הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון גביע זהוב 2014- הסיכום שלי

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

התחרתי בקטגורית T2 נוער עד גיל 17 במשקל עד 75.

סקוואט
180
192.5F
192.5 שיא עולם GPA

בנצ'
72.5
82.5
87.5F תחת עלה

דדליפט
160

182.5
195F

באתי לתחרות אחרי מחנה עם תת-תנאים, לא היה אוכל בקושי ישנתי, היה רק פחמימות אז לא הייתי בטוח במשקל שלי אז החלטתי לחתוך.
ביום התחרות הרגשתי חלש מאוד, כאבה לי הרגל וכל הזמן הרגשתי קריסה של הכף רגל שמאלה.
הטכניקה בסקוואט הרגישה לי על הפנים במשך כל הזמן ולא הייתי בטוח אפילו באופנר שלי.

בבנצ' התחת עלה כל החימום אז העדפתי ללכת על בטוח וטוב שכך, בכניסה השנייה שחכתי שאין פקודת סטארט.

בדדליפט כמו אצל כולם המוט היה לא נוח, כניסה ראשונה ושנייה הלכו טוב מאוד בכניסה השלישית בעצתו של אליהו לקחתי 195 ולא התנתק.

סך הכל היה כיף מאוד, עוד ניסיון תחרותי זה אף פעם לא רע ולפחות הגשמתי חלום ושברתי "שיא עולם".

תודה ענקית לאליהו ליצחק ולתום על הכל.

ניפגש באוסטרליה !

Bo0o0mM !

לא מאמין...
רציתי להיות הראשון למנטן אותך ותראה:

התרחשה השגיאה הבאה:
יש באפשרותך לחלק עד 15 מוניטין ביום.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה החלפת מרביצים בדדליפט ? סטס הסקסי מאחורה ואליאב תשמע לא הייתי מוכן לקבל מאליאב כזה כאפות ודניאל בכלל זיין אותך כאילו כבר התכופפת יעני תפסיק והוא ממשיך ממש התעללות
תותח,מוניטין 🙌

גם אני אותך !

@eyalmazuz תעלה את הדאבל דדליפט שלי ושל דוקס
כי אני מצחיק מטבעי כמובן ?

יקח שעה ככה עד שיעלה אבל אל תדאג הוספתי מוזיקת HARDCORE כי בכל זאת דדליפט כזה לא רואים הרבה....או בכלל

כל הכבוד על ההתמדה והרצינות, אתה מתחרה מעולה ועשית לעצמך כבוד. אם אתה רציני לגבי אוסטרליה תדבר איתי ואעזור לך כמה שניתן גם לקשר אותך למארגנים הרשמה וכו' וגם לגבי אופציות לינה אימונים וכו'.

קח את זה בתור פתיון - אם אתה מגיע, האימונים לפני התחרות נתאמן ביחד במכון עם מלאניצ'ב, קוקלייב, פוזדייאב, סולודוב, בלאייב וKK (לא צוחק, די בטוח שכל הסופרסטארים יתאמנו שם).

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתמדה והרצינות, אתה מתחרה מעולה ועשית לעצמך כבוד. אם אתה רציני לגבי אוסטרליה תדבר איתי ואעזור לך כמה שניתן גם לקשר אותך למארגנים הרשמה וכו' וגם לגבי אופציות לינה אימונים וכו'.

קח את זה בתור פתיון - אם אתה מגיע, האימונים לפני התחרות נתאמן ביחד במכון עם מלאניצ'ב, קוקלייב, פוזדייאב, סולודוב, בלאייב וKK (לא צוחק, די בטוח שכל הסופרסטארים יתאמנו שם).
החל מיום ראשון אני אחפש נותני חסות, אני הכי רציני שאפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית