עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה צוואר שלא נראה טוב בכלל, סתכל את כל הלוחמים בUFC יש לכולם ואני מדגיש לכולם צוואר רחב שמתאים לראש, הסבר?צפה בקובץ המצורף 18978
זה הסולן של להקת CANNIBAL CORPSE וראיתי באיזה רעיון שהוא טוען שהצוואר שלו כזה בעיקר מהאדבנגינג, אז תנסה לשים מטאל ולעשות את זה...
לא ממש שמתי לב, אבל אם אתה אומר שזה לכולם אז אני מאמין שזה לא (רק) גנטיקה, בטוח שהם עושים תרגילים לחיזוק הצוואר כי הם גם חייבים צוואר חזקזה צוואר שלא נראה טוב בכלל, סתכל את כל הלוחמים בUFC יש לכולם ואני מדגיש לכולם צוואר רחב שמתאים לראש, הסבר?
תסתכל סרטונים של השקילה שלהם לפני התחרות, לכולם יש צוואר + בייספס אבל חלק מהם שחיפים רצח, איך זה הגיונילא ממש שמתי לב, אבל אם אתה אומר שזה לכולם אז אני מאמין שזה לא (רק) גנטיקה, בטוח שהם עושים תרגילים לחיזוק הצוואר כי הם גם חייבים צוואר חזק
מה שאמרתי, בטוח הם עושים תרגילים לצוואר כי הם חייבים צוואר חזקתסתכל סרטונים של השקילה שלהם לפני התחרות, לכולם יש צוואר + בייספס אבל חלק מהם שחיפים רצח, איך זה הגיוני
יש לך תרגילים טובים אולי? ראיתי ביוטיוב אבל זה נראה מפגר רצחמה שאמרתי, בטוח הם עושים תרגילים לצוואר כי הם חייבים צוואר חזק