הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קראטין ויהומובין בחיטוב

• פותח/ת השרשור TomB
  • פורסם בתאריך

TomB

משתמש פעיל
346
17
נק' מוניטין:
26
346
17
יש בעיה לצרוך בחיטוב קראטין?
ולשלב את הקראטין ןהיהומובין ביחד
ויהומובין יעזור באזור ה14 אחוז שומן?

בזבוז כסף על 14% בשביל מה להכניס יוהמבין תפריט וקצת אירובי יורידו אותך ל12 די בקלות משם תגביר קצת אירובי ותקצץ פחמימה ואז תכניס יוהמבין

והקראטין בחיטוב יגרום לך להיות יותר נוזלי מה שיפריע קצת לראות את התוצאות אבל אין בעיה איתו בחיטוב

• פותח/ת השרשור
בזבוז כסף על 14% בשביל מה להכניס יוהמבין תפריט וקצת אירובי יורידו אותך ל12 די בקלות משם תגביר קצת אירובי ותקצץ פחמימה ואז תכניס יוהמבין

והקראטין בחיטוב יגרום לך להיות יותר נוזלי מה שיפריע קצת לראות את התוצאות אבל אין בעיה איתו בחיטוב
סבבה תודה

הbmr שלי הוא 2350 גירעון קלורי של 500 זה מספיק ?

סבבה תודה
סבבה תודה
אני מניח שהתכוונת rmr אז כן גרעון של 500 זה מצוין אל תחשוב לכיוון של החומרים האלה לפני שהלכת בדרכים הרגילות תעבוד בהדרגה ככה שכל פעם שאתה נתקע יש לך קלף אחר בשרוול כדי להמשיך לרדת

סבבה תודה
סתם שתדע שמחשבוני BMR לא ממש מדויקים.
יותר חשוב שתבדוק בעצמך כמה אתה יורד בשבוע בהתאם לכמויות של חלבון, פחמימה ושומן בתפריט שלך.
הקריאטין מאוד יעיל גם בחיטוב, אבל אתה תראה דיי נוזלי. כל עוד זה לא מפריע לך תשתמש בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית