הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אבקת חלבון המיוצרת בארץ

• פותח/ת השרשור vadimb
  • פורסם בתאריך

vadimb

משתמש מתחיל
60
1
נק' מוניטין:
60
60
1
בהמשך לשרשור הנעול ממקודם על מחירים של אבקות חלבון.

יש אבקה המיוצרת בארץ.

http://www.easyline.co.il/html/product.aspx?pid=9d0ba72c_6ce0_4982_980f_592b11c1c38b

הטעם חשוד בתור בננה או וניל (לא מצליח לזהות...)

הם מוכרים רק למוסדות (שלי מבית אבות) אבל כל בית מרקחת יכול להזמין עבורכם.

המחיר כ 150 ש"ח.

יותר זול מלשלם לייבואן....

והטעם....סביר....גם ככה זה כוס ביום ...

אולי זה טוב מבחינת הערכים (למרות שלא הייתי סומך על שום דבר ישראלי) אני בטוח שהטעם לא משהו, אבל אני לא מכיר את החברה ולא התנסתי במוצר אתה יכול לקנות לנסות ולהעביר ביקורת 😃

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקנות לנסות ולהעביר ביקורת 😃

יש לי אותו.

הביקורת (סוג של):

הטעם חשוד בתור בננה או וניל (לא מצליח לזהות...)

טעם סביר....גם ככה זה כוס ביום ...

מתערבב סבבה במים פושרים....

יתרונות:
זול, מאוד זול.
לא צריך להזמין מחו"ל ,לחכות, לדאוג, לנסוע למכס.
לא ממן יבואנים.

Gets the job done

😉

השאלה מה הערכים ?
תראה שבאופטימום יש 4 גרם גלוטמין ו 5.5 גרם BCAA שהוסיפו לאבקה
נראה לי שבייצור לזקנים לא הוסיפו כמות גבוהה של חומצות אמינו (חוץ ממה שיש כבר בחלבון עצמו)

יצא לי לראות גם שקיות של חלבון תוצרת הארץ במחירים יותר נמוכים חח,אם משנה לך רק המחיר לך על זה.אני לא הייתי שותה דבר כזה ואני בטוח שהטעם לא להיט בכלל,עובדה שאמרת שהטעם חשוד ואתה לא מזהה איזה טעם זה חח.רק שלא תטעה במדינה שלנו הכל זה קטע של עלויות,לצערי אלה שמספקים את המוצר הזה לזקנים עשו זאת כי עלותו נמוכה ולא חשבו על האיכות,עצוב אבל ככה עושים אצלנו במדינה.

לאבקות חלבון בארץ יש פוטנציאל להיות מאוד זולות, כי החלב פה מאוד מאוד זול, בארה"ב הוא מאוד יקר בהשוואה,
חבל שבארץ מנסים עוד יותר לחסוך עלויות ובדרך כלל הנתונים על הקופסה שונים מאוד מהנתונים האמיתיים.

לאבקות חלבון בארץ יש פוטנציאל להיות מאוד זולות, כי החלב פה מאוד מאוד זול, בארה"ב הוא מאוד יקר בהשוואה,
חבל שבארץ מנסים עוד יותר לחסוך עלויות ובדרך כלל הנתונים על הקופסה שונים מאוד מהנתונים האמיתיים.

הבעיה שאולי החלב זול אבל עלות פס ייצור לכמויות כאלה קטנות הוא יקר בהרבה
אז פה זה לא כ"כ זול

בהתחשב באיכות החלבון זה לדעתי לא משתלם החסכון אולי נראה גדול אבל אתה לא יודע מה אתה מקבל וגם זה בטח לא טעים

בגלל שכביכול אבת החלבון מיוצרת יותר לצורך השלמת הכנסה מה שנקרא מי אומר שהיחס שהם הציגו על האבקה הוא אמיתי (למה שלא יכניסו יותר פחמימה יותר זול) וכמו כן בטח אין את כל הויטמינים גלוטימין BCAA וכו שנותנים עם אבקה רגילה יש צורך לבדוק האם הערכים נכונים כפי שמצויין

נערך לאחרונה:
בארץ גם לא מסננים ומנקים מלקטוז כמו באבקות בארצות הברית,מנסיון עם אבקות חלבון תוצרת הארץ יש תחושה לא נעימה בבטן מהלקטוז.

לא נראה לי שדווקא מוצר שמיועד לאוכלסייה המבוגרת יהיה קשה לעיכול (סה"כ לא רוצים שסבא וסבתא ינפחו כל הדרך למיון)

לפחות באופן אינטואטיבי, אני לא מוצא סיבה טובה להניח שתהיה בעיה (אמיתית) כלשהי עם חלבון תוצרת הארץ.
בהנחה שהטעם סביר/נסבל + שהמחיר אכן זול בהרבה ושיש לכם בעייה לשלם מחיר גבוה יותר -
חלבון זה חלבון!
גם כשאוכלים פסטה, ולא מקבלים חלבון "מלא", זה עדיין נספר בתור חלבון שנכנס לגוף.
אין סיבה שכאן יהיה אחרת.

משה - הדבר היחיד שנראה לי רלוונטי, זה לבדוק את הערכים (ואני מתכוון ל% החלבון בעיקר).
אני מוכן לממן בדיקה של חלבון כזה במעבדה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית