הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרטי(ן)ריזם בחדר הכושר

מרטין

משתמש משקיע
2,916
3,660
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,027
2,916
3,660
אני אוהבת את האימונים שלי, אוהבת עד כדי כך שאני מוכנה להקריב הרבה למענם!
למה אני מתכוונת?
יש לי בעבודה חדר כושר ברמה הגבוהה ביותר שיש, המנוי מסובסד כך שהוא עולה כמו חדר כושר במתנ"ס שכונתי.
ובכל זאת אני מוותרת על הצ'ופר ומשלמת כפול עבור מנוי בהולמס (!!!) שאליו אני נוסעת 20-30 דקות בכל כיוון.
תשאלו למה?
שתי סיבות עיקריות (וחצי)
אחת - כשאני נכנסת לחדר כושר אני מעבירה סוויטץ' למצב אוטיסטיo_O (אני מעדיפה כמובן את המונח מדיטטיבי 😇)
מרוכזת, פונקציונלית, בלי הסחות דעת ובלי small talks.
אני לא חברותית (אוטיסיטית כבר אמרתי?) כשאני לא מתנשפת, אני מרימה וכשאני לא מרימה, אני בוהה
ולכן הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוש שם את המנכ"ל...
ועוד באמצע סקווט!
תבינו, יצא לי כבר לעשות סטיף דדליפט בפרצוף של מישהו שהתעקש למקם את הספסל שלו במרחק 30 ס"מ מהתחת שלי. בעיה שלו!
מאידך, אם זה היה הסמנכ"ל הייתי נאלצת לזוז או להפסיק... ✋🛑✋🥴

שתיים - כשאני יוצאת לחדר כושר אני לא משקיעה שום מחשבה אופנתית במה אני לובשת. הכל על טהרת הפונקציאליזם: מכנסיים ארוכים לדד ליפט (אחרי שהתקלפו פעם הרגליים), גופיה סגורה לעמידות ידיים למיניהן (למניעת תאונות), חזיה טובה (למניעת הסחות דעת מהמתאמנים האחרים. כזאת אני! מתחשבת ודואגת גם לאימון שלכם! 😆)
זה בשום אופן לא יכול היה לקרות בחדר הכושר בעבודה. במקום להתרכז בלהרים הייתי עסוקה באם ומה רואים לי בתנוחה הזו..
וכל מי שהסתכל פעם על ההשתקפות שלו בזמן סקווט כבד יודע שזה לא נראה משהו 😱

וחצי -
תארו לכם את ההשלכות על הקידום שלי אם הסקווט שלי היה כבד משלו...😣

מכורים יקרים,
אני יודעת שאני לא היחידה שמקריבה,
אין כאן אחד שלא מוותר על משהו למען האימון המושלם
זוגיות, בילויים, אלכוהול, כסף.....(אל תגידו סקס, כי אני לא מאמינה!)
ולכן מזמינה אתכן/ם לשתף
על מה אתם מוותרים?
מוניטין (ותואר של מסדר סקווטיסקוס הקדוש) ינתן למרטיר ה*גדול* מכולם!
🤣

עריכה:
חשבתי זה אוף טופיק מצטער, ובכללי נשמע לי מתבכיין לכתוב מה שכתבתי.

נערך לאחרונה:
תבינו, יצא לי כבר לעשות סטיף דדליפט בפרצוף של מישהו שהתעקש למקם את הספסל שלו במרחק 30 ס"מ מהתחת שלי. בעיה שלו!

וחצי -
תארו לכם את ההשלכות על הקידום שלי אם הסקווט שלי היה כבד משלו...😣

מכורים יקרים,
אני יודעת שאני לא היחידה שמקריבה,
אין כאן אחד שלא מוותר על משהו למען האימון המושלם
זוגיות, בילויים, אלכוהול, כסף.....(אל תגידו סקס, כי אני לא מאמינה!)
ולכן מזמינה אתכן/ם לשתף
על מה אתם מוותרים?
מוניטין (ותואר של מסדר סקווטיסקוס הקדוש) ינתן למרטיר ה*גדול* מכולם!
🤣
בהחלט בעיה שלו...

אלילה כבר אמרתי...?

אז כמובן שבילויים ואלכוהול זה מתנגש, יצא שגם סקס(רק פעם אחת - כשהייתה חברה, עכשיו אני מוכן להקריב את רוב שעות השינה) .

• פותח/ת השרשור
חשבתי זה אוף טופיק מצטער, ובכללי נשמע לי מתבכיין לכתוב שכתבתי.
??
מה רע בלהתבכיין קצת..

עכשיו אני מוכן להקריב את רוב שעות השינה
אתה מתכוון שאתה "נאלץ" לישון הרבה יותר למען האימון המושלם???
כנס לגוגל לחפש את המילה הקרבה...🤣
ותסביר את הפעם ההיא עם החברה.. "אני מצטער מחר יש אימון, PR בדדליפט, לא יכול לוותר על אף מ"ג טטוטסטרון...😳"

??
אתה מתכוון שאתה "נאלץ" לישון הרבה יותר למען האימון המושלם???
כנס לגוגל לחפש את המילה הקרבה...🤣
ותסביר את הפעם ההיא עם החברה.. "אני מצטער מחר יש אימון, PR בדדליפט, לא יכול לוותר על אף מ"ג טטוטסטרון...😳"

אני לא עושה תחרות 😛 כל אחד וההקרבות שלו....
וזה יותר "מאמי אין לי 7 שעות שינה, אני הולך לישון!". כשהייתה חברה הרשיתי לעצמי אמממ...'אדם צועק את שחסר לו'.

בתור הקרבה אני נמנע מלהרוג:

1. אנשים שעושים מתיחות על הכלוב.
2. אנשים שעושים מתח על הכלוב.
3. אנשים שמרימים את החולצה ליד הכלוב.
4. אנשים שבאים לעשות קרלז ליד הכלוב.
5. אנשים שבאים לעשות בטן ליד הכלוב.
6. אנשים.

אני מתאמן בטכניון, חיפה. בחודשים האחרונים אני גר במעלות (50 ק"מ) מחיפה. ההקרבה הקטנה שעשיתי זה רכשתי כרטיסייה במכון קטן בכפר ליד מעלות בשביל לא להפסיד אימונים, הקרבה קטנה כי יצא 250 ש"ח ל 15 כניסות (מצד שני בטכניון אני משלם 200 לשנה בתור סטודנט). הבעיה שאנשים שם לא יודעים להתאמן, כאילו לא מבינים שאם נגיד אתה מרים 100 קילו 8 חזרות והספוטר עוזר בכל החזרות אז לא באמת הרמת 100 קילו. חוץ מזה שבעל המכון הראה לי עד איזה עומק צריך לעשות סקוואט (חצי עומק בערך) ויותר עמוק פוגע בברכיים, אז אמרתי לו שפאוורליפטרים שוברים מקביל ואני רוצה להתחרות מתישהו אז הוא עזב אותי בקטע הזה, אז מילא. אבל כל פעם שאני עושה סקוואט, מעל 110 קילו בערך, הוא בא לשמור עליי, ואם הוא רואה שאני עולה לא ממש מהר אז הוא חושב שאני הולך להיתקע ועוזר לי (או שסתם כיף לו לחבק אותי מאחורה:Confused:😕). וגם לא מצאתי שם אף ספוטר לבנץ' שמבין את המילים "אם המוט לא מתחיל ליפול עליי לא צריך לגעת". אגב הבנאדם עצמו ממש ממש נחמד, הוא עושה את כל זה מתוך רצון לעזור...

אז אחרי ההקדמה הזאת (זה פשוט כל כך משגע אותי וחברים שלי לא מבינים מה הסיפור כי הם לא מרימים, אז רציתי להוציא את זה לפחות כאן), ההקרבה כנראה תהיה נסיעה של 50 ק"מ כל כיוון לטכניון בימים שיש לי סקוואט כבד ובנץ' כבד.
בנוסף יש כאן פאב נחמד ליד מעלות עם בירות טובות ופיצה עם בייקון אחת הטעימות שאכלתי, בדרך כלל יוצא לי לשבת שם פעם בשבוע. אז השבוע התחלתי חיטוב, אז עוד הקרבה...

אני אוהב את התחום הזה כל כך,
שאני מנוי בשני חדרי כושר נפרדים:
אחד בעיר בה אני גר - עפולה. מכון טוב ושכונתי שעולה לי (אחרי סבסוד) 1000 ש"ח בשנה.
השני ליד המקום בו אני משרת (תל השומר) - מכון כושר הפרלמנט (לשעבר ספייס) בגני תקווה. שם אני משלם 2300 ש"ח לשנה.

וכל זאת כי חוזר בסופי שבוע לעפולה ובדרך כלל גם פעם אחת לאפטר באמצע שבוע.

זה מבאס שאני משלם בשנה 3300 שח שזה פאקינג מחיר של קאנטרי קלאב, אבל רק כדי ליצור המשכיות והתמדה באימונים, אני מוכן "לבזבז" עוד (וגם כי תכלס בינתיים הקריירה שלי במרכז אז זה מה שאפשר לעשות)

• פותח/ת השרשור

6. אנשים.

מהמעט שקראתי אותך ברור לי שזאת הקרבה אמיתית! 😆

6. אנשים.

2.1 אנשים שמטיילים ליד הכלוב בזמן ביצוע סקוואט.
3.1 אנשים שבאים בגופיות עם כתפיות נורא ארוכות ועושים flex כדי לבהות בחזה של עצמם - ליד הכלוב.

כסף. חצי מקצבת הנכות שלי הולך על האימונים האישיים. שלא לדבר כבר על ביגדי ספורט... כן אני מאלה שאוהבות להראות טוב בחדר כושר 😛

דרך אגב יש לי אחלה רעיון איך להחזיר את הכלוב לייעוד המקורי שלו: לשבור את המראה שנמצאת מאחוריו.
ככה כל המלטפים יילכו להתלטף בפינות אחרות של החד"כ.

• פותח/ת השרשור
מזעזע, פשוט מזעזע, חוסר ההתחשבות שלך מבאי הכלוב.
נשבעת שהוא שומם מרבית היום..
וחוץ מזה אני נותנת לכל מי שמבקש להכנס 🤭

צודק, צריך גם להרוג את מי שהנדס אותו.
🤣
אתה צריך לשנות את האייקון שלך למלכת הלבבות
"off with his head!"

ב VIM יש מראות לארוך כול הקיר של אזור המשקלות! כך שכולם מתפזרים ולא עושים פקק 😆

נשבעת שהוא שומם מרבית היום..
וחוץ מזה אני נותנת לכל מי שמבקש להכנס
"off with his head!"

איך את יודע שהוא שומם, כאשר את לא נוכחת?
בהנחה שהוא שומם, כדבריך, מרבית היום - לא שמת לב שהוא מתמלא בזמן שאת מתאמנת שם? 🙄

Back
למעלה תחתית