הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניתי את ה-dymatize ויש לי שאלה

• פותח/ת השרשור Yoni1o
  • פורסם בתאריך

Yoni1o

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
קניתי את ה-dymatize 4.5 kg בנוסף לאבקה שאמרתם לי שהיא לא טובה בקיצור אין לי בתוך האבקה של הדימייטז סקופ שאני יכול למדוד איתו אז איך אני יודע כמה זה מנה של 24 גרם חלבון למנה כמו שרשום בערכים של האבקה ?

יש לי את הכלי מדידה של האבקה של ה-squad super protein היא מתאימה גם לאבקה שעכשיו קניתי של הדימייטז ?
הנה אני יעלה תמונה
קניתי את ה-dymatize 4.5 kg בנוסף לאבקה שאמרתם לי שהיא לא טובה בקיצור אין לי בתוך האבקה של הדימייטז סקופ שאני יכול למדוד איתו אז איך אני יודע כמה זה מנה של 24 גרם חלבון למנה כמו שרשום בערכים של האבקה ?

יש לי את הכלי מדידה של האבקה של ה-squad super protein היא מתאימה גם לאבקה שעכשיו קניתי של הדימייטז ?
הנה אני יעלה תמונה
אהה סליחה היא הייתה קבורה בפנים חח
אני ממלא את הסקופ עד הסוף וזה נחשב למנה ?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 81.8 · צפיות: 201
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 96.5 · צפיות: 179
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 110.4 · צפיות: 182
אתה סתם קונה דברים ועושה טעויות
וכל אבקה תשתמש עם הסקופ שלה וצריך שהיה מלא ושטוח לא לגמרי אבל שטוח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה סתם קונה דברים ועושה טעויות
וכל אבקה תשתמש עם הסקופ שלה וצריך שהיה מלא ושטוח לא לגמרי אבל שטוח
לא סתם קונה ועושה שטויות.
אני לא יאכל את כל האוכל בבית כדי להגיע לערכים של החלבון כל יום כי אמא שלי תתעצבן אני לא יכול כל יום לפתוח 5 ביצים טונה קוטג וכו... אז קניתי לי את האבקה אז מה עושה שטויות לעזאזל

לא סתם קונה ועושה שטויות.
אני לא יאכל את כל האוכל בבית כדי להגיע לערכים של החלבון כל יום כי אמא שלי תתעצבן אני לא יכול כל יום לפתוח 5 ביצים טונה קוטג וכו... אז קניתי לי את האבקה אז מה עושה שטויות לעזאזל
האבקה הקודמת שקניתה גם מעולה חלבון זה חלבון זה לא משנה
ולערכים של פחמימות אתה מגיע?

• פותח/ת השרשור
האבקה הקודמת שקניתה גם מעולה חלבון זה חלבון זה לא משנה
ולערכים של פחמימות אתה מגיע?
איך זה הולך עם הפחמימות אתה יכול להסביר לי יעני כמה אני צריך לאכול כל יום?
ובקשר לאבקת חלבון אמרו לי פה שהאבקה super quad לא טובה כי היא חלבון סויה שזה חלבון לא מלא ולכן אני לא יקבל את כל הערכים של החלבון שאני צריך ביום כי אין בחלבון סויה את כל החומצת אמינו שזה מה שבעצם בונה את השריר לפי מה שהבנתי.
ואני גם לא מצטער האבקה של dymatize אבקה מאוד טובה פי כמה וכמה מהאבקה המגעילה של super squad מבחינת טעמים ומבחינת ערכים

לא נורא אחי מטעויות לומדים מהאבקה הפחות טובה תעשה שייקים מגניבים ומאכלים יש בפורום מתכונים אחלה דברים

אמממ אם חשוב לך הערכים וההקפדה על המזון שאתה אוכל אז רצוי שיהיה לך בבית משקל למזון.
כך תוכל גם לשקול שאתה אוכל בדיוק X גרם חזה עוף וכו'...

במשקל תוכל גם לוודא שאתה צורך בדיוק את כמות האבקה שאתה אמור לצרוך.

אמממ אם חשוב לך הערכים וההקפדה על המזון שאתה אוכל אז רצוי שיהיה לך בבית משקל למזון.
כך תוכל גם לשקול שאתה אוכל בדיוק X גרם חזה עוף וכו'...

במשקל תוכל גם לוודא שאתה צורך בדיוק את כמות האבקה שאתה אמור לצרוך.
זה נכון אבל לא צריך לשקול אבקה כי בסקופ מלא זה 99% מדויק

הנה אני יעלה תמונה
אהה סליחה היא הייתה קבורה בפנים חח
אני ממלא את הסקופ עד הסוף וזה נחשב למנה ?
כן אתה ממלא את הסקופ וזה נחשב למנה.
אפשר לנעול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית