נק' מוניטין:
5,839
- 2,570
- 2,109
- פותח/ת השרשור
הגב שלי שודרג למעמד פריצת דיסק:)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגב שלי שודרג למעמד פריצת דיסק:)
מזל טוב ...
עכשיו תקרא את זה בבקשה :
http://bloodandiron315.com/2014/02/...r-alignment-doesnt-mean-as-much-as-you-think/
לא היו לך כאבים מקדימים ?2 בלטים בגב שגיליתי בטעות לחלוטין בצבא. כאבי גב אקראיים פה ושם בעמידה ממושכת בלבד, לא משהו שאפילו גורם לך לחשוש שנפצעת. מאמין שהאימונים תורמים יותר מפוגעים לכל העניין.
@yonizarkh
מישהו מכיר מאמרים על ישיבה ועמידה נכונה?
בקרב המתאמנים פה, האם יש קשר ישיר בין בעיות גב לבין ביצוע דדליפט עם טכניקה לא טובה(גב מתעגל)?
מעניין לדעת אם יש פה כאלה שעברו את זה ויכולים ללמד.
עברו פריצת דיסק או בעיית בלט כתוצאה ישירה מאימוני כוח,האם עצם זה שאני מרים עם גב עגול מוביל אותי או מעלה את הסיכויי לפציעה עתידית?
מקווה שלא מפריע שאני מחיה אשכול ישן. לדעתי יש טעם שאשכול כזה יהיה מעוגן איפשהו, יש פה מידע חשוב ובתור מתאמנים או אנשים שמשהו דחף אותם להתאמן, הרבה משתמשים בפורום הם בקבוצת סיכון יפה לקבל פריצת דיסק.
הנסיון שלי הוא דו קוטבי. מצד אחד, היו לי כאבי גב כל החיים. מאז שאני מתאמן אני כמעט אף פעם לא מרגיש את הגב. מצד שני לפני כחודשיים קיבלתי פריצת דיסק תוך כדי סקוואט שעל פניו נראה שהיה בטכניקה נכונה (לפי מאמן חדר הכושר), היה לי כאב מחשמל לאורך הרגל שכדורים חזקים של קופ"ח עזרו לו. לאחר כשבועיים לא הייתי צריך כדורים כמעט. כחודשיים אחרי אין כאב כמעט אף פעם מלבד ירידה בגמישות של הרגל. בתנוחות של מתיחה יש כאב ברגל ימין שלא קיים בשמאל. סה"כ חזרתי לתפקוד ובשבוע הבא אני מתכוון לחזור להתאמן בחדר כושר בהדרגה (לאחר כחודש של אימון משקל גוף וספרינטים). אם זה ימשיך ככה כנראה אחזור לעשות סקוואט ודדליפט.
אשמח לעוד תגובות על מה עזר פה לאנשים או סתם החוויה שלכם עם להתאמן אחרי פציעה.
הדיעה הרווחת היא שצריך להפסיק להתאמן במשקלים כבדים אחרי פריצת דיסק.
לפי מה שהבנתי זה תופעה שנגרמת לחלק נכבד מאיתנו (בני האדם בכללי) אבל זה לא משפיע על רובנו הגדולאיך קיבלתם פריצת דיס אם אפשר לשאול ?
1. לפריצה או לבלט אין ממש משמעות. למה שיש משמעות זה לסימפטומים