ייעוץ חוות דעת על התכנון שלי לסייקל שני

• פותח/ת השרשור magniv
  • פורסם בתאריך

magniv

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
4
54
3
אהלן, קצת רקע עלי, עברתי סייקל אחד של טסט אנטט 250 E3D למשך חודשיים עם פרווירון 50 מג ביום.
תחילת סייקל הייתי 84 קילו, ובסופו 101, עכשיו כחודשיים אחרי הסייקל אני שוקל 87 על אחוז שומן נמוך ממה שהיה בתחילת הסייקל.
בסך הכל הסייקל היה כושל כי התחלתי על אחוז שומן גבוהה ואז במהלך הסייקל אכלתי כאילו אין מחר בשביל "לסחוט" הכל מהסייקל, טעות איומה שלמדתי ממנה חח

לסייקל השני אני מתכנן:
טסט אנטט\סוסטנון 750 בשבוע ל10 שבועות
ננדרלון פניל-פרופיונט 300 בשבוע ל10 שבועות
דיאנבול 30 ביום ל6 השבועות הראשונות

בסוף הסייקל אני אקח HCG מחולק ל4 זריקות ברווחים של 5 ימים. תקנו אותי אם אני טועה פה, בסייקל הראשון לא לקחתי HCG..

PCT: טמוקסיפן וכלומיד, 10 ימים שני כדורים מכל אחד, ועוד 10 ימים כדור אחד מכל אחד.
האם בגלל הננדרלון שנחשב כחומר שמשתק יחסית חזק את הציר כדאי לעשות PCT אגרסיבי יותר?

איזה מנקי כבד לקחת אם יש צורך בכלל?
כדאי להוסיף גם בסייקל הזה פרווירון? הוא גורם בצורה עקיפה לעליה בשריר?

אשמח לכל הערה או הצעה לשיפור או כל עזרה. ומצטער אם יש שגיאות תחביר אני בחוסר שעות שינה.

תגיד מנסיונך, על דקה הרגשת יותר טוב מבחינת מפרקים ובכללי כלמיני פציעות כלומר joint relief (בגלל הספיחת נוזלים), והאם להוסיף 100מ״ג דקה לסייקל ראשון בסיסי של טסט׳ יתן בנוסף גם אפקט אנאבולי כלשהו?
ברור שעם דקה נגרמות פחות פציעות, דלקות וכאבים..
ואין לך למה להוסיף דקה לסייקל ראשון, במיוחד לא במינון כזה מצחיק..

תום, כשאתה כותב ש-m1t הוא סטרואיד מאוד עוצמתי ואפילו יותר מדי בשביל סייקל שני, למה אתה מתכוון? בשימוש איתו חווים רייג׳ים מאוד קשים? חרמנות גבוהה מדי? לחץ דם ועומס על המערכת הקרדיווסקולרית גבוהים מדי? השבתה חזקה של הציר? אם תוכל לפרט אני אודה לך מאוד.
הבעייה העיקרית ב-M1T היא רעילותו הרבה לכבד. בניגוד לסטרואידים אוראליים אחרים בהם העומס על הכבד הוא סביר. הרבה מאוד משתמשים באנדרול ודיבול מריצים תקופות החורגות מהסטנדרט וללא קושי, עם M1T זהפשוט לא אפשרי.
שאר תופעות הלוואי קיימות כמו תמיד, לחץ הדם מפתיע לרעה בהתחשב שמדובר בסטרואיד יבש, אך בכל מה שקשור בסטרס לכבד הסטרואיד פשוט חריג.

תגיד מנסיונך, על דקה הרגשת יותר טוב מבחינת מפרקים ובכללי כלמיני פציעות כלומר joint relief (בגלל הספיחת נוזלים), והאם להוסיף 100 מ״ג דקה לסייקל ראשון בסיסי של טסט׳ יתן בנוסף גם אפקט אנאבולי כלשהו?
זה רעיון מאוד גרוע. באופן כללי, הרעיון להוסיף סטרואיד, גם אחד "נוח" יחסית כמו דקה לסייקל, רק על מנת להינות מהיבט שולי מהווה רעיון רע. בכל תוספת של סטרואיד, מכל בחינה שאינה אנבולית, רב הנזק על התרומה. כך שאלא אם מדובר בהיבט אקוטי ביותר, עדיף לממא תחליף נח.

הבעייה העיקרית ב-M1T היא רעילותו הרבה לכבד. בניגוד לסטרואידים אוראליים אחרים בהם העומס על הכבד הוא סביר. הרבה מאוד משתמשים באנדרול ודיבול מריצים תקופות החורגות מהסטנדרט וללא קושי, עם M1T זהפשוט לא אפשרי.
שאר תופעות הלוואי קיימות כמו תמיד, לחץ הדם מפתיע לרעה בהתחשב שמדובר בסטרואיד יבש, אך בכל מה שקשור בסטרס לכבד הסטרואיד פשוט חריג.

אבל במינון נורמלי (30 מ"ג) ובתקופת שימוש סבירה 4 שבועות תוך כדי שימוש בליב52 הוא לא יעשה יותר מדי נזק לכבד, אני צודק? עוד שאלה היא כמה הסטרס על הכבד משפיע על אורך החיים? בטח התיאבון צונח לרצפה ויש הקאות, עייפות ואין חשק לעשות כלום.

אבל במינון נורמלי (30 מ"ג) ובתקופת שימוש סבירה 4 שבועות תוך כדי שימוש בליב52 הוא לא יעשה יותר מדי נזק לכבד, אני צודק? עוד שאלה היא כמה הסטרס על הכבד משפיע על אורך החיים? בטח התיאבון צונח לרצפה ויש הקאות, עייפות ואין חשק לעשות כלום.
30mg/ed הוא לא מינון ממוצע, אלא מקסימלי.
לא מכיר הרבה שמסוגלים למשוך 4 שבועות בקלות. LIV52 לא מדגדג לנזק שמסב M1T לכבד.
כל ה"בטח" שרשמת מדוייקים. עניין התיאבון במיוחד. אני באופן אישי חייב לצרוך אותו עם אפדרין בכדי לפצות על התשישות.

30mg/ed הוא לא מינון ממוצע, אלא מקסימלי.
לא מכיר הרבה שמסוגלים למשוך 4 שבועות בקלות. LIV52 לא מדגדג לנזק שמסב M1T לכבד.
כל ה"בטח" שרשמת מדוייקים. עניין התיאבון במיוחד. אני באופן אישי חייב לצרוך אותו עם אפדרין בכדי לפצות על התשישות.
אני קראתי שאנאדרול יכול לגרום לגידולים בכבד. אם m1t הרבה יותר רעיל ממנו אני כבר לא רוצה לחשוב מה הוא עושה לכבד המסכן.. איך היה לך אומץ להשתמש בו? סופרדרול רעיל באותה המידה לכבד? הוא גם פחות טוב לבניית שריר ממה שהבנתי, ההבדל הוא מזערי או ממש מורגש?
לפי דעתי צריך להוסיף לנעוץ של הפרופילים של הסטרואידים של משין הד גם כמה פרופילים של סטרואידים חדשים שהתחילו לצוץ.. (4 "של" במשפט אחד)

תגיד מנסיונך, על דקה הרגשת יותר טוב מבחינת מפרקים ובכללי כלמיני פציעות כלומר joint relief (בגלל הספיחת נוזלים), והאם להוסיף 100 מ״ג דקה לסייקל ראשון בסיסי של טסט׳ יתן בנוסף גם אפקט אנאבולי כלשהו?

תראה בגדול זה מה שדקה בא לעשות... לשמו את המפרקים ותת לך לעבוד כבד. זה בנוסף לתכונות הנפלאות של הדקה.
אני לקחתי אותו בסייקל השני שלי - 800 מ"ג לשבוע ושידרגתי אותו עם דקה פיניל בכל הזרקה הוספתי איזה 1-1.5 סיסי.
אני אוהב לעבוד כבד ואני חושב שזה די שירת את המטרה שלי. אבל הצלחתי לפצוע את עצמי גם בסייקל הזה... השתוללתי עם הסקוואטים.
הרבה כוח (שילבתי עם דיבול בעוונתי 😃 )

לגבי האם להוסיף 100 מג לשבוע לסייקל ראשון : לא .
המינון נמוך מידי ואני לא בטוח שהוא אפקטיבי
ה NOR 19 מביא איתו הרבה דברים, טובים ורעים. שמור את ההתנסות לסייקל השני אחרי שתבין היטב איך אתה מגיב לטסט אנטט.
האנטט כסייקל ראשון יתן לך כל מה שאתה צריך. רק אל תחשוב שאתה כל יכול אחרת תיפצע... 😃

* בכלל מניסיוני כאחד שניפצע מדי פעם. עדיף ללכת על פאמפ בכדי לגדול. לעבוד על 80 אחוז. לפוצץ את השריר בדם. החומרים עוזרים להגיע לפאמפ טוב ובמיוחד אחר כך בשלב השיקום.
אם אתה בקטע של יותר כוח מאשר בניה, אז צריך ממש לקחת את העניין לאט. העליה בכוח לא לינארית עם יכולת המפרקים והגידים ולכן חשוב להשתמש ב loading ו de loading בצורה מאוד מושכלת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית