הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון My first powerlifting meet - GPA international golden cup

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שהתחרות הייתה מטורפת ! אווירה מדהימה ואחלה חברה שבועלם , יותר משמחתי להכיר\לפגוש את כולם , מאוד נהנתי , ללא ספק חוויה !

ביצועים - האמת שציפיתי ליותר , יכל להיות יותר טוב אבל בסה''כ אין תלונות , אני מאוד מרוצה !

SQ 185 (מאכזב קצת - ציפיתי ל190 לפחות).
105 BP "שיא עולם" גם פה ציפיתי לתת קצת יותר אבל לא נורא.
195 DD כנל.
טוטאל: 485 "שיא עולם".

תודה ל @^pala התותח שצילם הכל !

למרות שזו לא הדוגמא הטובה ביותר כי זמן התגובה היה ממש קטן זה לא אומר שהספוטרים לא יכלו לעזור במצב של @אריאל שגם היה יכול להגמר בפציעה לא הכרחית.
או בזה שהייתי מסיים עם 200

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להגיד לך שאתה המתחרה שהכי נהנתי לראות אותו , מלחמה מטורפת בדדליפט , היה לי כבוד לצלם אותך (אביב היה אחראי על האמוניה באותו דדליפט)

משקלים מטורפים , רייג' אגדי כמו שאני אוהב לראות , תמשיך ככה , מקווה לראות אותך בדצמבר עם רייג' יותר גדול וכמובן טוטאל יותר גדול

שאפו , מגיע לך השיא עולם !
תודה רבה אחי , שמח לראות תגובות כאלה .
נ.ב תודה שצלמת 😉
ללא ספק בחור חזק , כל הכבוד !
תודה גבר 😃

ספוטר צריך להיות מוכן לפעול ולא לגרבץ ולחשוב על את מי הוא יזיין הים בערב, כמו פה:

5:07

7:28

13:40

ויש עוד מלא דוגמאות.
אם הספטרים לא ילמדו לעשות תעבודה שלהם בסוף יקרה עוד מקרה כזה:

למרות שזו לא הדוגמא הטובה ביותר כי זמן התגובה היה ממש קטן זה לא אומר שהספוטרים לא יכלו לעזור במצב של @אריאל שגם היה יכול להגמר בפציעה לא הכרחית.

אתם שוכחים משהו אחד
ספוטר זה בן אדם
הוא עומד 7 שעות תוך כדי שהוא מוריד ומעמיס משקלים.אי אפשר לצפות ממנו להיות דרוך כל שנייה..אתה רוצה דריכות מיידית 24\7? תביא מכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית