הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עכשיו

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

אני חושב מה לעשות עכשיו בהמשך, אני שוקל 73~(לא רואים עליי שאני מתאמן) א.ש כ17.
עד עכשיו הייתי כל הזמן בעד 75, זו קטגוריה טובה בשבילי והמשקלים שלי בה לא מבישים, מה עדיף לי לעשות ?
1.חיטובון של כשבועיים ולאחר מכן שבוע ניטראלי רק כדי לתת לעצמי מרחב התקדמות גדול יותר להישאר ב75.
2.לעשות הכל כרגיל, אני גם ככה עולה במ.ג לאט מאוד ופשוט לייבש לפני התחרות הבאה.
3.לרדת לעד 67.5
4.לעלות ל82.5 למרות שאני פח בה.
5.אחר

הייתי הולך על אופציה 2 , אני בערך באותון מצב כמו שלך , רק קטגוריה מתחתיך
אין טעם לעצור/להאט את ההתקדמות לדעתי בשביל לרדת קטגוריה
אם אתה מתכנן על שיאי עולם זה כבר שיקול שלך , לפי דעתי תתחזק כמה שאתה יכול , צבור הרבה מסה , שתרגיש שאתה קצת חריג באחוזי השומן (מתי שאתה מחליט) אז זו סיבה לעשות חיטוב , כשאתה כבר מסיבי ויש לך בשביל מה
לדעתי לחטב בשביל לרדת קטגוריה זה מיותר (שוב , לא כשאתה ברמות גבוהות , אם אתה מתכנן לשבור שיא עולם אז זה לא תקף)
תעשה מה שאני עושה , תמשיך להתקדם , אם תשקול 76-77 בחודש התחרות אז אפשר בקלות להפטר מהמשקל ע"י ייבוש ולהכנס לקטגוריה של עד 75

אני נוטה לחשוב כמו @BarBibas . אתה בן 17. בתחילת הדרך. לחטב בשביל לרדת קטגוריה? בשביל מה? לדעתי כל תחרות בשלב הזה שבה הטוטאל שלך ילך אחורה במקום קדימה, יעקב אותך בדרך להיות פאוורליפטר מתקדם.
גם אם ה"פרס" על לרדת קטגוריה יהיה "שיא עולם". Let's face it- no one gives a shit על "שיאי העולם" האלה. תחרות אחרונה שברת שיא עולם 192.5 קג סקווט. תוצאה יפה לכל הדעות. כשחזרת לערד, האם חיכתה לך עדת מעריצים בכניסה לבית, אולי חוזה מ"אינזר" , או 4 ספונסרים רבו מי יחתים אותך ראשון?
(אני לא מומחה לPL ואין לי נסיון תחרותי. אני עוקב אחרי הלוג שלך, אני רואה את הרצינות ואת ההשקעה, אני מעוניין לראות אותך מתקדם ומצליח, ועל כן לדעתי מה שצריך לעניין אותך בטווח הניראה לעין הוא להעמיס משקל על המוט, ולהגדיל את הטוטאל. בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אני נוטה לחשוב כמו @BarBibas . אתה בן 17. בתחילת הדרך. לחטב בשביל לרדת קטגוריה? בשביל מה? לדעתי כל תחרות בשלב הזה שבה הטוטאל שלך ילך אחורה במקום קדימה, יעקב אותך בדרך להיות פאוורליפטר מתקדם.
גם אם ה"פרס" על לרדת קטגוריה יהיה "שיא עולם". Let's face it- no one gives a shit על "שיאי העולם" האלה. תחרות אחרונה שברת שיא עולם 192.5 קג סקווט. תוצאה יפה לכל הדעות. כשחזרת לערד, האם חיכתה לך עדת מעריצים בכניסה לבית, אולי חוזה מ"אינזר" , או 4 ספונסרים רבו מי יחתים אותך ראשון?
(אני לא מומחה לPL ואין לי נסיון תחרותי. אני עוקב אחרי הלוג שלך, אני רואה את הרצינות ואת ההשקעה, אני מעוניין לראות אותך מתקדם ומצליח, ועל כן לדעתי מה שצריך לעניין אותך בטווח הניראה לעין הוא להעמיס משקל על המוט, ולהגדיל את הטוטאל. בהצלחה!
לרדת קטגוריה כדי לקחת צעד אחורה שיתן לי 2 קדימה.

הוא בן 16

אתה בן 16 אז כנראה שיהיו אצלך עוד שינויים הורמונלים שיביאו עליה במשקל גם ככה. מציע לך לא להתעסק בקט' משקל כרגע ופשוט להתחזק ולנצל את ההורמונים שיש לך כרגע להתחזקות מה גם שאתה בגיל תיכון אז ההתאוששות שלך יכולה להיות מצויינת ולעזור לך להתקדם במשקל.
שתגיע לגיל 19-20 תתחיל לחשוב על קט' משקל. קיצר- תמשיך להתחזק זה מה שחשוב לך כרגע

מה לגבי חיטוב ? לחטב זה בסדר ?
אם הכוונה היא לגבי שיפור מבחינה חיצונית (אמרת שאינך ניראה כמישהו שמתאמן ואולי זה קצת מפריע לך), כל מה שיגרום לך להרגשה יותר טובה עם עצמך- לדעתי הוא מבורך.

איך אתה יודע שאתה גרוע ב 82.5? לא ניסית, ובמידה ותעלה אי אפשר לדעת כמה תתחזק.
יש גם את האופציה שתעלה ל 82.5 תתחזק בהתאם ואז תרד חודשיים לפני תחרות ותנסה לשמר כמה שאפשר את משקלי העבודה שתשיג, מאמין שתגיע במצב טוב יותר מאשר תשאר במצב סטטי

אני הייתי ממשיך לעלות במשקל. לדעתי תעלה קטגוריה לתחרות הבאה ומקסימום תחטב חזרה ל75 בתחרות שאחריה. אין סיבה להילחם על להישאר בקטג משקל כזאת נמוכה. בנוסף יש סיכוי שאולי אפילו יראו שאתה מתאמן.
לדעתי באופן כללי אתה תמיד צריך לשאוף להתקדם עם מסה חיטוב לאט לאט בקטגוריות כל עוד אתה לא ב90-100 בערך כי עדיין יש לך הרבה מסת שריר להעלות, פשוט לשחק עם המשקלים כדי להיכנס לקטגוריות..

נראה שבא לך לחטב קצת "למען יראו ויראו"...
תכלס זה לא רעיון רע
אחרי חיטוב ארוך/קצר אתה כל כך תתגעגע לאוכל שפשוט לא תבין מה זה החרטא הזה
מבטיחה שמאותו רגע עלייה במ.ג. כבר לעולם לא תהיה בעיה

• פותח/ת השרשור
נראה שבא לך לחטב קצת "למען יראו ויראו"...
תכלס זה לא רעיון רע
אחרי חיטוב ארוך/קצר אתה כל כך תתגעגע לאוכל שפשוט לא תבין מה זה החרטא הזה
מבטיחה שמאותו רגע עלייה במ.ג. כבר לעולם לא תהיה בעיה
אני לא חושב יש לי לאן לחטב, אני עכשיו שחיף ואם אני אחטב אני אהיה עוד יותר שחיף.

דיברתי על לחטב בשביל לרדת קטגוריה לא בשביל המראה.
התייחסתי לחלק שאתה כותב שלא רואים עליך והיה נדמה לי שבא לך קצת שיראו...
אבל מסתבר שאני כנראה לעולם לא אבין ליפטרים 😳
🤣

🤣
זאת בדיחה עצמית עתיקת יומין של אליק על זה שלא רואים שהוא מתאמן

🤣
לא ליפטרים, ספורטאים.

אליק לדעתי תאכל טוב תתמקד באוכל יחסית נקי ותאכל בסבבה שלך, תראה לאן המשקל גוף שלך הולך. לא רואה סיבה לחטב בשלב כזה ועל משקל כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית