הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה מתכון ללחם חלבון

losarihetze

משתמש מתחיל
105
26
נק' מוניטין:
189
105
26
Home GYM
אתמול ראיתי איזה סרטון של דייב פלומבו ,על החיים שלו ביום יום,באמצע הסרטון הוא מכין משהו שנראה כמו לחם קוואקר ,שיכול להיות חטיף ,קל להכנה,הנה הסרטון ,פה הוא מסביר איך להכין את זה(דקה 15:50):

מצרכים:קוואקר,צימוקים,שבבי קוקוס,2-3 ביצים שלמות,הוא שם מי קוקוס למרות שאין צורך,סטיביה,ותכלס אפשר לשים בזה כל דבר שעולה בדעתכם,אבקת חלבון וכל זה,
אופן הכנה:מערבבים הכל בקערה,מכניסים למיקרוגל למשך 2:30 דקות וזה הכל.

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי ועשיתי את זה עם הדברים הבאים:
3/4 כוס קוואקר,חופן שקדים שטחנתי אותם,2 כפיות אבקת קקאו ,כפית סוכר,חצי כוס חלב, 2 ביצים.
שמתי 2:50 דקות במיקרוגל,-וזה מה שיצא:
20140813_200712.jpg
אחלה מתכון,יכול להיות ארוחה לדרך ,סה"כ נחמד.

אני ניסיתי ועשיתי את זה עם הדברים הבאים:
3/4 כוס קוואקר,חופן שקדים שטחנתי אותם,2 כפיות אבקת קקאו ,כפית סוכר,חצי כוס חלב, 2 ביצים.
שמתי 2:50 דקות במיקרוגל,-וזה מה שיצא:
צפה בקובץ המצורף 19194
אחלה מתכון,יכול להיות ארוחה לדרך ,סה"כ נחמד.
הכנתי בדיוק כמו שהכנת, יצא נחמד לא יותר.
קודם כל זה יצא לי כמו סופלה כי את האמת לא יכלתי להוציא את זה מהקערה (וגם המרקם יצא כמו של עוגה).
דבר שני בלי איזה שהוא ממתיק זה לא אכיל, הוספתי טיפה סירופ מייפל וזה יצא סביר.
בכל מקרה לא הייתי עושה את זה שוב, הייתי נהנה יותר לאכול את הקוואקר עם החלב בנפרד, להכין חביתה מהשתי ביצים ולאכול את השקדים כמו שהם.

• פותח/ת השרשור
זה לא להיט,גם אני הכנתי את זה פעמיים וזהו,אבל מדי פעם זה אפשרי לגוון במקום הקוואקר הרגיל

Back
למעלה תחתית