דיון פאוורליפטינג ואחוזי שומן גבוהים

wannebepowerlifter

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי חברים , אני בן 15 .. ואם להגיד את האמת יש לי כישרון בפוארליפטינג כי אני מתעסק בתחום המון זמן בכושר ופיתוח גוף

אני לא ראיתי תוצאות בגוף אבל הכוח שלי השתפר פלאים המשקלים שלי היו גבוהים מאוד

אבל הפסקתי להתאמן כי הייתי מבואס אני באמת נהנה מפוארליפטינג אני חושב שיש לי סיכוי גבוה להצליח בתחום וזה מה שאני באמת

אוהב אבל יש בעיה שמפריעה לי רוב האנשים שאני ראיתי כאן וכנ"ל לגוף שלי אני עולה בשומן בצורה שאני מתבאס

אני מתבייש בגוף שלי ולצאת לים אני מתבייש להתחיל עם בנות וזה פוגע בי אנשים מזלזלים בי ולא מאמינים לי שאני מרים משקלים

גבוהים כי אני סתם שמן אני שואל אתכם לילדים פה ולנערים ואולי לבוגרים

לא מפריע לכם לעלות בכל כך שומן ובמשקל גוף ? אני הייתי רוצה לצאת להתחיל עם בנות או להכיר אותם אבל אני יודע

שהיום לא רק הפנים היפות והבטחון משפיעים כי יש לי חברים עם גוף חטוב 9 א"ש ומסת שריר גבוה ובנות פשוט רועדות שהם רואות אותם

ואני מתבאס מוות , יש פה עוד אנשים שזה מפריע להם ? סורי על החפירה ואני ממש מבקש לא לנעול

• פותח/ת השרשור
מה המשקלים שלך?
אני אגיד אותם למרות שיתנו לי חוב לראק כי אני אפסיק להגיב בפורום.

המשקלים שלי נכון לעכשיו אחרי החיטוב הם

180X3 DL
200X3 SQ (בדדליפט אני חלש מאוד ביחס לסקוואט)
BP 115X1
OHP 75X3

אני אגיד אותם למרות שיתנו לי חוב לראק כי אני אפסיק להגיב בפורום.

המשקלים שלי נכון לעכשיו אחרי החיטוב הם

180X3 DL
200X3 SQ (בדדליפט אני חלש מאוד ביחס לסקוואט)
BP 115X1
OHP 75X3

יש לך חוב לראק עד מחר!
סתם, אין חובות לראק אם שואלים אותך מהם משקלי העבודה ואתה בסה"כ מספק את המידע ולא מתרברב.

משקלים מעולים לגיל 15, היינו שמחים לראות סרטונים אבל כמובן שזה נתון לשיקולך.

הודעת מערכת, בזמן האחרון נפתחים פה אשכולים בלי קשר לפורום ולהגדרות שלו. בדר"כ ע"י ילדים שהם מתחת לגיל 15.

הפורום נועד לעזור לכם באימונים, בתזונה בהתקדמות לא לפתור לכם בעיות פסיכולוגיות ולא לתת במה לריבים המפגרים שלכם - מבקש להבא להיות עניינים

@wannebepowerlifter מה ציפית שיכתבו לך כתגובה לאשכול הזה!? שאתה ס1ס? שחבל שפרשת? שאתה יכול להיות אלוף עולם על 10 אחוז שומן?
מה?

קיצר להבא תפתחו נושאים ממוקדים , תנו לפורום הזה להשאר ברמה גבוהה ולא להפוך לFXP תודה.

נערך לאחרונה:
הודעת מערכת, בזמן האחרון נפתחים פה אשכולים בלי קשר לפורום ולהגדרות שלו. בדר"כ ע"י ילדים שהם מתחת לגיל 15.

הפורום נועד לעזור לכם באימונים, בתזונה בהתקדמות לא לפתוח לכם בעיות פסיכולוגיות ולא לתת במה לריבים המפגרים שלכם - מבקש להבא להיות עניינים

@wannebepowerlifter מה ציפית שיכתבו לך כתגובה לאשכול הזה!? שאתה ס1ס? שחבל שפרשת? שאתה יכול להיות אלוף עולם על 10 אחוז שומן?
מה?

קיצר להבא תפתחו נושאים ממוקדים , תנו לפורום הזה להשאר ברמה גבוה ולא להפוך לFXP תודה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שברת אותי בפיסקה האחרונה לא להפוך ל-FXP חחחח

https://www.lbs.co.il/threads/36116/
כולם פה ליפטרים. שמנים אה?
אני חושב באמת לפתוח עוד אשכול כזה רק הרבה יותר גדול. אז לא הכרתי את כל הליפטרים שאני מכיר היום, אם אתה רוצה אני אתייג אותך (פותח האשכול) אם אני אפתח.

אני לא חושב שזה נובע מחוסר ביטחון. זה נובע מזה שאתה לא יודע מה הכיוון שלך.
קודם כל, תבין שכל האימונים זה תחביב, אל תעשה מזה טירוף כי אחרת זה יפגע בך
תשלב את שני העולמות, תהנה באימונים ותשמור על הבריאות, לא צריך מעבר

אני חושב שהמודעות היום של פאוורליפטר מאוד השתנתה וחבל שאתה מסתכל על "תדמית ישנה". בסופו של דבר הוא ספורטאי מן המניין, לא מבין למה לא פשוט לאכול נכון, ברנדון לילי אומר- תאכל זבל אל תתפלא שאתה פח זבל, בקיצור, תאכל נכון, אתה בן 15, כמו שאמרו פה, לא אמורים לפתור לך בעיות כאלה ו אחרות לגבי בנות, אתה עוד תגדל, אתה עוד תצבור ביטחון, כרגע תתרכז במה שעושה לך טוב ופשוט תאכל נכון.בהצלחה.

זה די הכרעה דינמית בינך לבין עצמך, מה אתה אוהב יותר.. אתה יכול להיות פאוור ליפטר עם אחוזי שומן נמוכים יחסית, ראה דוגמת Candito training hq אך העלייה שלך תהיו יותר הדרגתית. שוב אי אפשר לשפוט אותך, זו דעתך. אין איך לעזור לך פה כיוון שזה עניין יותר של תפיסה.

זה די הכרעה דינמית בינך לבין עצמך, מה אתה אוהב יותר.. אתה יכול להיות פאוור ליפטר עם אחוזי שומן נמוכים יחסית, ראה דוגמת Candito training hq אך העלייה שלך תהיו יותר הדרגתית. שוב אי אפשר לשפוט אותך, זו דעתך. אין איך לעזור לך פה כיוון שזה עניין יותר של תפיסה.
לדעתי האישית עלייה נקייה גם לליפטרים היא עדיפה. אולי תתקדם פחות אבל אתה חוסך זמן של החיטוב ורק הניטרלי בין המסות לוקח חודש,אבל זאת דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית