשו הכל רק כדי שבחורה תסתכל עליהם ובסוף הם לא יורקות לכיוון שלכם אפילו.
למה אתה ממורמר עצבני וכועס ? אל תוציא אל את העצבים שלך , זה שלך הפנו תגב בנות לא אצל כולם ככה , היו לי 2 חברות ותאמין לי

שאני לא מלקק לאף אחד אבל להיות שמן בשביל להרים כבד? זה מגעיל אותי .

תרגיע תדיבור שלך כבר יא חוצפן מאז שאתה פה אתה יוצא עלי אז תסתום , ומה הקשר בילדינג והזוי ? לא דיברנו על בילדינג בכלל

והגעתי למקסימום משקל שאני יכול להוציא .. כבר עברתי SS וטקסס (סבב אחד שלו) ואז חיטבתי עם 5/3/1 והגעתי למשקל מאוד גבוה

אבל אני שוקל 82 היום על א"ש סביר ולא באלי לעלות יותר ....
איך עלו המשקלי עבודה?

זה שלך הפנו תגב בנות לא אצל כולם ככה , היו לי 2 חברות ותאמין לי
מאיפה אתה יודע? אני מניח שאתה לא מכיר אותי ולא יודע על מעגל החברים שלי ומערכות היחסים שלי. אל תכנס לזה, זה סתם מפגר.
שאני לא מלקק לאף אחד אבל להיות שמן בשביל להרים כבד? זה מגעיל אותי .
כבר הסברתי לך שלא חובה להיות שמן כדי להרים כבד.

למה אתה ממורמר עצבני וכועס
אנשים כמוך מעצבנים אותי.

• פותח/ת השרשור
איך עלו המשקלי עבודה?
כי עליתי במשקל והרבה , אבל הגעתי למצב שאני מתבאס מעצמי שאני מגיע למשקל כזה ועליתי בשומן כל כך ולטובת משקלים

והתחלתי חיטוב של ביל סטאר כדי לשמור על משקלי עבודה

כי עליתי במשקל והרבה , אבל הגעתי למצב שאני מתבאס מעצמי שאני מגיע למשקל כזה ועליתי בשומן כל כך ולטובת משקלים

והתחלתי חיטוב של ביל סטאר כדי לשמור על משקלי עבודה
ובמספרים?

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה יודע? אני מניח שאתה לא מכיר אותי ולא יודע על מעגל החברים שלי ומערכות היחסים שלי. אל תכנס לזה, זה סתם מפגר.

כבר הסברתי לך שלא חובה להיות שמן כדי להרים כבד.

אנשים כמוך מעצבנים אותי.
אמרת שלא תגיב פה , ואני לא מבין אז תסביר לי איך רוב הליפטרים בפורום אין להם המון שריר ויש להם כרס ענקית ?

אני חושב שאני אשלב פוארבילדינג וככה אהיה הכי מרוצה
אני לא ממש אוהב לדבר על משקלי עבודה , אני חדש/ישן בפורום וזה משתמש ראשון שלי ואני לא רוצה להחשף באינטרנט כרגע

ויש פה מערכת של חובות לראק. אני מעדיף לשמור משקלים בסתר כרגע ולא להתהלב או להתגאות.

אמרת שלא תגיב פה , ואני לא מבין אז תסביר לי איך רוב הליפטרים בפורום אין להם המון שריר ויש להם כרס ענקית ?

אני חושב שאני אשלב פוארבילדינג וככה אהיה הכי מרוצה
אני לא אגיב ברגע שהעביר את הנקודה. אני מקווה שאצליח עכשיו.

1) לא כל הליפטרים בפורום שמנים וחסרי שריר.
2) במיוחד לא כל הליפטרים בכללי
3) הגבתי כי עירבת את החיים הפרטיים שלי פה בכך שאמרת: "זה שלך הפנו תגב בנות לא אצל כולם ככה , היו לי 2 חברות ותאמין לי" איך לעזאזל אתה יודע וחושב שמתאים להעלות דבר כזה?

• פותח/ת השרשור
מה ?
אני לא אגיב ברגע שהעביר את הנקודה. אני מקווה שאצליח עכשיו.

1) לא כל הליפטרים בפורום שמנים וחסרי שריר.
2) במיוחד לא כל הליפטרים בכללי
3) הגבתי כי עירבת את החיים הפרטיים שלי פה בכך שאמרת: "זה שלך הפנו תגב בנות לא אצל כולם ככה , היו לי 2 חברות ותאמין לי" איך לעזאזל אתה יודע וחושב שמתאים להעלות דבר כזה?
כי זה נשמע שאתה כועס על החברה ואומר שאני מלקק , אתה נכנס לחיי האישים ולכן נכנסתי לשלך ..

אני מבקש להפסיק את הדיון , קיבלתי מספיק תשובות ואני הגעתי להחלטה שזה לא ספורט בשבילי.

• פותח/ת השרשור
חברה אין לי מושג מי זה , לא מעניין אותי האמת אני בן 15 חגגתי לפני יומיים אבל מזה משנה הגיל ? לא יודע אולי זה תקופה של גיל ההתבגרות
ובאמת אכפת לי מה חושבים עלי אבל זה לא משנה כרגע

תודה לכולם אפשר להפסיק להגיב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית