הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צום בסייקל אפשרי?

חח מטומטם מה נראלך לפני סייקל מחשבים אם יהיה איזה צום .. לא יקרה לך שומדבר רק תרד נוזלים ויום אחרי הכל אותו דבר כולה יום אחד בלי אוכל חח

חח מטומטם מה נראלך לפני סייקל מחשבים אם יהיה איזה צום .. לא יקרה לך שומדבר רק תרד נוזלים ויום אחרי הכל אותו דבר כולה יום אחד בלי אוכל חח
אם אתה לא יודע איזה ימים יהיו בעתיד אתה המטומטם כאן

אם אתה לא יודע איזה ימים יהיו בעתיד אתה המטומטם כאן

אה נכון אז יש צום תענית אסתר ואז תשעה באב ואז צום גדליה ואז יום כיפור ומי זוכר איזה עוד צומות יש, אם אני יתכנן את הסייקל שלי לפי הצומות אני אצטרך להתאסלם. להם יש רק חודש אחד.

אה נכון אז יש צום תענית אסתר ואז תשעה באב ואז צום גדליה ואז יום כיפור ומי זוכר איזה עוד צומות יש, אם אני יתכנן את הסייקל שלי לפי הצומות אני אצטרך להתאסלם. להם יש רק חודש אחד.
אם הבחור פה צם, סביר להניח שהוא גם לא אוכל בשר - קשה מאוד לשמור על תזונה
קצת מחשבה קדימה לא יקרה כלום
או שפשוט לא צמים.

קצת מחשבה קדימה לא יקרה כלום
או שפשוט לא צמים.

אבל הוא צם למשך יממה אחת, נניח שהוא התחיל את הסייקל לפני חודש וחצי, אתה מצפה שהוא ידחה אותו בחודש וחצי בשביל יום אחד שהוא לא יכול להכניס חלבון? ובספטמבר יש יום כיפור אז הוא שוב לא יוכל להכניס חלבון אז הוא ידחה את הסייקל בארבעה חודשים? תבין מה אתה אומר.

אבל הוא צם למשך יממה אחת, נניח שהוא התחיל את הסייקל לפני חודש וחצי, אתה מצפה שהוא ידחה אותו בחודש וחצי בשביל יום אחד שהוא לא יכול להכניס חלבון? ובספטמבר יש יום כיפור אז הוא שוב לא יוכל להכניס חלבון אז הוא ידחה את הסייקל בארבעה חודשים? תבין מה אתה אומר.
לפי מה שרשמתי, זה לא יום אחד, וזה לא רק חלבון זה מינימום 3 אלף קלוריות, זה פוגע בהתקדמות ובמיוחד בסייקל

לפי מה שרשמתי, זה לא יום אחד, וזה לא רק חלבון זה מינימום 3 אלף קלוריות, זה פוגע בהתקדמות ובמיוחד בסייקל

לא בהכרח, אני צם ואכלתי בשר. בקיצור אין לי כח להתווכח איתך תחשוב שאתה צודק..

למה אתה מתחכם על כל מילה?
אם יהיה צום שאני אצום ואני יודע זאת למה שאני אתחיל בכלל סייקל לפני

יכול להיות שחס וחלילה גם אחד מבני המשפחה ימות ותשב שבעה ולא תוכל ללכת להתאמן, אז למה בכלל לחשוב על להתחיל סייקל?

מקווה שהבנת את הנקודה.

גם הצום מתחיל ב8 ונגמר ב8 זה אמנם 24 שעות אבל עם תכנון נכון היה טפשר להגיע לערכים היומיים ואפילו להנות מזה עם 2 ארוחות טובות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אייל , הצום היה קל , לא מתים מזה, השעות הראשונות היוא קשות אבל לאחר מכן הרעב נעלם 😃
לא שמתי לב ללוח שנה , אבל אחרי שראיתי איך עבר הצום כנראה שזה לא יהיה נורא לצום בסייקל 😃
אני מרגיש כאילו מתחו לי את העור בצאוור /:

• פותח/ת השרשור
חסדי הטרן חחח מגיע לי גן עדן אחרי הצום הזה!!!!!! עד שהבטן נירגע זה היה כאבים מטורפים!!! אבל היה שווה את זה.
בדיוק קמתי לארוחת לילה ולהחליף תמונת פרופיל , שבוע הבא אני יראה טוב יותר... הזמנתי פחמימות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית