הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך החגורה?

לא מזמין מחול בדרך כלל .. שונא לחכות 8 שנים וללכת 2 וחצי קילומטר לקיוסק להביא את זה
רוצה חגורה באמת טובה ואיכותית במחיר טוב? תזמין פיוניר
תלך ברגל 2 וחצי קילומטר בשבילה זה שווה את זה

רוצה חגורה באמת טובה ואיכותית במחיר טוב? תזמין פיוניר
תלך ברגל 2 וחצי קילומטר בשבילה זה שווה את זה
מסכים שפיוניר שווה את זה, בין החגורות הכי טובות בשוק, יש עוד כמה חברות טובות אבל המחירים של המשלוח יקרים לרוב והמחירים של החגורה של פיוניר והמשלוחים שלהם נורמליים לחלוטין בהשוואה לחברות אחרות כמו אינזר או SBD

היי אני מאוד אהיה סבבה אם אני אזמין אותה כי אני צריך להזמין קצת ציוד מהאתר הזה ובא לי שהכל יבוא בהזמנה אחת.

חגורה להרמת משקולות רחבה | פרו פיטנס

תודה לעוזרים
אחלה חגורה למדורת ל"ג בעומר
פיוניר די טובות, פופולרי יחסית בעולם הפאוורליפטינג קצת רכה מידי לטעמי, אני מעדיף אינזר.
לא מזמין מחול בדרך כלל .. שונא לחכות 8 שנים וללכת 2 וחצי קילומטר לקיוסק להביא את זה
חגורה שזוכה לפופולריות לאחרונה בארץ, כמו כל הציוד שלהם. חגורה שאומרים עליה שהיא באיכות גבוה, נמכרת כאן בארץ חגורה לפאוורליפטינג | RTSHOP
לי אין ניסיון איתה, היא יותר יקרה מחגורה מחו"ל בלי המשלוח, אבל עם משלוח, אולי זה שווה.

מתחרים רבים בארץ משתמשים בה.

• פותח/ת השרשור
אחלה חגורה למדורת ל"ג בעומר

פיוניר די טובות, פופולרי יחסית בעולם הפאוורליפטינג קצת רכה מידי לטעמי, אני מעדיף אינזר.

חגורה שזוכה לפופולריות לאחרונה בארץ, כמו כל הציוד שלהם. חגורה שאומרים עליה שהיא באיכות גבוה, נמכרת כאן בארץ חגורה לפאוורליפטינג | RTSHOP
לי אין ניסיון איתה, היא יותר יקרה מחגורה מחו"ל בלי המשלוח, אבל עם משלוח, אולי זה שווה.

מתחרים רבים בארץ משתמשים בה.
אחכה למשכורת אמדוד את הכרס בשביל המידה ואזמין משם בגלל שזה מהארץ

תודה אלחנן 😉

אחכה למשכורת אמדוד את הכרס בשביל המידה ואזמין משם בגלל שזה מהארץ

תודה אלחנן 😉
חנות מעולה לפי דעתי מאוד אהבתי את הציוד שם והיוזמה שהם עשו בתחרות האחרונה הייתה מדהימה לדעתי

פרנציפ הייתי מזמין את אותה חגורה בול מחול ב600 שקל ומחכה שבועיים
איך זה הגיוינ שאפשר לשלוח את אותה חגורה בול בחול לבית שלי באותו מחיר אם לא יותר זול מאשר לקנות בארץ
מה אתה חושב על SBD?

שום יוזמה מדהימה החגורות האלו עולות להם כנראה חצי מהמחיר שלא נדבר על רצועות שעולות דולרים בודדים
אבל המיסים שלהם כפולים, והם חברה חדשה וקטנה שלא יכולים לספוג נפילות בשוק.

בקיצור, זה לא לעניין להיכנס לכיס של אף אחד אחר, או שהם מרוויחים יפה ושיהנו, או שלא וחבל.

מתחשק לך לקנות, תקנה, לא מתחשק לך, אתה לא מעניש אף אחד.

הפלוס בחברה ישראלית שהמוכרים נחמדים, זה האחריות שיהיה לך, וקלות לתקשר איתם. בנוסף לעזור לחברה ישראלית שזה נושא ערכי לאנשים רבים.

ולבסוף, על נוחות ואיכות משלמים.

פיוניר די טובות, פופולרי יחסית בעולם הפאוורליפטינג קצת רכה מידי לטעמי, אני מעדיף אינזר
לא ניסיתי אינזר אבל שמעתי שהיא מעולה..
ניסית את הפיוניר קאט? חגורה מדהימה בעיניי

לא ניסיתי אינזר אבל שמעתי שהיא מעולה..
ניסית את הפיוניר קאט? חגורה מדהימה בעיניי
ראיתי אותה, נגעתי בה, אבל לא השתמשתי בה בפועל.
אין חגורה קשיחה כמו אינזר, אני מאוהב בחגורה שלי.
אבל אלו שיש להם פיוניר ממליצים עליה בחום כמוך.

אני מאמין שפיוניר הם חגורות מעולות, רק לא מספר אחת שלי.

אני ממליץ מאד על פיוניר. הקאט לפרונג וpal למנוף כנראה נותנים הכי הרבה ערך לחגורה, בטח ביחס למחיר.
אם אתה רוצה בארץ יש את הoni שמארק מוכר, אדגיש בהמלצה פה שהוא הספונסר של התחרויות שלי, אבל זה לא ישנה את ההמלצה שלי - הרגשתי את החגורה בתחרות האחרונה והיא מרגישה טוב ונראה שאיכות העור לא נופלת מהחברות הגדולות. עם זאת, לא ניסיתי אותה. ביחס למחיר היא תצא לך מעט יותר זולה מאשר להזמין מחול בגלל המשלוח והמכס. האם ההבדל במחיר שווה את זה? אני לא יודע לענות מניסיון, אבל בארץ הוא האופציה הטובה היחידה שלך.
אישית כנראה שעדיין אעדיף להזמין פיוניר אבל אם חשוב לך להזמין בארץ ולתמוך בבחור טוב שתומך בספורט שלנו אתה כנראה לא תתאכזב לקנות ממארק חגורה.

אבל המיסים שלהם כפולים
אם כבר בתור חברה יש להם פחות מיסים...
והם חברה חדשה וקטנה שלא יכולים לספוג נפילות בשוק.

בקיצור, זה לא לעניין להיכנס לכיס של אף אחד אחר, או שהם מרוויחים יפה ושיהנו, או שלא וחבל.

מתחשק לך לקנות, תקנה, לא מתחשק לך, אתה לא מעניש אף אחד.
אני לא מעניש אבל אני לא אתמוך במי שמנסה לעשוק אותי
עכשיו מצאתי את החגורה בהזמנה עד הבית ב470 שאצלם בחנות זה 480 (שתבין בלי המשלוח החגורה עולה 280 שקל אז על מה אני משלם 200 שקל יותר במחיר (מתוך 280) כי הם מספיק לי את זה תוך שלוש יום במקום שבוע?)
למרות שזה 10 שקל אם הייתי צריך חגורה על הפרציפ הייתי מעדיף לחכות שבוע ולשלם על משלוח 200 שקל ולא 480 על החגורה לפחות אני יודע ככה שאני משלם גם על משלוח וגם על חגורה ולא סתם מחיר מופרז
הפלוס בחברה ישראלית שהמוכרים נחמדים, זה האחריות שיהיה לך, וקלות לתקשר איתם. בנוסף לעזור לחברה ישראלית שזה נושא ערכי לאנשים רבים.

ולבסוף, על נוחות ואיכות משלמים.
עם נחמדות לא הולכים למכולת ואתה יודע בדיוק כמוני שלא צריך שום אחריות על חגורות זה לא איזה מוצר שיכול להתקלקל

דרך אגב היה אותו מצב שהייתי קטן בתחום הגיימיניג בארץ היית משלם 50% יותר על כל מוצר היה מגיע גם ל100% (שים לב שעל החגורה אתה משלם פה 70% יותר)
עד שאנשים קלטו שיש אפשרות לקנות מחול ולחכות שבוע והיום יש לא מעט מוצרים שהמחיר אותו מחיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית