הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב..מה הבעיה?

• פותח/ת השרשור DORG
  • פורסם בתאריך

DORG

משתמש פעיל
301
30
נק' מוניטין:
33
301
30
ירדתי פלוס מינוס 4 קילו עד עכשיו אבל זה לקח לי המון זמן כי הורדתי לאט לאט לאט את הפחממות...{לפחות 5 חודשים}

התחלתי 74 וכרגע 70
אני 172 בן 28
80 גרם פחממה שהרוב זה מירקות
140 חלבונים
100 שומן
1800 קלוריות שהRMR שלי הוא 2200

אני מתאמן 5 פעמים ומשתדל להוסיף אירובי אחרי כל סוף אימון { ממש קשה לי יש לי בעיות ברגל}

מאז שנתקעתי אני עושה העמסה פעם בשבועים שאחריה אני ממש סובל...

שמן זיתכף
אגוזי מלך בלי קליפה
טחינה גולמית מגרעיני שומשום מלאים
סלט טחינה או טחינה גולמית מדוללת
לחם דגנים קל, מחיטה מלאה,
ביצה קשהיחידה
ביצה חלבון מבושל
חזה עוף,
חזה עוף,
טונה, משומר במיםגרמים
מלפפון, חי, עם קליפה
עגבניות, חיותיחידה גדולה
פלפל אדום, חייחידה גדולה
שמן זיתכף
שייק חלבון
פרכית אורז
כף גבינה לבנה
בצל חי גדול

נערך לאחרונה:
תוריד 200 קלוריות מהפחמימות ותראה אם יש תזוזה. אם לא תוסיף אירובי כמו אופניים.

לגיטימי מאוד אחרי 4 חודשים הrmr שלך ירד כי הגוף הסתגל לדיאטה אלה האופציות שלך

1.תוריד עוד פחמימה וקצת שומן
2.תוסיף אירובי
3.צא לשבועיים נטרלי אחרי העמסה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות
אבל מאיפה להוריד פחחמות אם זה מה שאני אוכל
2 פרכיות
2 לחם קל
וכל השאר מירקות?

להוריד ירקות???

• פותח/ת השרשור
תאמת קשה להגיד כי התפריט שלך לא כתוב מובן

כף שמן זית + 2 ביצים {1 לבן} + עגבניה + מלפפון + פרכית אורז-- 13 פחממות 10 חלבון 17 שומן---247 קלוריות
כף טחינה גולמית + 2 פרוסות לחם קל + 2 ירקות + 120 חזה עוף 16 פחממות 46 חלבון 16 שומן 407 קלוריות
חזה עוף 180 גרם + סלט ירקות גדול + כף טחינה מוכנה 24 פחממות 65 חלבון 19 שומן 548 קלוריות
פרכית אורז מלא + כף גדושה גבינה לבנה 8 פחממות 7 חלבון 1 שומן 64 קלוריות
שייק חלבון
טונה במים+ 3 ירקות + 2 כפות שמן זיית 23 פחחמות 30 חלבון 22שומן 422

84 פחממות
160 חלבון
80 שומן
1800 קלוריות

אומגה 3+ מולטי ויטמין + מגנזיום +אבץ

חשבתי אולי להוריד את הלחם מהאחרונה השניה ולהחליף במקום זה ב4 גבעולים של ברוקולי...

מה אומר?

כן אתה יכול להחליף את הלחם עם הברוקולי אבל זה לא מה שיחזיר אותך לירידה משמעותית במשקל כי ההבדל בקלוריות הוא זניח

אתה צריך להבין שכרגע הrmr שלך די קרוב לקלוריות הסופיות של התפריט

יש לי שאלה כמה אחוז שומן אתה ולאיזה אחוז אתה מתכנן לרדת

כי אם זה סוף החיטוב יש לי פתרון בשבילך אבל אם אתה לא רואה את הסוף אז תהיה חייב שבועיים-שלושה במאזן נטרלי אלא אם כן אתה מתכוון לשלב קלן

• פותח/ת השרשור
כן אתה יכול להחליף את הלחם עם הברוקולי אבל זה לא מה שיחזיר אותך לירידה משמעותית במשקל כי ההבדל בקלוריות הוא זניח

אתה צריך להבין שכרגע הrmr שלך די קרוב לקלוריות הסופיות של התפריט

יש לי שאלה כמה אחוז שומן אתה ולאיזה אחוז אתה מתכנן לרדת

כי אם זה סוף החיטוב יש לי פתרון בשבילך אבל אם אתה לא רואה את הסוף אז תהיה חייב שבועיים-שלושה במאזן נטרלי אלא אם כן אתה מתכוון לשלב קלן

אני עושה שיקלול של קליפר+משקל דיגיטלי+ הערכה של מאמן אצלינו אאז 15+-
אני רוצה לרדת ל11 12 אחוז.... לגבי קלן אני לא מכיר אף אחד שמוכר או שמוכן למכור אז לא.... לגבי מאזן נטרלי... אני בראבק עם התפריט... בתור שמן לשעבר שאוהב לשתות המון יש שינוי... אני לא רוצה לצאת לנטרלי.... לגבי אירובי אני מוסיף כל פעם... אבל בגדול זה ממש ללא הסוף

תמשיך להתקע לעוד חודש.
החילוף חומרים שלך יורד.
אל תתן לו לרדת כל שבוע, תעשה הפסקה ותאזן אותו.

אתה יכול לנסות את הud2 ולסיים תחיטוב אבל היא דיאטה לא קלה בכלל ואסור לחרוג מהתפריט שלה כדי למקסם תוצאות

• פותח/ת השרשור
אפשר בבקשה ליינק לדיאטה הזו? לא מצאתי באתר

קראתי....אני בתקופה בחיים שלא תאפשר לי להיות דל עד כדי כך. אולי כדי לעשות יותר העמסות ולא רק כל 7 ימים?

נערך לאחרונה:
אפשר בבקשה ליינק לדיאטה הזו? לא מצאתי באתר

קראתי....אני בתקופה בחיים שלא תאפשר לי להיות דל עד כדי כך. אולי כדי לעשות יותר העמסות ולא רק כל 7 ימים?
זה לא יעזור..
קיצר תוריד מהשומן וקצת מהפחמימה שתגיע ל1600 קלוריות, תוריד מה שנוח לך או טחינה או שמן זית

שמע אנחנו קרובים מבחינת המשקל והגובה וה RMR שלי הוא 2000.. איך שלך 2200? זה עם חישוב של הוצאה קלורית אחרי אימון או ביום מנוחה רגיל?

אני 1.74 ושוקל כרגע 72.6, וגם בן 28.

התחלתי את החיטוב על 74.4 ואני קרוב לחודש..עשיתי את זה הכי לאט שאפשר וירדתי קצת יותר מקילו וחצי.
התחלתי בתפריט של 1800 קלוריות (שזה היה גירעון של 200 ביום ללא אימון) ורק לאחרונה ירדתי ל 1600 אחרי שהתחלתי להרגיש שהחיטוב איטי מידיי.
כרגע על תפריט של 1600 קלוריות ובגירעון של 400.
ביום שאני מתאמן בו אני מוסיף את ההוצאה הקלורית כדי להישאר על גירעון של 400.

אולי תוריד 200 קלוריות מהתפריט שלך כמו שהציעו לך, ואל תשתגע ותרד לדל פחמימה יותר מידיי.. כי אתה יכול לסחוב את זה יותר מידיי זמן ובסוף זה
יהיה לרעה.

אני לא מבין, ירדת 4 קילו ב5 חודשים?!

הייתי עושה בדק בית שאכן כמות הקל' שאתה חושב שאתה מכניס היא מה שאתה באמת מכניס. ואם אתה אוכל מסודר, הייתי מקצץ מעט יותר ומגדיל את הגרעון הקל' רק כדי להיות בטוח.

פעמים רבות תקיעה במשקל היא פשוט הגוף מסרב להפרד מנוזלים (ללייל יש תיאוריה שלמה על איך חומצות שומן שיוצאות מהתאים מוחלפות בנוזלים) אבל במקרה של דיאטה יחסית מאוזנת למשך זמן כ"כ ארוך, משהו ביסודות כנראה לא בסדר.

עשית בדיקות דם לאחרונה? TSH תקין?

אישית אני חושב שתוריד שומן ותעלה פחמימה,גם יעלה לך את קצב חילוף החומרים ותתאושש יותר מהר.. אתה על 15% שומן אתה יכול למשוך 150+גרם פחמימה בכיף..קח שבוע מנוחה ותתחיל מחדש מאורגן יותר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית