הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Pre Workout - השפעה שיותר ויותר נעלמת..

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
Muscle%20Pharm%20Assault.jpg

התחלתי לקחת לפני שלושה שבועות בערך את זה, חצי שעה לפני אימון..
בהתחלה הרגשתי דופק מהיר, אנרגיה מטורפת..לא יכלתי לשבת ולהירגע כל האימון..פשוט הייתי על אנרגיה שלא נגמרה.
לאט לאט מפעם לפעם אני מרגיש שזה משפיע עליי ממש ממש קצת...ברמה שאם אני קצת עייף אז זה קצת מעורר אותי כמו לשתות קפה בבוקר רק שההשפעה הקטנה נשארת לשעה ומשהו..וזהו.
שום קיק, שום בוסט מטורף כמו שבהתחלה.

אני שותה בימים שאני לא מתאמן כוס קפה בבוקר (2 כפיות קפה) ושחור בוץ בצהריים (גדוש)
ובימים שאני לוקח את הפרי וורקאאוט אני שותה רק בצהריים או בבוקר כדי לא לצרוך יותר מידיי קפאין..

האם הגוף שלי עד כדי כך התרגל לקפאין?
אני לא מצליח לנקות את עצמי מקפאין לגמרי כי אם אני לא שותה יש לי כאבי ראש באמצע היום.

מה עושים?
קפאין טהור בשילוב עם בטה אלאנין יהיה יותיר מועיל מהתרכובת הזאת? (או אלה הדומים לה)

תודה!

אתה צריך לעשות ניקוי מקפאין לשבועיים עד חודש, תלוי בהרגשה.
לא לצרוך כל מה שמכיל קפאין (לרבות גם משקאות כמו קולה או מאכלים כמו שוקולד).

עדיף להשתמש בטבליות קפאין, מבחינת עלות אל מול מינון.

מבטא אלאנין אין צורך לקחת הפסקה, לכן ניתן לצרוך גם בזמן הניקוי מהקפאין

כשאתה מסיים את הניקוי וחוזר לטבליות קפאין או pre workout, חשוב שגם בזמן הזה לא תצרוך קפאין משום מקור אחר.
ובכלל, כדי לקבל אפקט מקסימלי מקפאין, צריך להקפיד "להתנקות" אחת לתקופה מסויימת.
לא תמיד אם לא מרגישים את השפעת הקפאין, זה אומר שצריך לעשות ניקוי. חלק מהפעמים של חוסר האפקט, עשוי לנבוע מעייפות מתמשכת, חולשה עקב חיטוב ממושך, תזונה לא מאוזנת. פשוט לא לקפוץ ישר למסקנות.
בכל מקרה, אם אחרי תקופה יחסית ארוכה של שימוש, משהו כמו חודש וחצי עד חודשיים, כבר לא מרגישים את האפקט, זה אות לצאת לניקוי.
המלצה נוספת שלי היא שמשך הניקוי יהיה לפחות חצי מזמן השימוש שנעשה בקפאין. אם, למשל, לקחת קפאין במשך חודשיים, תעשה הפסקה לחודש. זה לא כלל אצבע, אבל מניסיון ודיווח של אנשים אחרים, זו בערך הנוסחא לזמן ההפסקה משימוש.
למרות זאת, אפשר לנסות לקחת קפאין הזמן שיותר קצר מזמן המנוחה המומלץ, ואם מרגישים חזרה את האפקט -רק מרוויחים וניתן לחזור לקחת קפאין כרגיל, עד להפסקה הבאה

• פותח/ת השרשור
כשאתה מסיים את הניקוי וחוזר לטבליות קפאין או pre workout, חשוב שגם בזמן הזה לא תצרוך קפאין משום מקור אחר.
ובכלל, כדי לקבל אפקט מקסימלי מקפאין, צריך להקפיד "להתנקות" אחת לתקופה מסויימת.
לא תמיד אם לא מרגישים את השפעת הקפאין, זה אומר שצריך לעשות ניקוי. חלק מהפעמים של חוסר האפקט, עשוי לנבוע מעייפות מתמשכת, חולשה עקב חיטוב ממושך, תזונה לא מאוזנת. פשוט לא לקפוץ ישר למסקנות.
בכל מקרה, אם אחרי תקופה יחסית ארוכה של שימוש, משהו כמו חודש וחצי עד חודשיים כבר לא מרגישים את האפקט, זה אות לצאת לניקוי.
המלצה נוספת שלי היא שמשך הניקוי יהיה לפחות חצי מזמן השימוש שנעשה בקפאין. אם, למשל לקחת קפאין במשך חודשיים, תעשה הפסקה לחודש. זה לא כלל אצבע, אבל מניסיון ודיווח של אנשים אחרים, זו בערך הנוסחא לזמן ההפסקה משימוש.
למרות זאת, אפשר לנסות לקחת קפאין הזמן שיותר קצר מזמן המנוחה המומלץ, ואם מרגישים חזרה את האפקט -רק מרוויחים וניתן לחזור לקחת קפאין כרגיל, עד להפסקה הבאה

הבנתי,

תודה.
אז כשאסיים בקרוב את ה pre workout אצא לניקוי ואח"כ אתחיל שוב.
זה עשה לי סדר לגביי למה הקפאין לא משפיע כל כך..
יותר מידיי קפה.

קשה לא לשתות קפה שחור אחרי האוכל בעבודה 🙁

אתה לא חייב PRE וכל הדברים האלה .. אפשר ללכת לאימון גם בלי קפאין זה לא מה שיעזור לך להרים כבד או משהוא ..

אתה לא חייב PRE וכל הדברים האלה .. אפשר ללכת לאימון גם בלי קפאין זה לא מה שיעזור לך להרים כבד או משהוא ..
מכל הפעמים שהלכתי לאימון בלי קפאין לפני הרגשתי כמו סמרטוט
לא מוותר על זה יותר,מה שכן אני עושה ניקויי קטן (לא מוריד לגמרי) מדי כמה שבועות

Stim-free במשך חודש.
הגוף מתרגל לממריצים מכל סוג שהוא.
אין מה לעשות, זה קורה לכולם.
תמיד עושים סייקל לממריצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית