הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פאוורליפטינג ואחוזי שומן גבוהים

wannebepowerlifter

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי חברים , אני בן 15 .. ואם להגיד את האמת יש לי כישרון בפוארליפטינג כי אני מתעסק בתחום המון זמן בכושר ופיתוח גוף

אני לא ראיתי תוצאות בגוף אבל הכוח שלי השתפר פלאים המשקלים שלי היו גבוהים מאוד

אבל הפסקתי להתאמן כי הייתי מבואס אני באמת נהנה מפוארליפטינג אני חושב שיש לי סיכוי גבוה להצליח בתחום וזה מה שאני באמת

אוהב אבל יש בעיה שמפריעה לי רוב האנשים שאני ראיתי כאן וכנ"ל לגוף שלי אני עולה בשומן בצורה שאני מתבאס

אני מתבייש בגוף שלי ולצאת לים אני מתבייש להתחיל עם בנות וזה פוגע בי אנשים מזלזלים בי ולא מאמינים לי שאני מרים משקלים

גבוהים כי אני סתם שמן אני שואל אתכם לילדים פה ולנערים ואולי לבוגרים

לא מפריע לכם לעלות בכל כך שומן ובמשקל גוף ? אני הייתי רוצה לצאת להתחיל עם בנות או להכיר אותם אבל אני יודע

שהיום לא רק הפנים היפות והבטחון משפיעים כי יש לי חברים עם גוף חטוב 9 א"ש ומסת שריר גבוה ובנות פשוט רועדות שהם רואות אותם

ואני מתבאס מוות , יש פה עוד אנשים שזה מפריע להם ? סורי על החפירה ואני ממש מבקש לא לנעול

לדעתי האישית עלייה נקייה גם לליפטרים היא עדיפה. אולי תתקדם פחות אבל אתה חוסך זמן של החיטוב ורק הניטרלי בין המסות לוקח חודש,אבל זאת דעתי.
תלוי במטרה שלך.. אני מניח שליפטר שיעלה נקי לא יוכל להתחרות בליגה של הגדולים כיוון שעם שומן ההתקדמות מהירה יותר מההכרות שלי.. שוב, תלוי במטרות שהעמדת לעצמך לפרק זמן מסויים

תלוי במטרה שלך.. אני מניח שליפטר שיעלה נקי לא יוכל להתחרות בליגה של הגדולים כיוון שעם שומן ההתקדמות מהירה יותר מההכרות שלי.. שוב, תלוי במטרות שהעמדת לעצמך לפרק זמן מסויים
שומן לא מוסיף לכח.

שומן לא מוסיף לכח.
שומן נטו לא מוסיף לכוח, אך כשאתה אוכל יותר אתה אוכל גם חלבון, פחמימה וכו... הדיון בנינו הוא על המאזן הקלורי והטענה שלי היא שככל שהמאזן חיובי יותר כך תגדל יותר (כמובן שבתזונה טובה). צודק, טעות שלי בניסוח

אין קשר אבל אם חשוב לך איך שאתה נראה קצת ואתה לא מחפש לעלות 30 קילו רק בשביל עוד משקל על המוט תעשה נקייה זה עדיף עוד פעם זה חוסך לך חיטוב ואתה נראה טוב כל השנה (אני לא מדבר תהיה 12 א''ש אבל בוא נגיד לא לעבור את ה20)

אין קשר אבל אם חשוב לך איך שאתה נראה קצת ואתה לא מחפש לעלות 30 קילו רק בשביל עוד משקל על המוט תעשה נקייה זה עדיף עוד פעם זה חוסך לך חיטוב ואתה נראה טוב כל השנה (אני לא מדבר תהיה 12 א''ש אבל בוא נגיד לא לעבור את ה20)
קרא את התגובה שכתבתי לאחר מכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית