הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתבה לגבי שכר אחרי הלימודים

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
אני קורא את המספרים ביחס ליוקר המחייה ופשוט עצוב לי.

כשהשוק הוא לא שוק פתוח..אז המחירים של המוצרים בהתאם. עצוב.

עצוב מאוד, אבל לא מפליא בהתחשב בעובדה שמלחמה אחת בשנה עולה משהו כמו 10 מיליארד שקל, ואז עוד צריך לממן את הדוסים. תוסיפו לזה שאנחנו עניים במשאבי טבע... בקיצור, מצב לא פשוט. אבל בקצב הזה אין סיכוי שמשהו כאן משתנה

עצוב מאוד, אבל לא מפליא בהתחשב בעובדה שמלחמה אחת בשנה עולה משהו כמו 10 מיליארד שקל, ואז עוד צריך לממן את הדוסים. תוסיפו לזה שאנחנו עניים במשאבי טבע... בקיצור, מצב לא פשוט. אבל בקצב הזה אין סיכוי שמשהו כאן משתנה
אתה מודע לזה שיש לך מאגר של פצלי שמן מהגדולים בעולם..נכון?

כנראה שאני לא הכי מעודכן 😃
אבל בכל זאת, יש לנו נטל כלכלי גדול במדינה, וזה מתבטא ביוקר המחייה
יאפ...ולא רוצים לממש אותו בגלל המשרד לאיכות הסביבה.
ובכל מקרה..הבעיה האמיתית זה שוק ריכוזי וממשלה מנופחת..נטל כלכלי של אוכלוסיות מסוימות זו לא הבעיה אלא התסמין.
לא יעזור לחולה שחפת שתתן לו אקמול, נכון?😲

כנראה שאני לא הכי מעודכן 😃
אבל בכל זאת, יש לנו נטל כלכלי גדול במדינה, וזה מתבטא ביוקר המחייה

יש נטל בהחלט על המדינה בהוצאות ביטחון, לאור זה שאנחנו חיים בשכונה די גרועה. אבל עם הזמן, זה הפך להיות תירוץ למה כשמשתינים עליך מהמקפצה, זה לא רק גשם, אלא בכלל מיץ תפוחים, ובכלל - אנחנו אי של יציבות, וארה"ב ואירופה קורסות, ואנחנו יותר טובים (שזה די דסונאנס קוגניטיבי לאור הנתונים החד משמעיים על יוקר המחייה). יש הרבה מאיפה לקצץ גם בתקציב הביטחון, או לפחות איך להעביר את התקציב ממקומות פחות יצרניים (כל מיני נגדים ותקנים בקבע שאין בהם באמת צורך) למקומות יצרניים יותר - למשל פיתוח פתרונות טכנולוגיים למנהרות, שעדיין יש גם בעזה, ו-99% שגם בצפון, ומדברים גם על כביש המערכת עם מצרים, באזור קדש ברנע, ניצנה, וכו'.
שלא לדבר על ממשלות של 40 שרים וסגני שרים, או מעון ראש ממשלה, וכדומה.

נערך לאחרונה:
יש נטל בהחלט על המדינה בהוצאות ביטחון, לאור זה שאנחנו חיים בשכונה די גרועה. אבל עם הזמן, זה הפך להיות תירוץ למה כשמשתינים עליך מהמקפצה, זה לא רק גשם, אלא בכלל מיץ תפוחים, ובכלל - אנחנו אי של יציבות, וארה"ב ואירופה קורסות, ואנחנו יותר טובים (שזה די דסונאנס קוגניטיבי לאור הנתונים החד משמעיים על יוקר המחייה). יש הרבה מאיפה לקצץ גם בתקציב הביטחון, או לפחות איך להעביר את התקציב ממקומות פחות יצרניים (כל מיני נגדים ותקנים בקבע שאין בהם באמת צורך) למקומות יצרניים יותר - למשל פיתוח תפרונות טכנולוגיים למנהרות, שעדיין יש גם בעזה, ו-99% שגם בצפון, ומדברים גם על כביש המערכת עם מצרים, באזור קדש ברנע, ניצנה, וכו'.
שלא לדבר על ממשלות של 40 שרים וסגני שרים, או מעון ראש ממשלה, וכדומה.
הבנתי שהוא אמור להיות מדהים ביופיו..השקיעו בו כמה מיליונים טובים..

הבנתי שהוא אמור להיות מדהים ביופיו..השקיעו בו כמה מיליונים טובים..

חחח...650 מיליון, ליתר דיוק...כסף קטן, אחינו. אתה משלם כפול מעמיתיך באירופה ובארה"ב על הכל בגלל שהמצב הבטחוני חרא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית