כתבה מעניינת על השכר בסיום לימודים אקדמיים ושנתיים לאחר התואר. שווה לקרוא גם את התגובות
http://m.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3637855,00.html
http://m.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3637855,00.html
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מודע לזה שיש לך מאגר של פצלי שמן מהגדולים בעולם..נכון?עצוב מאוד, אבל לא מפליא בהתחשב בעובדה שמלחמה אחת בשנה עולה משהו כמו 10 מיליארד שקל, ואז עוד צריך לממן את הדוסים. תוסיפו לזה שאנחנו עניים במשאבי טבע... בקיצור, מצב לא פשוט. אבל בקצב הזה אין סיכוי שמשהו כאן משתנה
כנראה שאני לא הכי מעודכן 😃אתה מודע לזה שיש לך מאגר של פצלי שמן מהגדולים בעולם..נכון?
יאפ...ולא רוצים לממש אותו בגלל המשרד לאיכות הסביבה.כנראה שאני לא הכי מעודכן 😃
אבל בכל זאת, יש לנו נטל כלכלי גדול במדינה, וזה מתבטא ביוקר המחייה
כנראה שאני לא הכי מעודכן 😃
אבל בכל זאת, יש לנו נטל כלכלי גדול במדינה, וזה מתבטא ביוקר המחייה
הבנתי שהוא אמור להיות מדהים ביופיו..השקיעו בו כמה מיליונים טובים..יש נטל בהחלט על המדינה בהוצאות ביטחון, לאור זה שאנחנו חיים בשכונה די גרועה. אבל עם הזמן, זה הפך להיות תירוץ למה כשמשתינים עליך מהמקפצה, זה לא רק גשם, אלא בכלל מיץ תפוחים, ובכלל - אנחנו אי של יציבות, וארה"ב ואירופה קורסות, ואנחנו יותר טובים (שזה די דסונאנס קוגניטיבי לאור הנתונים החד משמעיים על יוקר המחייה). יש הרבה מאיפה לקצץ גם בתקציב הביטחון, או לפחות איך להעביר את התקציב ממקומות פחות יצרניים (כל מיני נגדים ותקנים בקבע שאין בהם באמת צורך) למקומות יצרניים יותר - למשל פיתוח תפרונות טכנולוגיים למנהרות, שעדיין יש גם בעזה, ו-99% שגם בצפון, ומדברים גם על כביש המערכת עם מצרים, באזור קדש ברנע, ניצנה, וכו'.
שלא לדבר על ממשלות של 40 שרים וסגני שרים, או מעון ראש ממשלה, וכדומה.
הבנתי שהוא אמור להיות מדהים ביופיו..השקיעו בו כמה מיליונים טובים..
עמיתינו באירופה משלמים אותו דבר כמונו, הם פשוט מרוויחים יותר.חחח...650 מיליון, ליתר דיוק...כסף קטן, אחינו. אתה משלם כפול מעמיתיך באירופה ובארה"ב על הכל בגלל שהמצב הבטחוני חרא.
עמיתינו באירופה משלמים אותו דבר כמונו, הם פשוט מרוויחים יותר.