עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חידשתי חוזה עם בעלת הבית שלי לא מזמן והיא ראתה את כל הדליים הריקים של אופטימום על המקרר.
שאלה אותי אם זה נקרא doping ואם בגלל זה אני "כל כך גדול" (מילים שלה).
אפילו אחרי שהסברתי לה בסבלנות שזה בדיוק כמו אוכל ואין סטרואידים בפנים היא לא הסכימה לטעום.
שנה הבאה אני שם לה את זה בקפה בלי לומר כלום 🤣
מזכיר לי כל פעם ששואלים כמה פעמים בשבוע אני מתאמן בחדר כושר. אני תמיד עונה שאני לא, רק מתח ומקבילים מתחת לכיפת השמיים...חידשתי חוזה עם בעלת הבית שלי לא מזמן והיא ראתה את כל הדליים הריקים של אופטימום על המקרר.
אפילו אחרי שהסברתי לה בסבלנות שזה בדיוק כמו אוכל ואין סטרואידים בפנים היא לא הסכימה לטעום.
מסכים. עם תחילת צריכת אבקת החלבון התחיל הכיף...לכי תנסי להסביר את החשיבה הזאת לבנאדם שלא מתאמן....
גם אצלי בחשיבה אין דבר כזה לוותר על יום של אימון, לא קיים בלקסיקון שלי.
חכי כשתתחילי לצרוך אבקת חלבון ואז היא תראה את זה.... כאן מתחיל הכיף האמיתי....
חכי כשתתחילי לצרוך אבקת חלבון ואז היא תראה את זה.... כאן מתחיל הכיף האמיתי....
אהמ קריאטין-זה הכיף האמיתי! 😆
אם אחרי שתשים לה את זה בקפה היא פתאום תתנפח ותהפוך לשרירית אז תבדוק מה באמת אופטימום שמים בפנים:37mv:חידשתי חוזה עם בעלת הבית שלי לא מזמן והיא ראתה את כל הדליים הריקים של אופטימום על המקרר.
גם אצלי זה קטע כזה. זה מה שלא מבינים מי שלא מתאמן כשחושבים על זה בתור ויתור על דברים כיפיים בחיים. אני הולך לאימון כי אני רוצה, לא כי צריך או שאני מכריח את עצמיעם זאת, אני לא אוהבת לראות את האימונים שלי כ"ויתור". אני בוחרת להסתכל עליהם כ"השקעה". אני אוהבת את זה, אני מתעניינת בזה, זה עושה לי טוב. ללא ספק - התועלת גבוהה מהעלות.
את חושבת שהם מבדילים בין קריאטין, חלבון, preworkout, post workout וכו'?
עבורם כל אבקה היא סמים או סטרואידים
כי באמת, תחשוב, לך תדע מה הם שמים לך שם... אולי רוצים שתמשיך לקנות אז מכניסים לך לשם סטרואידים?...את חושבת שהם מבדילים בין קריאטין, חלבון, preworkout, post workout וכו'?
עבורם כל אבקה היא סמים או סטרואידים
אלה פלטות של 20.4 ויש עוד פלטה של 5... סה"כ 151.6kg... את התמונה נשנה כשאחזור לעצמי ותהיה לתל"ה ל-162Kg... 🏋️😅@Tom
הגיע הזמן להחליף את תמונת הפרופיל שלך, לא? חסרה שם פלטה בצד....
אתה עוד מדבר על מפגרים קלים.בתור הקרבה אני נמנע מלהרוג:
1. אנשים שעושים מתיחות על הכלוב.
2. אנשים שעושים מתח על הכלוב.
3. אנשים שמרימים את החולצה ליד הכלוב.
4. אנשים שבאים לעשות קרלז ליד הכלוב.
5. אנשים שבאים לעשות בטן ליד הכלוב.
6. אנשים.
אתה עוד מדבר על מפגרים קלים.
אצלנו מאז שהקרוספיט נכנס ראיתי אנשים שעושים ספריטים הלוך ושוב באמצע החדר כושר ובמקום לעשות סתם מתח בראק הם עושים סלטות כמו מפגרים. הכל בין הרגליים של כולם ולא במתח בפינה כדי לראות ולהראות.
אאוץ'עזוב, לפני כמה ימים מישהו עשה לאנג׳ים עם מוט W עליו. לא לאנג׳ים במקום, אלא walking lunges. הוא התעצבן שהייתי ליד הראק וזה הפריע לו לעבור.
אין עתיד.