ייעוץ כניסה לסייקל בזמן TRT

• פותח/ת השרשור testo
  • פורסם בתאריך

testo

משתמש מתחיל
41
8
נק' מוניטין:
66
41
8
שלום לכולם,

בן 24, מתאמן באופן קבוע מספר שנים, כרגע באזור 10 אחוז שומן.

כבר שנתיים מטופל ב-TRT של 125מ"ג טסט אננטט בשבוע (מחולק ל-2 זריקות), + 500IU HCG בשבוע (מחולק ל-2 זריקות).
הטיפול הותחל לאחר בדיקות רבות בהן הטסטוסטרון הכללי והחופשי היו מתחת לנורמה.
בגדול אני מאוד מרוצה מהטיפול, הוא ממש שינה לי את איכות החיים.

כעת אני נכנס לתקופה מאוד נוחה (ללא התחייבויות/לימודים), ואני שוקל להתחיל סייקל ראשון וצנוע, לאחר מחשבה רבה בנושא.

רציתי להתייעץ איתכם במספר דברים:

1. הסייקל עצמו - חשבתי על משהו פשוט וצנוע:

• 500 טסט אננטט בשבוע (מחולק ל-2 זריקות)
  • 500IU HCG בשבוע (מחולק ל-2 זריקות)

מה דעתכם? לאיזה תקופה מומלץ למשוך את הסייקל?

2. ה-PCT:
בהתחשב בכך שבסוף הסייקל אני חוזר ל-TRT - האם PCT נדרש? מאילו סיבות? ומהו ה-PCT הרצוי אם כן?

3. האם כדאי לקחת את אותה הכמות של הטסט ולפרוס אותה על שנה בתור תוספת לTRT?

(כלומר במקום סייקל של 10 שבועות לדוגמא וחזרה ל-TRT,
להישאר ב-TRT ולהעלות את המינון ל-200מ"ג בחודש במקום 125מ"ג בחודש, למשך שנה).

נשמע יותר בריא לא להגיע לערכים קיצוניים, ולשמור על עליה מתמדת בכח ובמראה שלא תרד עם סיום הסייקל...
לדוגמא .

וזוג שאלות טכניות:

5. האם יש בארץ מחט 25G באורך 1 אינץ'?

6. והאם טורמיפן מומלץ על טמוקסיפן לשלב ה-PCT? ואם כן מהי המנה המתאימה שלו?

מודה מראש על העזרה.

לדעתי תנסה חומר אחר. את הטסט הגוף שלך מכיר טוב ואולי לא יגיב לחומר יותר מידי.דרך מי אתה מקבל כזה טיפול? 2 זריקות בשבוע נישמע כמו רופא פרטי ולא קופח. ההיתי משלב אורלי וטסט שאתה כבר מקבל.לגבי טמוקסיפן אים לקחת חומר ארומטי תיצטרך לקחת בסוף הסייקל כי יהיו לך רמות גבוהות של אסטרוגן.

הגוף שלו יגיב מעולה גם עם מינון 500מג בשבוע , הטיפול שנותנים לו זה בגלל שהערכים שלו נמוכים אז מן הסתם צריך להעלות אותם לנורמה

200 מג לא ייתן לך כלום לתקופה ארוכה כי הגוף מסתגל לכמות החומר,בגלל זה כל הזמן מעלים מינונים ומגבילים את אורך הסייקל - כי אחרי 12 שבועות אין כבר גדילה ממשית וצריך או הפסקה או להעלות מינונים, תתחיל 500 מג 10-12 שבועות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות, בגדול אני דיי סגור על טסט בלבד ולא מחפש הרפתקאות אחרות.

עד כה אני מבין שהסייקל הבסיסי הוא בסדר ומומלץ לבצעו למשך 10 שבועות בערך.

אשמח לעזרה לגבי נושא ה-PCT ולזוג השאלות הטכניות, ולדעות נוספות לגבי האלטרנטיבה של TRT במימון מוגדל...

(@Tom אשמח לשמוע את דעתך)

אשמח לעזרה לגבי נושא ה-PCT ולזוג השאלות הטכניות, ולדעות נוספות לגבי האלטרנטיבה של TRT במימון מוגדל...

ממי אתה מקבל את הטיפול? pct במירקה של טסט יהיה נולבדקס 40-40-20-20

סייקל סטנדרטי בהחלט אפשרי. שים לב לעניין בדיקות הדם במהלך TRT, אני מניח שאינך מעוניין שהרופא המטפל ימצא רמות הגבוהות פי כמה מאלה הניתנות בטיפול.
טורמיפן לא עדיף על טמוקסיפן כ-PCT עבור אלה המצויים גם כך ב-TRT, מאחר ופעילותו העדיפה על טמוקסיפן כאנטאגוניסט לאסטרוגן בהיפותלמוס אינה באה לידי ביטוי ופעילותו לוויסות וריסון פעילות אסטרוגנית מוגברת בריקמת השד נופלת מזו של טמוקסיפן (אם כי לא בצורה ניכרת).
ללא קשר הייתי מעדיף פרוטוקול המכיל טמוקסיפן וכלומיד על כזה המכיל טורמיפן בלבד ב-PCT עם ציפייה להתאוששות ה-HPTA.
ניתן להשיג כל מחט. השאלה מה אתה מתכנן ל-25G? לא כ"כ פשוט להזריק דרכה שמן, אלא אם מדובר ב-mct ואינץ' מחט קצר מדי להזרקה שרירית לישבן.

סייקל סטנדרטי בהחלט אפשרי. שים לב לעניין בדיקות הדם במהלך TRT, אני מניח שאינך מעוניין שהרופא המטפל ימצא רמות הגבוהות פי כמה מאלה הניתנות בטיפול.
טורמיפן לא עדיף על טמוקסיפן כ-PCT עבור אלה המצויים גם כך ב-TRT, מאחר ופעילותו העדיפה על טמוקסיפן כאנטאגוניסט לאסטרוגן בהיפותלמוס אינה באה לידי ביטוי ופעילותו לוויסות וריסון פעילות אסטרוגנית מוגברת בריקמת השד נופלת מזו של טמוקסיפן (אם כי לא בצורה ניכרת).
ללא קשר הייתי מעדיף פרוטוקול המכיל טמוקסיפן וכלומיד על כזה המכיל טורמיפן בלבד ב-PCT עם ציפייה להתאוששות ה-HPTA.
ניתן להשיג כל מחט. השאלה מה אתה מתכנן ל-25G? לא כ"כ פשוט להזריק דרכה שמן, אלא אם מדובר ב-mct ואינץ' מחט קצר מדי להזרקה שרירית לישבן.
למה הוא צריך כלומיד?

למה הוא צריך כלומיד?
אני מעריך שכוונתו היא שבמידה וקיימת ציפייה להתאוששות ציר HPTA, אזי יש צורך גם בכלומיד. מה שכמובן לא יכול להתקיים כל עוד מכניסים לגוף טסט ממקור חיצוני, TRT במקרה הזה.

• פותח/ת השרשור
שוב תודה לכולם על התגובות, מעריך את זה.

הטיפול שלי אכן מלווה ע"י רופא, ובהתאם אמנע מבדיקות הדם במהלך התקופה הנ"ל.
שאלתי לגבי 25G כי הבנתי שגם איתה אפשר להזריק לישבן, אבל אם היא פחות מומלצת אז אוותר.
ואכן המטרה של ה-HCG היא לשמר את הפוריות.

תודה על ההסבר לגבי הטורמיפן, אם כן אדבוק בכלומיד ונולבה.

רק כדי להיות סגור ב-100% על ה-PCT (החשוב), להבנתי הוא צריך להיות:

כלומיד : 150-100-100-50 מ"ג (מתחיל ב-150מ"ג ליום שבוע ראשון). - או שמא 100-100-50-50mg?
נולבה: 40-40-20-20 (מתחיל ב-40מ"ג ליום שבוע ראשון). מפוצל לפעמיים ביום במרווח שווה.
מתחיל 20 יום ממועד הזריקה האחרונה.

האם הוא אמור להיות סטנדרטי לגמרי?
האם בזמן ה-PCT לרדת לגמרי מהטסט למשך ה-PCT, או שזה בסדר לחזור למינון ה-TRT בסיום הסייקל ותוך כדי ה-PCT?
ומה לגבי ה-HCG בזמן ה-PCT? מתי להפסיק אותו (שבוע לפני תחילת ה-PCT?) או שניתן להמשיך איתו?

בנוסף - כחלק מה-TRT אני לוקח Arimadex (לא על ידי רופא), והצלחתי לאזן איתו בצורה אופטימלית את האסטרוגן שלי. השאלה היא האם הגדלת מינון הטסט פי 4 גוררת את הגדלת מינון ה-ai בערך באותו הסדר גודל?
כמוכן, האם לפסיקו לקראת ה-PCT? ואם כן אז ממתי עד מתי?

ותום - מה דעתך לגבי האלטרנטיבה להעלות את מינון ה-TRT לאזור ה-250 לתקופה ארוכה במקום הסייקל? @Tom

סורי על כל השאלות, אני רוצה להיות בטוח ב-100% לפני שאכנס לסייקל הראשון.

נערך לאחרונה:
שוב תודה לכולם על התגובות, מעריך את זה.

הטיפול שלי אכן מלווה ע"י רופא, ובהתאם אמנע מבדיקות הדם במהלך התקופה הנ"ל.
שאלתי לגבי 25G כי הבנתי שגם איתה אפשר להזריק לישבן, אבל אם היא פחות מומלצת אז אוותר.
ואכן המטרה של ה-HCG היא לשמר את הפוריות.

תודה על ההסבר לגבי הטורמיפן, אם כן אדבוק בכלומיד ונולבה.

רק כדי להיות סגור ב-100% על ה-PCT (החשוב), להבנתי הוא צריך להיות:

כלומיד : 150-100-100-50 מ"ג (מתחיל ב-150מ"ג ליום שבוע ראשון). - או שמא 100-100-50-50mg?
נולבה: 40-40-20-20 (מתחיל ב-40מ"ג ליום שבוע ראשון). מפוצל לפעמיים ביום במרווח שווה.

האם הוא אמור להיות סטנדרטי לגמרי?
האם בזמן ה-PCT לרדת לגמרי מהטסט למשך ה-PCT, או שזה בסדר לחזור למינון ה-TRT בסיום הסייקל ותוך כדי ה-PCT?
ומה לגבי ה-HCG בזמן ה-PCT? מתי להפסיק אותו (שבוע לפני תחילת ה-PCT?) או שניתן להמשיך איתו?

ותום - מה דעתך לגבי האלטרנטיבה להעלות את מינון ה-TRT לאזור ה-250 לתקופה ארוכה במקום הסייקל? @Tom
לא לרדת מהטסט במהלך ה-pct. כמו כן, אין צורך בשימוש בכלומיד במהלך ה-PCT.
העלאת מינון הטסט אינה אופציה טובה. היא לא תביא לגדילה מספקת מחד ותחשוף אותך לתופעות שבמינוני טסט גבוהים לתקופה ארוכה בעיקר כתוצאה מהמרה ל-DHT ועקב פגיעה מתמשכת במערכת הקרדיו-וסקולרית מאידך.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה המהירה.
אז ירדתי מנושא הגדלת המינון ואנחנו מתכנסים לסייקל בסיסי ראשון, עם ה-PCT הבא:

ללא כלומיד.
תוך כדי חזרה למינון TRT של הטסט.

ונותרו רק השאלות -

מה לגבי ה-HCG בזמן ה-PCT? מתי להפסיק אותו (עם סוף הסייקל?/שבוע לפני תחילת ה-PCT?) או שניתן להמשיך איתו גם ב-PCT?

ולגבי ה-Arimadex :
האם הגדלת מינון הטסט פי 4 גוררת את הגדלת מינון ה-ai בערך באותו הסדר גודל על מנת לשמור על אותם ערכי אסטרוגן?
וכמו-כן, האם לפסיקו לקראת ה-PCT? ואם כן אז ממתי עד מתי?

שוב תודה.

• פותח/ת השרשור
שוב תודה על העזרה לכולם,
מישהו יכול בבקשה לסגור לי את הפינה האחרונה לגבי ה-HCG ב-PCT, ולגבי ה-AI במהלך הסייקל וב-PCT?

@Tom ?

• פותח/ת השרשור
בבקשה מישהו יכול לסייע - איך עליי לסיים את הסייקל בצורה הכי נכונה?

אגב בפורומים אחרים ייעצו שאין צורך כלל בנולבה אם אני שומר על ה-E2 ברמה סבירה לאורך הסייקל בעזרת ה-ARIMDEX... דעתכם?

תישמור נולבדקס בהשיג יד אים תרגיש אי נוחות בפיטמות תיקח 40 מג לשבועיים ועד20 מג לשבועיים נוספים כאשר בימים האחרונים תבצע נסיגה של חצי כדור ואז רבע.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה יניב, אז לסיכום:

חזרה ישר לtrt על מנת למתן את הירידה בסוף הסייקל, למשוך קצת את מינון ה-liquidex למשך שבועיים ואז לחזור למנה הרגילה שלו.
לא להפסיק hcg כלל, ורק למקרה הצורך שיהיה נולבה בהישג יד (ולא אמור להיות צורך עקב ה-AI).

אחרי שבועיים בנוהל הרגיל אפשר לקבוע בדיקת דם לוודא שהכל במקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית