הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יחס בין מקבילים לבנץ

מנציק

משתמש מתחיל
73
28
נק' מוניטין:
49
73
28
אני עושה מקבילים אם שישים קילו ובנץ רק אם 80 הוספתי מקבילים כי אמרו לי שזה ישפר לי את הבנץ וזה לא שיפר כלום שלא יהיה חוב לראק הנה סרטון אם שישים קילו עלי השאלה אייזה יחס צריך להיות לי זה נראה מוזר שהתקדמתי במקבילים והבנץ לא זז משקל 73 גובה 178 מתאמן ss

בדרך כלל יש נקודה שאתה נתקע בה בבנץ'?

אם הבעיה שלך היא שהמוט קרוב לגוף - זה כנראה החזה עצמו (יש סבירות מסוימת שזה גם ה Anterior Deltiod / 'כתף קדמית')
אם הבעיה שלך היא באמצע התנועה (כאשר המרפק ב- 90 מעלות) - תחזק את ה- Anterior Deltoid / 'כתף קדמית'.
אם הבעיה שלך היא הנעילה - תחזק את ה Tricep (יד אחורית).

בנוגע למקבילים, בדרך שבה אתה עושה מקבילים (מרפקים משוכים לאחור), הם יעזרו לך אם הבעיה שלך בבנץ' היא בחלק של הנעילה (יותר Tricep).
אם הבעיה היא החזה עצמו עדיף לפתוח את המפרקים החוצה / להגדיל את המרווח בין הידיים (אחיזה רחבה) ולהטות את הגוף יותר קדימה.

תרגיל שבאמת ישפר לך את הבנץ' זה Barbell Press. בדרך כלל, אם אתה משתפר ב Press אתה משתפר גם ב Bench.

זה לא 60 קילו, אלא 60 פאונד (27 ק"ג)
אתה לא מבצע חזרות מלאות.

הוספת כבר צ'ין אפס לתוכנית? מה מצב הבנץ', הפרס, הסקוואט והדדליפט? מה השינוי במשקל הגוף בשלושת השבועות האחרונים?

• פותח/ת השרשור
זה לא פאונד זה קילו מי שמכיר כושר גים הר נוף יודע שהדאבלים האדומים זה קילו כן אני יודע שזה לא חזרות מלאות אני יורד עד שם בגלל כתפיים רגישות בנץ 90 לרבעיה צין אפס 30 קילו לחמישיה סקוואט 110 לשלשה דדליפט 120 לחזרה פרס שישים קילו לחזרה חזרתי להתאמן לאחרונה אחרי חצי שנה הפסקה התאמנתי לפני זה שנתיים אבל עשיתי שטויות עליתי שלש קילו בארבע חדשים אבל רק הבנץ נשאר תקוע

זה לא פאונד זה קילו מי שמכיר כושר גים הר נוף יודע שהדאבלים האדומים זה קילו כן אני יודע שזה לא חזרות מלאות אני יורד עד שם בגלל כתפיים רגישות בנץ 90 לרבעיה צין אפס 30 קילו לחמישיה סקוואט 110 לשלשה דדליפט 120 לחזרה פרס שישים קילו לחזרה חזרתי להתאמן לאחרונה אחרי חצי שנה הפסקה התאמנתי לפני זה שנתיים אבל עשיתי שטויות עליתי שלש קילו בארבע חדשים אבל רק הבנץ נשאר תקוע

כתפיים רגישות או אגו רגיש? 😃

צריך לראות את הבנץ', אני די בטוח שהטכניקה שלך לא משהו וזה הדבר הראשון שהייתי משפר.

אי אפשר להתקדם בבנץ' מביצוע מקבילים באופן כזה. עדיף שתעבוד ללא משקל על חזרה מלאה מאשר עם 100Kg לרבע חזרה.
בכדי לשפר את הבנץ' צריך לחזק את פלג הגוף העליון. פרס, בנץ', תרגילי עזר לטרייספס ואוכל. הרבה אוכל.

אי אפשר להתקדם בבנץ' מביצוע מקבילים באופן כזה. עדיף שתעבוד ללא משקל על חזרה מלאה מאשר עם 100Kg לרבע חזרה.
בכדי לשפר את הבנץ' צריך לחזק את פלג הגוף העליון. פרס, בנץ', תרגילי עזר לטרייספס ואוכל. הרבה אוכל.

איזה תרגילי עזר אתה חושב שכדאי להוסיף בשביל לחזק תלחיצות?

איזה תרגילי עזר אתה חושב שכדאי להוסיף בשביל לחזק תלחיצות?
מקבילים ולחיצה צרפתית. למעשה כל תרגיל שיסייע בחיזוק וגדילה של פלג הגוף העליון תורם, אך עבור מתאמן מתחיל יש לתת את מירב הדגש על הפרס והבנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית