הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צוואר רחב

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
האמת שלי היה פעם צוואר ממש קטן, ועכשיו לפעמים צוחקים עלי שהצוואר יותר גדול מהראש, אני מניח שזה מהדדליפט.
אומרים גם שkirk rows הם אחלה תרגיל לyoke.

upload_2014-8-7_17-6-30.jpeg

זה הסולן של להקת CANNIBAL CORPSE וראיתי באיזה רעיון שהוא טוען שהצוואר שלו כזה בעיקר מהאדבנגינג, אז תנסה לשים מטאל ולעשות את זה...

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 18978

זה הסולן של להקת CANNIBAL CORPSE וראיתי באיזה רעיון שהוא טוען שהצוואר שלו כזה בעיקר מהאדבנגינג, אז תנסה לשים מטאל ולעשות את זה...
זה צוואר שלא נראה טוב בכלל, סתכל את כל הלוחמים בUFC יש לכולם ואני מדגיש לכולם צוואר רחב שמתאים לראש, הסבר?

זה צוואר שלא נראה טוב בכלל, סתכל את כל הלוחמים בUFC יש לכולם ואני מדגיש לכולם צוואר רחב שמתאים לראש, הסבר?
לא ממש שמתי לב, אבל אם אתה אומר שזה לכולם אז אני מאמין שזה לא (רק) גנטיקה, בטוח שהם עושים תרגילים לחיזוק הצוואר כי הם גם חייבים צוואר חזק

• פותח/ת השרשור
לא ממש שמתי לב, אבל אם אתה אומר שזה לכולם אז אני מאמין שזה לא (רק) גנטיקה, בטוח שהם עושים תרגילים לחיזוק הצוואר כי הם גם חייבים צוואר חזק
תסתכל סרטונים של השקילה שלהם לפני התחרות, לכולם יש צוואר + בייספס אבל חלק מהם שחיפים רצח, איך זה הגיוני

תסתכל סרטונים של השקילה שלהם לפני התחרות, לכולם יש צוואר + בייספס אבל חלק מהם שחיפים רצח, איך זה הגיוני
מה שאמרתי, בטוח הם עושים תרגילים לצוואר כי הם חייבים צוואר חזק

מצאתי את זה ביוטיוב, נראה אולי מפגר אבל נראה לי גם אפקטיבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית