הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צילום MRI לכתפיים

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
היי יש לי כבר שנה וחצי בערך בעיה בכתף ועשיתי צילום רנגן ואולטרהסאונד.. הייתי כבר אצל כמה אורטופדים ופיזיוטרפיסטים ושום דבר לא עזר לי
היום הייתי אצל אורטופד והוא שלח אותי לעשות צילום MRI בשבעח לראות אם יש נזק לברלי דו צדדי ואם צריך ניתוח

מישהו שמה על זה משהו או קרה איפשהו על זה? מזה יכל להיות

ואם הצילום MRI הזה יראה את הבעיה שיש לי בכתף סוף סוף או שלא?
כי פעם אמרו שצילום אולטרהסאונד מראה כל בעיה שיש בכתף והצילום הראה שהכל בסדר למרות כל הכאבים בכתפיים

אני עברתי ארטרו MRI לכתף בשיבא. מקבלים זריקת הרדמה מקומית, לאחר מכן מוכנסת מעין מחט ארוכה עד לנקודה הפגועה (ניתן לעקוב אחריה במוניטור). לאחר הגעה לנקודה הרצויה מוזרק חומר ניגודי מסוג גדוליניום ואז מתחיל הצילום.
שבוע לאחר מכן עברתי ניתוח SLAP קרע בלברום עליון.

• פותח/ת השרשור
אני עברתי ארטרו MRI לכתף בשיבא. מקבלים זריקת הרדמה מקומית, לאחר מכן מוכנסת מעין מחט ארוכה עד לנקודה הפגועה (ניתן לעקוב אחריה במוניטור). לאחר הגעה לנקודה הרצויה מוזרק חומר ניגודי מסוג גדוליניום ואז מתחיל הצילום.
שבוע לאחר מכן עברתי ניתוח SLAP קרע בלברום עליון.
כל העניין כואב?
ואיזה כאבים היו לך בכתפיים? כאילו באיזה תנועות/ תרגילים בחדר כושר
אצלי ממש כואבות התנועות האלו ובתרגיל לחיצת חזה
stretche_9(1).jpg

19439772008102163327.jpg

• פותח/ת השרשור
לחיצת חזה, מקבילים, מתח באחיזה רחבה
וואו גם לי
אבל אני מוגבל גם בהרבה מתיחות וכו'
בכ"מ עשית צילום אולטרהסאונד לפני ה MRI? כי הצילום שלי הראה שאין שום בעיות

ועוד משהו, כמה זמן ההתאוששות אחרי הניתוח?
תפרט יותר אני אשמח מאוד

הMRI צילום מקיף יותר.
זה נחמד שאתה תולה הרבה תקוות בפורום, אבל אני מניח שתוצאות MRI ידברו בעד עצמם(בהנחה שימצאו בעיה - מקווה בשבילך שכן שתוכל לפתור את הבעיה לתמיד. בעיה בכתף למשך שנה וחצי מראה על סחבת רפואית מיותרת).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית