הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמן בradjay

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אז אחרי שגיליתי שאני אלרגי לשמן אטיל אלואט עברתי לחברת radjay ולא מופיע על הויאל איזה סוג שמן יש בו, וגם בגוגל לא מצאתי באיזה שמן הם משתמשים.
מישהו יכול לעזור לי פה?

האתיל הוא פחות כהה מהשמן אפרסק(שמן צמחי) כך שלפי הצבע ניראה לי אפשר לזהות, איזה מוצר שלהם קניתה?
שלחתי להם אימייל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האתיל הוא פחות כהה מהשמן אפרסק(שמן צמחי) כך שלפי הצבע ניראה לי אפשר לזהות, איזה מוצר שלהם קניתה?
שלחתי להם אימייל.
תותח! לא חשבתי על זה
מדובר על טסט אנטט ודקה, הויאל עם האתיל אלואט כהה אז לא יודע להגיד לך, הradjay נראה צהוב בהיר ודליל

קשה לי לתאר צבעים תערבב צהוב וכתום ותבהיר אותו טיפה, תחכה לתשובה של עוד אנשים. או שחזירו לי אימייל עשיתי טיפה גוגל ואני רואה שיש הבדל בין הצבעים של השמנים שיש לי פה לחברות אחרות אפילו שזה אותו שמן(מוזר למה) אני חוזר בי אני לא יכול לדעת לפי צבע

בדיוק המשווק שלהם התחבר לסקייפ אני מחכה לתשובה ממנו אני יעדכן אותך. נדפקתה זה אתיל http://prntscr.com/4bnusc

שמן אתיל אוליאט הוא צהבהב בהיר וממש דליל כמו מים
יצא לי לקרא פה בפורום שכבר מישהו טען שהשמן של redjay הוא אוליאט
אני משתמש עם חברה שהשמן שלה סמיך אבל ממש לא אכפת לי שהוא סמיך אין כאבים בהזרקה ולא אחרי ואין גושים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית