הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור tsach
  • פורסם בתאריך

tsach

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן התחלתי להתאמן , רציתי להתייעץ לגבי אבקת חלבון .. בעיקרון אני עכשיו בחיטוב .. מתאמן בחדר כושר ועושה 3 פעמים בשבוע כוח ו3 פעמים בשבוע אירובי.
המליצו לי להתחיל לשתות גם אבקת חלבון .. הבעיה שיש כל כך הרבה סוגים , איך אני יודע מה טוב לי בכלל ?

כי אני מתאמן , ולא אוכל מספיק חלבונים ביום
אתה סופר כמה חלבון אתה אוכל ביום? וכמה אתה צריך? (שוב - כמה אתה שוקל?)
בכל אופן אם אתה לוקח אבקת חלבון תיקח חלבון מי גבינה רגיל (WHEY PROTEIN) תבחר לפי מחיר (רצוי מחיר למנה) וטעם. אם יש באבקה מסויימת גרם פחמימה יותר או פחות, או שבאחת יש 24 גרם חלבון למנה ובאחרת 25 זה ממש לא קריטי.

• פותח/ת השרשור
אתה סופר כמה חלבון אתה אוכל ביום? וכמה אתה צריך? (שוב - כמה אתה שוקל?)
בכל אופן אם אתה לוקח אבקת חלבון תיקח חלבון מי גבינה רגיל (WHEY PROTEIN) תבחר לפי מחיר (רצוי מחיר למנה) וטעם. אם יש באבקה מסויימת גרם פחמימה יותר או פחות, או שבאחת יש 24 גרם חלבון למנה ובאחרת 25 זה ממש לא קריטי.
שוקל 89 28 אחוז שומן , 1.76 גובה..
לא עדיף את המטריקס 5 , 6 או ISO 100 . ?

לא מכיר את המטריקס, ISO 100 לדעתי סתם יקר, יש שם אם אני לא טועה 0 פחמימה וכמו שאמרתי, הגרם או שניים פחמימה זה ממש לא מה שיעשה את ההבדל (אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז וזה סיפור אחר). סך הכל החלבון זה אותו חלבון. ובכללי ממש לא חייב לשתות אבקת חלבון, אני למשל מגיע לערכים ממש גבוהים של חלבון בלי אבקה, מאז שהתחלתי לספור ערכים אני משתמש מעט מאוד באבקה. אבל זה כבר העדפה שלך

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את המטריקס, ISO 100 לדעתי סתם יקר, יש שם אם אני לא טועה 0 פחמימה וכמו שאמרתי, הגרם או שניים פחמימה זה ממש לא מה שיעשה את ההבדל (אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז וזה סיפור אחר). סך הכל החלבון זה אותו חלבון. ובכללי ממש לא חייב לשתות אבקת חלבון, אני למשל מגיע לערכים ממש גבוהים של חלבון בלי אבקה, מאז שהתחלתי לספור ערכים אני משתמש מעט מאוד באבקה. אבל זה כבר העדפה שלך
ואם אני לא מגיע ,ולא אני לא רגיז ללקטוז.. וזה סתם יקר אז איזה מומלץ ? מה עם הpro whey של פרוטק?

ואם אני לא מגיע ,ולא אני לא רגיז ללקטוז.. וזה סתם יקר אז איזה מומלץ ? מה עם הpro whey של פרוטק?
חלבון זה חלבון אין חלבון יותר טוב חלבון פחות טוב
האיכות בחברות האלה נמדדות בטעם של המוצר בעיקר וברמת הסוכרים שיש שם

לא מכיר את פרוטק. תבחר לפי מה שאמרתי למעלה, לפי מחיר, וטעם. יש לך בנעוצים את אשכול ביקורת המוצרים, תסתכל שם ביקורות ותבחר

• פותח/ת השרשור
חלבון זה חלבון אין חלבון יותר טוב חלבון פחות טוב
האיכות בחברות האלה נמדדות בטעם של המוצר בעיקר וברמת הסוכרים שיש שם
אז איך אני יודע מה ההבדל בין של 280 לשל 500 ???
לא מכיר את פרוטק. תבחר לפי מה שאמרתי למעלה, לפי מחיר, וטעם. יש לך בנעוצים את אשכול ביקורת המוצרים, תסתכל שם ביקורות ותבחר
אז סבבה יש 2 אבל אני לא יודע מה ההבדלים בינהם?

אז סבבה יש 2 אבל אני לא יודע מה ההבדלים בינהם?
יש 2 מה? לא הבנתי

אז איך אני יודע מה ההבדל בין של 280 לשל 500 ???
אתה מדבר על המחירים? אם באבקה של ה 280 יש אותה כמות מנות כמו בזאת של ה 500 אני הייתי הולך על ה 280. וגם תראה מה מכילה כל מנה. הבדל יכול להיות במותג, מותג ידוע יותר יעלה יותר

• פותח/ת השרשור
יש 2 מה? לא הבנתי

אתה מדבר על המחירים? אם באבקה של ה 280 יש אותה כמות מנות כמו בזאת של ה 500 אני הייתי הולך על ה 280. וגם תראה מה מכילה כל מנה. הבדל יכול להיות במותג, מותג ידוע יותר יעלה יותר
כתבתי מקודם . יש את ה
DYMATIZE - ISO 100
ויש את הPRO WHEY של פאוור טק

את פאוור טק לא מכיר ואת דיימטייז לא ניסיתי.

יש לך את אופטימום, סיינטרקס, צ'מפיון שהם טובות. תבחר לך משו מאשכול חוות הדעת ותלך איתו.

אם יש כסף תקנה אבקת חלבון gold standart של אופטימום נוטרישן זה אחלה אבקה תנסה , אם יש תוצאות טובות יותר תמשיך עם זה כי כל אחד והגוף שלו אז עד שלא תבדוק לא תדע, אחרי הכל זה לא מזיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית