קצת על עצמי:
כיום - בן 26 1.97 שוקל 80 (חכו תשמעו כמה שקלתי לפני כן).
מטרה ראשונה - לטפס ל-90 קילו בזהירות.
מטרה סופית - מקרר אלקטרה 100+- ק"ג מחוטב וקליל כמו במבי בריצה (אפשרי?)
את הנתונים לעיל השגתי אחרי עבודה של כמה שנים, לאט לאט... התחלתי כך:
נתחיל בעבר שלי:
גיל 18 - התגייסתי לצהל בגובה 197 במשקל 62 קילו!!! מיותר לציין תת משקל רציני. אהה, ועם עקמת בגב! בקיצור שבור מתחנה מרכזית ת"א נראה טוב יותר...
אחרי שנפל לי האסימון - אני מקל!
התחלתי להתאמן בצבא, לנצל את כמויות האוכל שיש שם+ גיינרים+אימונים מדי ערב. לא משהו מסודר בעיקר הרבה ברזל אבל עשה את העבודה.
השתחררתי די בריא בגוף, משקל 75 ק"ג (עליה של 12-13 ק"ג) כבר לא כל כך שחיף, חוץ מרגליים - שני גפרורים.
אחרי הצבא האימונים התחילו לרדת, במשך 4+- שנים הרבה סמים נכנסו לגוף 😃 , מסיבות טראנס שורפות קלוריות ותקופת סטלנות רצינית שהאמת הייתה חשמל! אבל לא בריאה במיוחד...
ירדתי למשקל 68-70
אחרי שהראסטות ירדו, האימונים חזרו.
היה לי מנוי בחדר כושר. שם עליתי שוב 10 קילו די מהר ונתקעתי. האימונים היו חצי מסודרים... תוכנית AB עם הרבה פיספוסים אבל כללו גם דד ליפטים וסקוואט!
חזרה להיום-
אני מתאמן בערך שלוש פעמים בשבוע ללא חדר כושר. יש לי ברזלים בבית:
מיטה, מוט+דמבלים+צלחות, מתח, ab wheel.
חלק מהאימונים (או רובם אפילו) אני עושה בחוץ:
רץ לים בערך 2-3 ק"מ ושם עושה מתח, מקבילים, ועוד קצת במכשירים של הזקנים (כיף רצח!)
יש לי בעיה בשוק – שין ספלינטס שמופיעים לי מדי פעם כאבים אז אני מוותר על ריצה או שעושה ריצה קלה ואז רק אימוני כח - משקל גוף או משקולות.
אני בעיקר נהנה ממה שאני עושה! אני אוהב ספורט, זה חלק מהעניין שיצאתי מחיי הסטלנות וזאת ההתמכרות החדשה שלי. ואם זה כולל פיתוח גוף מסיבי, חזק וגם מעוצב אז למה לא?
קצת נתוני אימונים:
מקסימום מטח שאני עושה זה משהו כמו 10*3 לא מדויק
מקבילים גם בערך 8*3
דחיקת חזה בערך +50 ק"ג היום.
סקוואט ודד ליפט אני ניזהר בגלל עקמת (אם יש לכם טיפים לזה אשמח לשמוע) גם בערך 40-50 קג.
אשמח לטיפים לגבי תזונה, תוכנית אימונים עם מה שיש ברשותי (ריצה, street workout, מיטה עם מוט משקולות ודמבלים, ab wheel).
בפוסט הבא אעדכן את האימון האחרון שלי (אתמול)
תודה ושיהיה המשך שבוע בריא!!! אימון אתמול -
אחרי חודשיים- שלוש של ריצות, מטח ומקבילים בים. אני משלב חזרה את ספת הכושר בבית באימון חזק יותר (לפני כן הייתי עושה בין לבין לא רציני):
האימון אתמול כלל שלושה תרגילים עיקריים:
4 סטים סקוואט הם משקל שעלה מסט לסט עד ל40 ק"ג (אני נזהר אמרתי לכם)
3 סטים דד ליפט סט אחרון היה 5*45 ק"ג
חזה 4 סטים - סט אחרון היה 50 בערך.
אני קצת מוגבל היום כי אין לי מעמד למוט וחברה שלי עוזרת לי להרים את המשקל מעל הראש או להביא מישיבה לכיוון החזה לפי הצורך...
כיום - בן 26 1.97 שוקל 80 (חכו תשמעו כמה שקלתי לפני כן).
מטרה ראשונה - לטפס ל-90 קילו בזהירות.
מטרה סופית - מקרר אלקטרה 100+- ק"ג מחוטב וקליל כמו במבי בריצה (אפשרי?)
את הנתונים לעיל השגתי אחרי עבודה של כמה שנים, לאט לאט... התחלתי כך:
נתחיל בעבר שלי:
גיל 18 - התגייסתי לצהל בגובה 197 במשקל 62 קילו!!! מיותר לציין תת משקל רציני. אהה, ועם עקמת בגב! בקיצור שבור מתחנה מרכזית ת"א נראה טוב יותר...
אחרי שנפל לי האסימון - אני מקל!
התחלתי להתאמן בצבא, לנצל את כמויות האוכל שיש שם+ גיינרים+אימונים מדי ערב. לא משהו מסודר בעיקר הרבה ברזל אבל עשה את העבודה.
השתחררתי די בריא בגוף, משקל 75 ק"ג (עליה של 12-13 ק"ג) כבר לא כל כך שחיף, חוץ מרגליים - שני גפרורים.
אחרי הצבא האימונים התחילו לרדת, במשך 4+- שנים הרבה סמים נכנסו לגוף 😃 , מסיבות טראנס שורפות קלוריות ותקופת סטלנות רצינית שהאמת הייתה חשמל! אבל לא בריאה במיוחד...
ירדתי למשקל 68-70
אחרי שהראסטות ירדו, האימונים חזרו.
היה לי מנוי בחדר כושר. שם עליתי שוב 10 קילו די מהר ונתקעתי. האימונים היו חצי מסודרים... תוכנית AB עם הרבה פיספוסים אבל כללו גם דד ליפטים וסקוואט!
חזרה להיום-
אני מתאמן בערך שלוש פעמים בשבוע ללא חדר כושר. יש לי ברזלים בבית:
מיטה, מוט+דמבלים+צלחות, מתח, ab wheel.
חלק מהאימונים (או רובם אפילו) אני עושה בחוץ:
רץ לים בערך 2-3 ק"מ ושם עושה מתח, מקבילים, ועוד קצת במכשירים של הזקנים (כיף רצח!)
יש לי בעיה בשוק – שין ספלינטס שמופיעים לי מדי פעם כאבים אז אני מוותר על ריצה או שעושה ריצה קלה ואז רק אימוני כח - משקל גוף או משקולות.
אני בעיקר נהנה ממה שאני עושה! אני אוהב ספורט, זה חלק מהעניין שיצאתי מחיי הסטלנות וזאת ההתמכרות החדשה שלי. ואם זה כולל פיתוח גוף מסיבי, חזק וגם מעוצב אז למה לא?
קצת נתוני אימונים:
מקסימום מטח שאני עושה זה משהו כמו 10*3 לא מדויק
מקבילים גם בערך 8*3
דחיקת חזה בערך +50 ק"ג היום.
סקוואט ודד ליפט אני ניזהר בגלל עקמת (אם יש לכם טיפים לזה אשמח לשמוע) גם בערך 40-50 קג.
אשמח לטיפים לגבי תזונה, תוכנית אימונים עם מה שיש ברשותי (ריצה, street workout, מיטה עם מוט משקולות ודמבלים, ab wheel).
בפוסט הבא אעדכן את האימון האחרון שלי (אתמול)
תודה ושיהיה המשך שבוע בריא!!! אימון אתמול -
אחרי חודשיים- שלוש של ריצות, מטח ומקבילים בים. אני משלב חזרה את ספת הכושר בבית באימון חזק יותר (לפני כן הייתי עושה בין לבין לא רציני):
האימון אתמול כלל שלושה תרגילים עיקריים:
4 סטים סקוואט הם משקל שעלה מסט לסט עד ל40 ק"ג (אני נזהר אמרתי לכם)
3 סטים דד ליפט סט אחרון היה 5*45 ק"ג
חזה 4 סטים - סט אחרון היה 50 בערך.
אני קצת מוגבל היום כי אין לי מעמד למוט וחברה שלי עוזרת לי להרים את המשקל מעל הראש או להביא מישיבה לכיוון החזה לפי הצורך...