הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לפריצת דיסק

yanthepro

משתמש מתחיל
203
34
נק' מוניטין:
154
203
34
ערב טוב לכולם.
אני כבר המון חודשיים עם כאבים ממושכים בגב תחתון שאני מניח שהבעיה היא פריצתדיסק
.
עכשיו כשאני הולך לישון וקם בבוקר כואב הגב התחתון קראתי באינטרנט על זה אבל אין לי שום כאב ברגליים או משהוא רק בגב תחתון.
לפעמים כשאני מתעקש גם כואב.
הכאבים הם לא חזקים מאוד בבוקר הם די חזקים אחרי שאני ער משהוא כמו שעה הכאבים עוברים ולא עשיתי כלום.
כשאני עושה כפיפות בטן כואב אבל לא ישר אחרי שאני מתחיל אלא אחרי מספר חזרות כלשהן.
לא יודע למה לא הלכתי לאור אופן אתם ממליצים ללכת?
מה אתם ממליצים לעשות חוץ מזה?
אני לא הולך לוותר על תרגילים מורכבים בשום אופן.ואין לי כאבים כשאני עושה אותם רק הסקוואט כשאני ממש לוקח תחתאחורה ומרגיש קצת כאב אחרי שאני עולה מהירידה חזרה.
אשמח לתגובות של מנהלים.
תודה רבה לכולם.
חייב לציין שניתוח הוא לא אופציה בשבילי בכלל.
תודה ולילה טוב

תגיד, אתה דפוק? בעצם.. כן, אתה דפוק.

בן כמה אתה?

לך כבר לרופא!
אנשים השתגעו...

לא יודע למה אתה מניח שזו פריצת דיסק, אבל בלי שלפחות תציין את מיקום הכאב יהיה קשה להגיד משהו.

לא כל כאב בגל הוא פריצת דיסק ואם אין הקרנות אז סיכוי טוב שזה לא פריצת דיסק.
בכל מקרה, אם זה נמשך כבר חודשים וזה בלתי נסבל, נראה לי שזה הסימן ללכת להבדק...

תגיד, אתה דפוק? בעצם.. כן, אתה דפוק.

בן כמה אתה?

לך כבר לרופא!
אנשים השתגעו...
תגיד מזה עוזר ההודעה הזאת שלך ? למה סתם להלחיץ את הבנאדם ? אפשר פשוט לייעץ לו ללכת לרופא בלי שאר החארטות

המטרה של זה הייתה לנסות להעיר קצת את הבנאדם.
כשבנאדם מתלונן על כאבים בגב התחתון שנמשכים כבר כמה חודשים ובא לשאול בפורום במקום ללכת לרופא - כנראה שיש בעיה ודרושה איזו כאפה שתחזיר לאיזון.
לדעתי, יש דברים שלא מחכים איתם, גב זה אחד מהם ובייחוד כשזה לאורך זמן לא מבוטל.

• פותח/ת השרשור
המטרה של זה הייתה לנסות להעיר קצת את הבנאדם.
כשבנאדם מתלונן על כאבים בגב התחתון שנמשכים כבר כמה חודשים ובא לשאול בפורום במקום ללכת לרופא - כנראה שיש בעיה ודרושה איזו כאפה שתחזיר לאיזון.
לדעתי, יש דברים שלא מחכים איתם, גב זה אחד מהם ובייחוד כשזה לאורך זמן לא מבוטל.

יש משהוא במה שאתה אומר.
אבל,יש סיכוי גדול שזה לא פריצת דיסק כי כמו שאמרתי אין שום כאבים בגפיים,או באיזה חלק אחר רק בגב תחתון נטו וזה לא כל הזמן זה רק בבוקר כשאני קם כשאני יושן,אני מתאמן ללא כאבים רק בכפיפות בטן יש כאבים אבל אפשר להסתדר איתם.
אני מתאמן בעוד משהוא חוץ מזה והכל מצויין

אין קשר לפריצת דיסק או לא, אבל כשיש כאב כמה חודשים - הדפים על-גבי הפורום הם לא המקום לחפש בו את התשובה.
אם היית קובע תור לרופא וסתם מתעניין קצת לפני שמגיע התור אז מילא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית