אני אוהבת את האימונים שלי, אוהבת עד כדי כך שאני מוכנה להקריב הרבה למענם!
למה אני מתכוונת?
יש לי בעבודה חדר כושר ברמה הגבוהה ביותר שיש, המנוי מסובסד כך שהוא עולה כמו חדר כושר במתנ"ס שכונתי.
ובכל זאת אני מוותרת על הצ'ופר ומשלמת כפול עבור מנוי בהולמס (!!!) שאליו אני נוסעת 20-30 דקות בכל כיוון.
תשאלו למה?
שתי סיבות עיקריות (וחצי)
אחת - כשאני נכנסת לחדר כושר אני מעבירה סוויטץ' למצב אוטיסטיo_O (אני מעדיפה כמובן את המונח מדיטטיבי 😇)
מרוכזת, פונקציונלית, בלי הסחות דעת ובלי small talks.
אני לא חברותית (אוטיסיטית כבר אמרתי?) כשאני לא מתנשפת, אני מרימה וכשאני לא מרימה, אני בוהה
ולכן הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוש שם את המנכ"ל...
ועוד באמצע סקווט!
תבינו, יצא לי כבר לעשות סטיף דדליפט בפרצוף של מישהו שהתעקש למקם את הספסל שלו במרחק 30 ס"מ מהתחת שלי. בעיה שלו!
מאידך, אם זה היה הסמנכ"ל הייתי נאלצת לזוז או להפסיק... ✋🛑✋🥴
שתיים - כשאני יוצאת לחדר כושר אני לא משקיעה שום מחשבה אופנתית במה אני לובשת. הכל על טהרת הפונקציאליזם: מכנסיים ארוכים לדד ליפט (אחרי שהתקלפו פעם הרגליים), גופיה סגורה לעמידות ידיים למיניהן (למניעת תאונות), חזיה טובה (למניעת הסחות דעת מהמתאמנים האחרים. כזאת אני! מתחשבת ודואגת גם לאימון שלכם! 😆)
זה בשום אופן לא יכול היה לקרות בחדר הכושר בעבודה. במקום להתרכז בלהרים הייתי עסוקה באם ומה רואים לי בתנוחה הזו..
וכל מי שהסתכל פעם על ההשתקפות שלו בזמן סקווט כבד יודע שזה לא נראה משהו 😱
וחצי -
תארו לכם את ההשלכות על הקידום שלי אם הסקווט שלי היה כבד משלו...😣
מכורים יקרים,
אני יודעת שאני לא היחידה שמקריבה,
אין כאן אחד שלא מוותר על משהו למען האימון המושלם
זוגיות, בילויים, אלכוהול, כסף.....(אל תגידו סקס, כי אני לא מאמינה!)
ולכן מזמינה אתכן/ם לשתף
על מה אתם מוותרים?
מוניטין (ותואר של מסדר סקווטיסקוס הקדוש) ינתן למרטיר ה*גדול* מכולם!
🤣
למה אני מתכוונת?
יש לי בעבודה חדר כושר ברמה הגבוהה ביותר שיש, המנוי מסובסד כך שהוא עולה כמו חדר כושר במתנ"ס שכונתי.
ובכל זאת אני מוותרת על הצ'ופר ומשלמת כפול עבור מנוי בהולמס (!!!) שאליו אני נוסעת 20-30 דקות בכל כיוון.
תשאלו למה?
שתי סיבות עיקריות (וחצי)
אחת - כשאני נכנסת לחדר כושר אני מעבירה סוויטץ' למצב אוטיסטיo_O (אני מעדיפה כמובן את המונח מדיטטיבי 😇)
מרוכזת, פונקציונלית, בלי הסחות דעת ובלי small talks.
אני לא חברותית (אוטיסיטית כבר אמרתי?) כשאני לא מתנשפת, אני מרימה וכשאני לא מרימה, אני בוהה
ולכן הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוש שם את המנכ"ל...
ועוד באמצע סקווט!
תבינו, יצא לי כבר לעשות סטיף דדליפט בפרצוף של מישהו שהתעקש למקם את הספסל שלו במרחק 30 ס"מ מהתחת שלי. בעיה שלו!
מאידך, אם זה היה הסמנכ"ל הייתי נאלצת לזוז או להפסיק... ✋🛑✋🥴
שתיים - כשאני יוצאת לחדר כושר אני לא משקיעה שום מחשבה אופנתית במה אני לובשת. הכל על טהרת הפונקציאליזם: מכנסיים ארוכים לדד ליפט (אחרי שהתקלפו פעם הרגליים), גופיה סגורה לעמידות ידיים למיניהן (למניעת תאונות), חזיה טובה (למניעת הסחות דעת מהמתאמנים האחרים. כזאת אני! מתחשבת ודואגת גם לאימון שלכם! 😆)
זה בשום אופן לא יכול היה לקרות בחדר הכושר בעבודה. במקום להתרכז בלהרים הייתי עסוקה באם ומה רואים לי בתנוחה הזו..
וכל מי שהסתכל פעם על ההשתקפות שלו בזמן סקווט כבד יודע שזה לא נראה משהו 😱
וחצי -
תארו לכם את ההשלכות על הקידום שלי אם הסקווט שלי היה כבד משלו...😣
מכורים יקרים,
אני יודעת שאני לא היחידה שמקריבה,
אין כאן אחד שלא מוותר על משהו למען האימון המושלם
זוגיות, בילויים, אלכוהול, כסף.....(אל תגידו סקס, כי אני לא מאמינה!)
ולכן מזמינה אתכן/ם לשתף
על מה אתם מוותרים?
מוניטין (ותואר של מסדר סקווטיסקוס הקדוש) ינתן למרטיר ה*גדול* מכולם!
🤣