הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה - ABC או SS

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
אני מתאמן 8 חודש,אף פעם לא עשיתי SS,התחלתי עם ידע מאוד מצומצם...
עבדתי FBW ואז AB ועכשיו כבר ABC בערך 3 חודש אולי טיפה יותר,עליתי מ66 קילו ל74,ירדתי ל71(חיטוב קצר) ועכשיו אני שוב 74.
מבחינת משקלי עבודה:
דדליפט 115 ל5
סקוואט 90 ל5
באנצ' 80 ל5
אני מחפש גם כח וגם לגדול..הבנתי שSS מומלצת אם אתה בתחילת האימונים ואתה מחפש את שניהם,אני כרגע אחרי 8 חודש של אימונים ולא יודע אם היא מתאימה כל כך...בקיצור,האם יש פה אנשים שעשו SS לא בתחילת האימונים והשיגו גם כח וגם גדילה?
לא רק תוכנית כמו SS,ראיתי שיש גם עוד תוכניות כח מוצלחות כמו 5\3\1 או 5X5..בקיצור מה היא ההמלצה שלכם בשבילי כרגע?

הייתי ממליץ לך SS איזה 3 חודשים
ואחכ לעבור ל5/3/1 עם דגש על שרירים קטנים כמו ידים תאומים וכו
כי הSS יתן לך בסיס טוב אחכ תעשה מה בראש שלך
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לך SS איזה 3 חודשים
ואחכ לעבור ל5/3/1 עם דגש על שרירים קטנים כמו ידים תאומים וכו
כי הSS יתן לך בסיס טוב אחכ תעשה מה בראש שלך
בהצלחה
בסיס טוב מבחינת מה?משקלים?
5\3\1 היא גם תכנית כח?
ניראלי שבאיזשהו שלב תוכנית כח לא תהיה אפקטיבית בשביל גדילה לא?

איזה שינויים בדיוק?
לדעתי אין טעם לנסות להמשיך להתקדם במתכונת של SS בלחיצות במשקלים שלך ( ביחס למשקל גוף) אבל אם אתה מצליח להתקדם מאימון לאימון אז תיסלם, לך על זה.
אם לא, טקסס או הלינארית יהיו בחירה טובה....
על התכניות אתה יכול לקרוא בפורטל( KILOGRAM)

• פותח/ת השרשור
לדעתי אין טעם לנסות להמשיך להתקדם במתכונת של SS בלחיצות במשקלים שלך ( ביחס למשקל גוף) אבל אם אתה מצליח להתקדם מאימון לאימון אז תיסלם, לך על זה.
אם לא, טקסס או הלינארית יהיו בחירה טובה....
על התכניות אתה יכול לקרוא בפורטל( KILOGRAM)
לא מצאתי את הלינארית,אפשר קישור?
מה עם או 5X5 או 5\3\1 או התוכנית הזאת של לייל מקדולנד?ראיתי שהיא מותאמת למסה או משהו בסגנון

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ על התכנית של לייל והיא גם לא מתאימה פה.
ה5\3\1 זה ליותר מתקדמים ממך
לינק ללינארית https://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/
אוקיי תודה ניראלי אני אלך עליה באמת..יש איזה דגשים או דברים שאני צריך לדעת לפני?כי ההסבר שם הוא על האימונים נטו,לא על התכנון שלהם או משהו בסגנון(אם לדוגמא מחליפים את אימון A באימון B בשבוע הבא וכו)

• פותח/ת השרשור
פירסמתי לוג של הלינארית כאן בפורום והמליצו לי לעשות SS במקום...יש סיבה למה?
בכל מקרה למה חלוקת ABC או AB אפילו לא מומלצת?

נערך לאחרונה:
שמע ככה SS היא תוכנית מטורפת אתה נחשב למתחיל ב8 חודשים והיכולת לעלות במשקלי עבודה שלך באופן משמעותי עדיין לא נעלמה
אני אישית ממליץ לך לעבוד על ss חזק למשך 3-4 חודשים במסה רצינית ונכונה ואחרי שעלית מה שאני יכול להבטיח לך עם תזונה נכונה ומנוחה של 7-8 שעות בכל לילה משם הכל פתוח תוכל לעשות איי בי סי או לניארית שהיא מצויינת למסיימי ss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית