הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה מומלץ - גיימרים או אבקת חלבון? אם בכלל

Cristiano_Best

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי,

אני בן 14.8 במשקל 59.4 מתאמן בחדר הכושר כבר שלושה חודשיים עם תוכנית AB. יש לי תפריט עם 160 גרם חלבון, אבל לא תמיד אני מצליח ללכת לפי התפריט בדיוק ויוצא מצב שאני צורך פחות חלבון ממה שאני אמור. יכול לצאת מצב שאני לא מגיע ביום ל-100 ואפילו פחות.

האם אני צריך גיימר או אבקת חלבון? או אפילו חטיף חלבון?

תודה לעוזרים.

דבר ראשון גיימר זה מישהו שמשחק משחקי מחשב כל הזמן, אתה מתכוון לגיינר 😉
לדעתי במשקל שלך אין לך צורך לא באבקת חלבון ולא בגיינר, כי במשקל 60 קילו לא אמורה להיות בעיה להגיע לערכים. גם 160 חלבון זה די גבוה, אתה צריך בסביבות 120 גרם ביום (2 גרם על כל קילו משקל גוף), זה יספיק בהחלט. עוד שאלה, בתפריט אתה סופר רק חלבון או גם פחמימות ושומנים?
בעיקרון אבקת חלבון לוקחים בשביל להשלים ערכים של חלבון, יש בה הרבה חלבון וערכים מינימליים של פחמימה ושומן. גיינר לוקחים בשביל להשלים קלוריות, יש שם גם חלבון וגם הרבה פחמימה.
בנוסף, יש לפעמים נטיה לחשוב שאבקות חלבון או גיינרים ינפחו אותך "בדרך קסם" יותר טוב מאוכל וזה בכלל לא ככה (אני לא בטוח שאתה חושב ככה אבל אם כן אז סתם שתדע)

אל תדאג לגבי צריכת החלבון היומית שלך, תתעסק בלאכול עוד ועוד. הגיינרים התעשייתיים של היום הם אבקת חלבון + סוכר/מלטודקסטרין ועוד כמה ויטמינים בשביל שיראה איכותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית