עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אני מתאמן , ולא אוכל מספיק חלבונים ביוםדבר ראשון למה אתה חושב שאתה צריך אבקת חלבון? וכמה אתה שוקל?
אתה סופר כמה חלבון אתה אוכל ביום? וכמה אתה צריך? (שוב - כמה אתה שוקל?)כי אני מתאמן , ולא אוכל מספיק חלבונים ביום
שוקל 89 28 אחוז שומן , 1.76 גובה..אתה סופר כמה חלבון אתה אוכל ביום? וכמה אתה צריך? (שוב - כמה אתה שוקל?)
בכל אופן אם אתה לוקח אבקת חלבון תיקח חלבון מי גבינה רגיל (WHEY PROTEIN) תבחר לפי מחיר (רצוי מחיר למנה) וטעם. אם יש באבקה מסויימת גרם פחמימה יותר או פחות, או שבאחת יש 24 גרם חלבון למנה ובאחרת 25 זה ממש לא קריטי.
ואם אני לא מגיע ,ולא אני לא רגיז ללקטוז.. וזה סתם יקר אז איזה מומלץ ? מה עם הpro whey של פרוטק?לא מכיר את המטריקס, ISO 100 לדעתי סתם יקר, יש שם אם אני לא טועה 0 פחמימה וכמו שאמרתי, הגרם או שניים פחמימה זה ממש לא מה שיעשה את ההבדל (אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז וזה סיפור אחר). סך הכל החלבון זה אותו חלבון. ובכללי ממש לא חייב לשתות אבקת חלבון, אני למשל מגיע לערכים ממש גבוהים של חלבון בלי אבקה, מאז שהתחלתי לספור ערכים אני משתמש מעט מאוד באבקה. אבל זה כבר העדפה שלך
חלבון זה חלבון אין חלבון יותר טוב חלבון פחות טובואם אני לא מגיע ,ולא אני לא רגיז ללקטוז.. וזה סתם יקר אז איזה מומלץ ? מה עם הpro whey של פרוטק?
לא מכיר את פרוטק. תבחר לפי מה שאמרתי למעלה, לפי מחיר, וטעם. יש לך בנעוצים את אשכול ביקורת המוצרים, תסתכל שם ביקורות ותבחרואם אני לא מגיע ,ולא אני לא רגיז ללקטוז.. וזה סתם יקר אז איזה מומלץ ? מה עם הpro whey של פרוטק?
אז איך אני יודע מה ההבדל בין של 280 לשל 500 ???חלבון זה חלבון אין חלבון יותר טוב חלבון פחות טוב
האיכות בחברות האלה נמדדות בטעם של המוצר בעיקר וברמת הסוכרים שיש שם
אז סבבה יש 2 אבל אני לא יודע מה ההבדלים בינהם?לא מכיר את פרוטק. תבחר לפי מה שאמרתי למעלה, לפי מחיר, וטעם. יש לך בנעוצים את אשכול ביקורת המוצרים, תסתכל שם ביקורות ותבחר
יש 2 מה? לא הבנתיאז סבבה יש 2 אבל אני לא יודע מה ההבדלים בינהם?
אתה מדבר על המחירים? אם באבקה של ה 280 יש אותה כמות מנות כמו בזאת של ה 500 אני הייתי הולך על ה 280. וגם תראה מה מכילה כל מנה. הבדל יכול להיות במותג, מותג ידוע יותר יעלה יותראז איך אני יודע מה ההבדל בין של 280 לשל 500 ???
כתבתי מקודם . יש את היש 2 מה? לא הבנתי
אתה מדבר על המחירים? אם באבקה של ה 280 יש אותה כמות מנות כמו בזאת של ה 500 אני הייתי הולך על ה 280. וגם תראה מה מכילה כל מנה. הבדל יכול להיות במותג, מותג ידוע יותר יעלה יותר