הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בחירת חומרים לסייקל מסה

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
טוב חברים לאחר הרבה זמן שאני מסתובב בפורום האפל החלטתי שהגיע זמני ולאחר שהתאושש מהשבר בקרסול אני יתחיל סייקל מסה ראשון , יש לי הרבה לבטים בנוגע לחומרים , הבנתי שדיבול לא מומלץ לסייקל ראשון אז כניראה ירד ממנו וזה מכניס אותי לנושא של הקיק סטארט להתחלה מה שניקרא חשבתי על לתת 3 שבועות ראשונים פרופ יחד עם האנטט ואז כשהאנטט יכנס להמשיך איתו עוד 7 שבועות , אוו מצד שני להישתמש בסוסטנון ששמעתי שהרבה מריצים אותו בראשון ותדירות הזרקה נישארת 2 בשבוע
ועוד שאלה : יש איזה חומר עדין שיכול לבוא טוב בשילוב עם הטסט לסייקל ראשון ?
כמובן שפרגניל 500/wk החל מסוף שבוע שני ומפסיק אותו שבוע לפני pct שיבוצע 18 יום מסוף הזריקה האחרונה .
תודה לעוזרים

אין הרבה מה להוסיף. סייקל סטנדרטי. עשית שיעורי בית.
לשילוב חומרים נוספים יהיה מספיק זמן, כרגע לך עם הטסט, הגדילה תהיה מרשימה.
בחר את החברות בתבונה, תן עדיפות לטסט רפואי.
בהצלחה!!

And welcome to the dark side...​

• פותח/ת השרשור
קודם תודה על הייתיחסות אבל השאלה הייתה מה עדיף מבחינת רווחים הדרך עם הפרופ והאנטט אוו ללכת כבר על סוסטנון ?

תום, מה אתה אומר על 2 זריקות של אנתת בשבוע וזריקות של סאספנשן בימים של אימונים?בתור קיק בשבועות הראשונים.

אופק סליחה שאני רוכב לך על הדיון 😭

תום, מה אתה אומר על 2 זריקות של אנתת בשבוע וזריקות של סאספנשן בימים של אימונים?בתור קיק בשבועות הראשונים.

לא תמצא סוספיישן פה בארץ , אם כבר לך על פרופ

קודם תודה על הייתיחסות אבל השאלה הייתה מה עדיף מבחינת רווחים הדרך עם הפרופ והאנטט אוו ללכת כבר על סוסטנון ?
אנתת ופרופ עדיפים בהרבה. עם סוסטנון הקצרים הם בונוס מוטל בספק.

סאספנשיין הוא סוג של פרה-וורקאאוט. קח בחשבון שהוא עלול לכאוב מאוד.

תודה על התגובות!
על כמה כאב אנחנו מדברים?משהו שיכול לחבל לי באימון?
האם העובדה שמדובר במולקולה על בסיס מים אומרת שניתן להשתמש במחטים יותר קטנות?(25G/27G)

תודה על התגובות!
על כמה כאב אנחנו מדברים?משהו שיכול לחבל לי באימון?
האם העובדה שמדובר במולקולה על בסיס מים אומרת שניתן להשתמש במחטים יותר קטנות?(25G/27G)
אני לא ניסיתי סוספיישן אבל שמעתי שהוא כואב שורף דומה קצת לוויני , אני דווקא ניסיתי אצטט שהזמן חיים שלו קרוב לסוספיישן והרגשתי אותו אפילו על היום הראשון

אני לא ניסיתי סוספיישן אבל שמעתי שהוא כואב שורף דומה קצת לוויני , אני דווקא ניסיתי אצטט שהזמן חיים שלו קרוב לסוספיישן והרגשתי אותו אפילו על היום הראשון
הבנתי אותך.
אז בעצם הסאספנשן כן יכול לתת את הבוסט הזה שנותנים אורליים, רק מינוס הרעילות לכבד(בתוספת כאב כמובן)?
הפחד שלי זה שיהיה מדובר בכאב שאשכרה יפגע באימון..כנ"ל לגביי הפרופ.

אל תשווה טסט לחומרים אןראליים כמו דיבול/אנדאול/סופרדרול. גם על בסיס הוא חלש מהם בכל היבט כמעט בפעילותו לטווח קצר.

אני יכול להגיד שזה לא בדיוק 10 ימים, לי לקח שלושה וחצי שבועות להרגיש את השינוי ואם הייתי חושב על זה מראש כן הייתי משלב פרופ

לא הייתי ממליץ על סוספיישן כואב בהזרקה וצריך לתת כל יום אפילו פעמיים ביום הזמן חיים שלו מאוד קצר בערך 3-4 שעות , בגלל שאין לו אסטרים ואתה מקבל כמעט 100מג טסט

לא הייתי ממליץ על סוספיישן כואב בהזרקה וצריך לתת כל יום אפילו פעמיים ביום הזמן חיים שלו מאוד קצר בערך 3-4 שעות , בגלל שאין לו אסטרים ואתה מקבל כמעט 100מג טסט
אל תשווה טסט לחומרים אןראליים כמו דיבול/אנדאול/סופרדרול. גם על בסיס הוא חלש מהם בכל היבט כמעט בפעילותו לטווח קצר.
כן אני לא אמציא את הגלגל מחדש. פשוט אריץ את הפרוטוקול עם הפרופ בלי אורליים למשך 8 שבועות.
אני רק מקווה שארגיש שיפור בכח(זו המטרה העיקרית שלי בתכלס).

כן אני לא אמציא את הגלגל מחדש. פשוט אריץ את הפרוטוקול עם הפרופ בלי אורליים למשך 8 שבועות.
אני רק מקווה שארגיש שיפור בכח(זו המטרה העיקרית שלי בתכלס).
דווקא לצורך כח הייתי שוקל לבצע את הפרוטוקול עם פרופ ל-6-7 שבועות תוך שב-4 השבועות הראשונים מוסיף SD במינון 20-30-30-30mg/ed.
מדובר בפרוטוקול נוח מאוד מבחינת התאוששות, ועוצמתי מאוד בהיבט הכח, יבש יחסית.

דווקא לצורך כח הייתי שוקל לבצע את הפרוטוקול עם פרופ ל-6-7 שבועות תוך שב-4 השבועות הראשונים מוסיף SD במינון 20-30-30-30mg/ed.
מדובר בפרוטוקול נוח מאוד מבחינת התאוששות, ועוצמתי מאוד בהיבט הכח, יבש יחסית.
אתה בטוח לגביי ההתאוששות?
שמע אני קורא יותר ויותר על חומרים וכד' ואני באמת רואה שיש העדפה לסייקלים קצרים יותר מבחינת התאוששות.
אבל כתבת כאן שSD הוא חומר מאוד חזק..קצת חושש שהוא יכביד מאוד על הגוף.

אתה בטוח לגביי ההתאוששות?
שמע אני קורא יותר ויותר על חומרים וכד' ואני באמת רואה שיש העדפה לסייקלים קצרים יותר מבחינת התאוששות.
אבל כתבת כאן שSD הוא חומר מאוד חזק..קצת חושש שהוא יכביד מאוד על הגוף.
SD יוסיף סטרס לכבד לעומת מרבית הסטרואידים אך הוא אינו בעייתי כלל מבחינת התאוששות. למעשה הוא נוח מטסט במינון ממוצע למשל.
סייקל שכזה עם PCT בפרוטוקול סטנדרטי יהיה נוח להתאוששות מסייקל של טסט אנתת ל-10 שבועות.
החסרונות הם הזרקה EOD, שלדעתי אינה בעייתי כלל ושוב, המאמץ לכבד.

SD יוסיף סטרס לכבד לעומת מרבית הסטרואידים אך הוא אינו בעייתי כלל מבחינת התאוששות. למעשה הוא נוח מטסט במינון ממוצע למשל.
סייקל שכזה עם PCT בפרוטוקול סטנדרטי יהיה נוח להתאוששות מסייקל של טסט אנתת ל-10 שבועות.
החסרונות הם הזרקה EOD, שלדעתי אינה בעייתי כלל ושוב, המאמץ לכבד.
הבנתי אותך
יש עוד שאלה שרציתי לשאול אותך אם תענה אשמח מאוד 😃
האפיסטן לחץ לי נורא על הכבד וזה השפיע לי על הרעב...מה אתה אומר על לשלב 4 מ"ג ביום של פריאקטין?זה אנטי היסטמין שמעורר רעב לפי מה שהבנתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית