עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כי אתה לא יודע לחגוריש לי בול כזו
לא יכול עדיין לתת ביקורת , הייתי איתה בתחרות ובאימון אחד , בדדליפט היא ממש עוזרת לי
בסקוואט אני עוד צריך להתרגל
בכללי אבל מהביקורות שיש עליה היא אחלה חגורה למתאמנים מתחילים-בסיסיים
אני לא מבין ממש מה ההבדל בין זאת לשחורהזה הדגם הפחות טוב שלהם אבל הוא בהחלט יכול לעשות ת'עבודה, תתחדש.
אני לא חושב שיש לי בעיה בידע לחגור , פשוט מרגיש קצת מוזר שיש משהו שלוחץ לי בבטן תוך כדי סקוואט , אני מאמין שאתרגל לאט לאטזה כי אתה לא יודע לחגור
כי אתה לא יודע לחגור, חגורה לא צריכה ללחוץ לך כל כך חזק שאתה מקיא.אני לא חושב שיש לי בעיה בידע לחגור , פשוט מרגיש קצת מוזר שיש משהו שלוחץ לי בבטן תוך כדי סקוואט , אני מאמין שאתרגל לאט לאט
פעם ראשונה שלו, וחגרו לו...כי אתה לא יודע לחגור, חגורה לא צריכה ללחוץ לך כל כך חזק שאתה מקיא.
הוא ממשיך לכתוב כל אימון שזה ככה.פעם ראשונה שלו, וחגרו לו...
גם שאני חוגר חזק מאוד שאני נתקע בה אחרי אני לא מרגיש שהחגורה גורמת לי להקיא..הוא ממשיך לכתוב כל אימון שזה ככה.
אחרי זה לא בזמן.גם שאני חוגר חזק מאוד שאני נתקע בה אחרי אני לא מרגיש שהחגורה גורמת לי להקיא..
גם אחרי זה..אחרי זה לא בזמן.
חגרתי בתחורות ובאימון האחרון שלי , פעמיים בכל החייםהוא ממשיך לכתוב כל אימון שזה ככה.
כל אימוןחגרתי בתחורות ובאימון האחרון שלי , פעמיים בכל החיים
קניתי חגורה של RDX רוצה לדעת מה דעתכם
אם אני לא טועה זה 10 ממ
![]()
קניתי החודש גם כן חגורה של RDX. את ה-Lever. היא מאוד נוחה, באותו הצבע.אני הצגתי אותה ועל הדרך שאלתי מה דעתם.
אני חושב שחגורות של RDX הם טובות ביחוד ה 10 ממ בלי הספוג מאחורה.
אתה מתכוון עם המנוף? קניתי גם לפני שבועיים מרגיש מעולה איתהקניתי החודש גם כן חגורה של RDX. את ה-Lever. היא מאוד נוחה, באותו הצבע.