עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה שאני זוכר ייעוץ עם דן גרין עלה למישהו משהו כמו אלף דולר לשלושה חודשים. (אלף דולר אני בטוח, תקופת הזמן לא.)סתם מעניין אותי. בסיום הסירטון יש פרסום לליווי מקצועי אינטרנטי. יש למישהו הערכה תווך מחירים של דבר כזה.
אריק רק בן 24 (שנה שעברה הוא עוד התחרה בג'וניור)זה אכן מרשים ביחס ל900 דדליפט שעשה. אם ילך לו טוב הוא יכול לתת קרב למלאניצב.
לא עדיף כבר להשקיע במאמן כמו שיקו?סתם מעניין אותי. בסיום הסירטון יש פרסום לליווי מקצועי אינטרנטי. יש למישהו הערכה תווך מחירים של דבר כזה.
שייקו מעמיס בGPPלא עדיף כבר להשקיע במאמן כמו שיקו?
לפי מה שאני זוכר ייעוץ עם דן גרין עלה למישהו משהו כמו אלף דולר לשלושה חודשים. (אלף דולר אני בטוח, תקופת הזמן לא.)
אנז אני מניח שאצל ליליברידג' זה יהיה זהה.
כן, הגזמתי. משום מה זכרתי שהוא אמר משהו עם אלף דולר.אפילו יותר..ברנדון קמפבל עבד איתו וזה 350 דולר ל10 שבועות..יקר אבל אמור להיות משתלם
סליחה בעצם הגזמת ;p
יפה שאתה חושב שאני יכול להרשות לעצמי לזרוק 400$ בחודש על מאמן אונליין.שייקו מעמיס בGPP
למה לך?
כרגע, לא את זה ולא את זה ולא את זה.מי אמר לך לעשות את זה?
למה שייקו ולא מאמן מהארץ כמו @moo או SNL או כל מאמן אחר שאנחנו מכירים כאן?
מה זה GPP ?שייקו מעמיס בGPP
למה לך?
General Physical Preparednessלא הייתי ממליץ לאף אחד להתאמן אצל דן גרין אונליין, אם כבר במציאות כדי להתאמן עם דן גרין אבל אונליין לא.
דן גרין מאמין בלעשות מה שהוא מרגיש ומה שהוא חושב שזה טוב, אולי אני טועה אבל מישהו שמתאמן ככה לא הייתי סומך עליו כמאמן.
אם כבר לקנות ייעוץ אישי אז ממישהו שיודע לתכנן והוכח בתיכנון שלו כמו שייקו למשל.
מה זה GPP ?
אז מה רע בזה ?General Physical Preparedness
משהו שמאפיין תכניות מתחילים של שייקו. הדרך הטובה ביותר לבניית ספורטאים לטווח הארוך זה השקעה בGPP כשהם צעירים ולא בספורט ספציפי
זה אחלה של דבר..כשמדובר על מתאמן בן 12-15 ואתה בונה אותו שיגיע לשיא בשנות העשרים שלו.אז מה רע בזה ?
גם מייק טאשיר ביסס על זה תוכנית שלמה (RTS) והיא עובדת להרבהלא הייתי ממליץ לאף אחד להתאמן אצל דן גרין אונליין, אם כבר במציאות כדי להתאמן עם דן גרין אבל אונליין לא.
דן גרין מאמין בלעשות מה שהוא מרגיש ומה שהוא חושב שזה טוב, אולי אני טועה אבל מישהו שמתאמן ככה לא הייתי סומך עליו כמאמן.
אם כבר לקנות ייעוץ אישי אז ממישהו שיודע לתכנן והוכח בתיכנון שלו כמו שייקו למשל.
מה זה GPP ?
לא ספציפי מספיק לדעתי.אז מה רע בזה ?
מי זה חברה כאלה ? אני לא חושב שיש מתאמן של שייקו שהוא לא פחות מעל אנושי.זה אחלה של דבר..כשמדובר על מתאמן בן 12-15 ואתה בונה אותו שיגיע לשיא בשנות העשרים שלו.
כשאתה כבר בשנות העשרים שלך/שנות העשר המאוחרות ואתה רוצה להתחרות..אתה חייב להיות ספציפי. בגלל זה לרוב חבר'ה כאלה לא מגיעים לטופ, אבל מגיעים להישגים יפים מאוד מאוד.