לאו דווקא,זה כלוב בין החזקים בארץצודק, צריך גם להרוג את מי שהנדס אותו.
פשוט צריך לחנך את הילדודס שבזמן סט הם לא נדחפים
ואו שהם מחזיקים את המצלמה או מוחאים כפיים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאו דווקא,זה כלוב בין החזקים בארץצודק, צריך גם להרוג את מי שהנדס אותו.
הוויתור האמיתי לדעתי הוא על זמן עם המשפחה, כל השאר (חיים לצורך העניין) משני.
אני אוהבת את האימונים שלי, אוהבת עד כדי כך שאני מוכנה להקריב הרבה למענם!
למה אני מתכוונת?
יש לי בעבודה חדר כושר ברמה הגבוהה ביותר שיש, המנוי מסובסד כך שהוא עולה כמו חדר כושר במתנ"ס שכונתי.
ובכל זאת אני מוותרת על הצ'ופר ומשלמת כפול עבור מנוי בהולמס (!!!) שאליו אני נוסעת 20-30 דקות בכל כיוון.
תשאלו למה?
שתי סיבות עיקריות (וחצי)
אחת - כשאני נכנסת לחדר כושר אני מעבירה סוויטץ' למצב אוטיסטיo_O (אני מעדיפה כמובן את המונח מדיטטיבי 😇)
מרוכזת, פונקציונלית, בלי הסחות דעת ובלי small talks.
אני לא חברותית (אוטיסיטית כבר אמרתי?) כשאני לא מתנשפת, אני מרימה וכשאני לא מרימה, אני בוהה
ולכן הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוש שם את המנכ"ל...
ועוד באמצע סקווט!
תבינו, יצא לי כבר לעשות סטיף דדליפט בפרצוף של מישהו שהתעקש למקם את הספסל שלו במרחק 30 ס"מ מהתחת שלי. בעיה שלו!
מאידך, אם זה היה הסמנכ"ל הייתי נאלצת לזוז או להפסיק... ✋🛑✋🥴
שתיים - כשאני יוצאת לחדר כושר אני לא משקיעה שום מחשבה אופנתית במה אני לובשת. הכל על טהרת הפונקציאליזם: מכנסיים ארוכים לדד ליפט (אחרי שהתקלפו פעם הרגליים), גופיה סגורה לעמידות ידיים למיניהן (למניעת תאונות), חזיה טובה (למניעת הסחות דעת מהמתאמנים האחרים. כזאת אני! מתחשבת ודואגת גם לאימון שלכם! 😆)
זה בשום אופן לא יכול היה לקרות בחדר הכושר בעבודה. במקום להתרכז בלהרים הייתי עסוקה באם ומה רואים לי בתנוחה הזו..
וכל מי שהסתכל פעם על ההשתקפות שלו בזמן סקווט כבד יודע שזה לא נראה משהו 😱
וחצי -
תארו לכם את ההשלכות על הקידום שלי אם הסקווט שלי היה כבד משלו...😣
מכורים יקרים,
אני יודעת שאני לא היחידה שמקריבה,
אין כאן אחד שלא מוותר על משהו למען האימון המושלם
זוגיות, בילויים, אלכוהול, כסף.....(אל תגידו סקס, כי אני לא מאמינה!)
ולכן מזמינה אתכן/ם לשתף
על מה אתם מוותרים?
מוניטין (ותואר של מסדר סקווטיסקוס הקדוש) ינתן למרטיר ה*גדול* מכולם!
🤣
(מה שכן, מסתבר שלסרב בנימוס לשבת לבירה כי "אני בחיטוב" זה אחלה תירוץ 🙄)
אולי לנשים.
תלוי איזה.אלכוהול מחטב 😡
אולי לנשים.
לגברים זה נשמע הכי גייז בעולם
מה אומרים..? מזל שעשני אישה? {:
העמסת פחממות....?😆אני בחיטוב" זה אחלה תירו
העמסת פחממות....?😆
אז כן, כשאני יודעת שיש לי אימון בבוקר או אפילו בצהריים, אני לא אצא לבלות עד השעות הקטנות של הלילה. כשיש לי אימון בערב, אני אוותר לפעמים על דברים שחשובים לי פחות. זה הכל עניין של סדר עדיפויות, והאימונים נמצאים במקום די גבוה.
עם זאת, אני לא אוהבת לראות את האימונים שלי כ"ויתור". אני בוחרת להסתכל עליהם כ"השקעה". אני אוהבת את זה, אני מתעניינת בזה, זה עושה לי טוב. ללא ספק - התועלת גבוהה מהעלות.
וזה כבר די אבוד, האמת. זה כבר משהו שהוא חלק ממני, משהו שאני מוכנה לעשות את ההתאמות הנדרשות בחיים ובשגרה שלי בשבילו. אבל תכלס? כיף לדעת שמצאתי משהו כזה 😃 בשביל הדברים האלה אנחנו חיים, לא?
גם ההערות על הרגלי התזונה או האימונים שלפעמים שומעים מהסביבה ונאלצים להבליג, לגלות סובלנות ולא לזרוק על מי שהעיר כפכף. (שמישהו יסביר לאמא שלי שהאימונים לא יהפכו אותי למרת עולם...)
לכי תנסי להסביר את החשיבה הזאת לבנאדם שלא מתאמן....
גם אצלי בחשיבה אין דבר כזה לוותר על יום של אימון, לא קיים בלקסיקון שלי.
חכי כשתתחילי לצרוך אבקת חלבון ואז היא תראה את זה.... כאן מתחיל הכיף האמיתי....
אה, זה דווקא עבר די חלק. (כמובן אחרי שהסברתי להם שוב ושוב שמדובר סה"כ בתוסף תזונה נטו ולא בחומרים לא טבעיים שיצמיחו לי זנב או יהפכו אותי לדרקון יורק אש)
ואני לא מנסה להסביר כלום לאף אחד. אנשים יכולים לראות בעצמם :}
חכי שתתחילי לעבור לתזונת פליאו 😋🍴פשוט כשהם מתחילים לדבר איתי על הנושא אני מזכירה להם שיכולתי באותה מידה לפרוש מהלימודים, להיכנס להיריון פעמיים, לעשות סמים, לנהוג בשכרות ולקעקע את כל הפרצוף. במקום זה יצאה להם בת אקדמאית שדואגת לגוף שלה מבפנים ומבחוץ. אז הם יצאו בזול יחסית. :}
אה, זה דווקא עבר די חלק. (כמובן אחרי שהסברתי להם שוב ושוב שמדובר סה"כ בתוסף תזונה נטו ולא בחומרים לא טבעיים שיצמיחו לי זנב או יהפכו אותי לדרקון יורק אש)
ואני לא מנסה להסביר כלום לאף אחד. אנשים יכולים לראות בעצמם :}
השתגעת? למה לבזבז עליה סתם חלבון? ועוד אופטימום! זה איכותי...חידשתי חוזה עם בעלת הבית שלי לא מזמן והיא ראתה את כל הדליים הריקים של אופטימום על המקרר.
שאלה אותי אם זה נקרא doping ואם בגלל זה אני "כל כך גדול" (מילים שלה).
אפילו אחרי שהסברתי לה בסבלנות שזה בדיוק כמו אוכל ואין סטרואידים בפנים היא לא הסכימה לטעום.
שנה הבאה אני שם לה את זה בקפה בלי לומר כלום 🤣
חכי שתתחילי לעבור לתזונת פליאו 😋🍴
תשמעו הקרבה מהי
אני בא ב-1 בלילה (היום יצא 12) בדרך כלל באופן קבוע להכין שייק עם 3 סקופים של חלבון (או 1.5 ביום של אימון) וחתיכת לחם עם טיפה שוקולד,
עכשיו היום אני בא ומחפש את השוקולד ומגלה שאמא שלי הכניסהו למקרר אני מוציא אותו ומנסה להוציא חתיכונת של שוקולד למרוח על הלחם לשתות עם שייק החלבונים שלי.
עכשיו אני עובד בפרך עם סכין ורודה קטנה כעשר דקות וכלום לא יוצא ועובד ועובד ועובד פתאום חיש חש יוצא לי הכללל בגוש אחד (כ-200 גרם נוטלה להערכתי) אני מתלבט מה לעשות ואז מחליט fuck it חיים רק פעם אחת .
אז עכשיו אני שותה חלבון עם סנדביץ של 200 גרם נוטלה.
זאת הקרבה אמיתית.