באימון שבת הגעתי למודיעין אחרי זמן ארוך של העדרות מסתבר שיש מנהל חדש..
למנהל החדש למרבה הפלא אין מטאטא (כי הלכלוך דווקא זהה) אבל יש לו רציונל: כלומר יש לו אידיאולוגיה שלמה והרבה כוונות לשיפור ה"מועדון" שהוא איגד לגמרי לבד!👏
שיפור זה טוב, אלא אם כן אתה כמובן אדיוט, ואז השיפור הכי טוב יהיה להשאיר דברים כמו שהם.
במסגרת השינויים אין יותר גלגל בטן (הוא נגנב כנראה ולכן גם לא יהיה), אין חבלים (הם נקרעו ולכן..ע"ע המסגרת הקודמת)
את משקוליות הכסף העבירו לפינה ה"נשית" (ושוב דופקים את הנשים אבל לפחות יש מזרון) לא נורא, דמבלים יותר טוב
אולי יהיה כלוב חדש אבל אולי לא, כי יש יותר צורך בסמית' משין
אבל המוט ששבר את גב הנאקה היה שאסור לעשות מתח על הבר בפינה הנשית!
למה?! ככה או בשפת חדר הכושר "זה לא בטיחותי"
נגשתי למדריך והתחלנו לדבר ומפה לשם השיחה התגלגלה לזה שאם כבר רציונל חדש אז ציבור הנשים מאוד יעריך סט פלטות של 0.5 קילו כדי לעזור לנו להשתפר בבנץ' ופרס וזו התשובה שקיבלתי:
הוא: חצי קילו זה כלום! יש 1.25 זה גם קל.
אני: כן אבל 1.25X2 זה 2.5 קילו! אתה יודע כמה זמן לקח לי להוסיף 2.5 קילוב בבנץ?!?
הוא: אני בכלל חושב שנשים לא צריכות לעשות בנץ ופרס
אני: 🤬🤬🤬😣
הוא: את לא נותנת להשחיל מילה
אני: 🤢
הוא: אני מאמין שעם נשים צריך לעבוד רק כנגד משקל גוף
אני: ומה תעשה אם מתאמנת כבר עושה שכיבות שמיכה עם 20 ק"ג?
הוא: אני אעבוד איתה בשיפוע
אני:😵
מה כבר בקשתי?!?
אחרי שהתרגלנו לחוקים המומצאים של החרא המצוי אפשר בבקשה-בבקשה בלי שינויים???😭
למנהל החדש למרבה הפלא אין מטאטא (כי הלכלוך דווקא זהה) אבל יש לו רציונל: כלומר יש לו אידיאולוגיה שלמה והרבה כוונות לשיפור ה"מועדון" שהוא איגד לגמרי לבד!👏
שיפור זה טוב, אלא אם כן אתה כמובן אדיוט, ואז השיפור הכי טוב יהיה להשאיר דברים כמו שהם.
במסגרת השינויים אין יותר גלגל בטן (הוא נגנב כנראה ולכן גם לא יהיה), אין חבלים (הם נקרעו ולכן..ע"ע המסגרת הקודמת)
את משקוליות הכסף העבירו לפינה ה"נשית" (ושוב דופקים את הנשים אבל לפחות יש מזרון) לא נורא, דמבלים יותר טוב
אולי יהיה כלוב חדש אבל אולי לא, כי יש יותר צורך בסמית' משין
אבל המוט ששבר את גב הנאקה היה שאסור לעשות מתח על הבר בפינה הנשית!
למה?! ככה או בשפת חדר הכושר "זה לא בטיחותי"
נגשתי למדריך והתחלנו לדבר ומפה לשם השיחה התגלגלה לזה שאם כבר רציונל חדש אז ציבור הנשים מאוד יעריך סט פלטות של 0.5 קילו כדי לעזור לנו להשתפר בבנץ' ופרס וזו התשובה שקיבלתי:
הוא: חצי קילו זה כלום! יש 1.25 זה גם קל.
אני: כן אבל 1.25X2 זה 2.5 קילו! אתה יודע כמה זמן לקח לי להוסיף 2.5 קילוב בבנץ?!?
הוא: אני בכלל חושב שנשים לא צריכות לעשות בנץ ופרס
אני: 🤬🤬🤬😣
הוא: את לא נותנת להשחיל מילה
אני: 🤢
הוא: אני מאמין שעם נשים צריך לעבוד רק כנגד משקל גוף
אני: ומה תעשה אם מתאמנת כבר עושה שכיבות שמיכה עם 20 ק"ג?
הוא: אני אעבוד איתה בשיפוע
אני:😵
מה כבר בקשתי?!?
אחרי שהתרגלנו לחוקים המומצאים של החרא המצוי אפשר בבקשה-בבקשה בלי שינויים???😭
נערך לאחרונה: