הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הסיבה שבנץ׳ הכי מושפע ממשקל גוף?

• פותח/ת השרשור DocDoc
  • פורסם בתאריך

DocDoc

משתמש מתחיל
76
4
נק' מוניטין:
4
76
4
כל הזמן אומרים שבנץ׳ זה התרגיל שהכי מושפע ממשקל גוף, נשמע לי הגיוני שדווקא סקוואט למשל יותר מושפע בגלל ששם אתה מניח את המוט עליך(על המשקל שלך).

מה הסיבה?

אני לא בטוח ב100% אבל אני יתן לך דוגמא לפי ההיגיון שלי:
קודם כל, משקל=כוח, אז בכל תרגיל אתה כנראה תשתפר אם תעלה במשקל.
מה שעושה את הבנץ' יותר מושפע ממשקל גוף הוא שבבנץ' אתה צריך להרים את המוט+המשקל של הידיים שלך, ההבדל בין המשקל של הידיים של בנאדם רזה לבנאדם שמן הוא לא כל כך גדול כי ידיים זה חלק קטן יחסית, לעומת זאת בסקוואט צריך להרים את כל הפלג גוף העליון שלך ביחד עם המוט, אז ההבדל בין המשקל של הפלג גוף עליון בין בנאדם רזה לבנאדם שמן הוא גדול יחסית, מה שאומר שהשמן יצטרך להרים יותר משקל.

כל הזמן אומרים שבנץ׳ זה התרגיל שהכי מושפע ממשקל גוף, נשמע לי הגיוני שדווקא סקוואט למשל יותר מושפע בגלל ששם אתה מניח את המוט עליך(על המשקל שלך).

מה הסיבה?
הבחור מעלי צודק, בגלל זה בנץ' ופרס אלה תרגילים שהבחור "השמן" ירים יותר כי הוא חזק יותר (ההבדל בין הידיים זניח), לעומת זאת בתרגילים כמו דדליפט וסקוואט, למרות שהוא חזק יותר (השמן) הוא לא בהכרח ירים יותר

השומן, כמו גם גודל החזה (מבחינת מסת שריר) בבנץ' פרס גם מקצרים את המהלך של המוט, לבנאדם רזה יש טווח תנועה יותר גדול לעבוד בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית